Robin Hood - Cesta ke slávě

Fotoreportáž z tiskové konference s finalisty show “Robin Hood – Cesta ke slávě”


V úterý 23.3.2010 se v Divadle Kalich konala tisková konference s finalisty castingové show “Robin Hood – Cesta ke slávě“. To nejdůležitější, čili představení všech finalistů jsme vám přinesli již před několika dny. Dnes pro vás máme “jen” fotografie ze zmíněné tiskovky, které se samozřejmě zúčastnili všichni finalisté, ale také porotci a moderátoři. Již zítra začíná první finálový přímý přenos, berte to tedy jako takovou malou fotografickou upoutávku.

Porotci O. Soukup, G. Osvladová, M. Kocourek a J. Ďurovčík

Moderátoři Petr Vondráček a Martina Kociánová se dosud příliš neprojevili, až v neděli uvidíme, jak zvládnou odmoderovat velký živý projekt.

Finalisté castingové show, už zítra bude o jednoho méně...

Marie Blahynková v castingu porazila i svou sestru, překoná i ostatní Mariany?

Míša Doubravová opět hýřila pozitivní energií

Viktor Polášek zatím nedostal příliš prostoru, ale již zítra uvidíme, jaký talent se v sympatickém Viktorovi skrývá

Věčně usměvavá Radka Pavlovčinová

Ladislav Korbel už má svou Marianu...

...kterou je Eliška Ochmanová. Jejich společné vítězství by bylo romantické, nemyslíte?

Peter Veslár zatím vypadá na typově nejpřesnějšího Hooda (alespoň dle našich představ)

Martina Bártová - žena, která se odvážila kritizovat režiséra

Zúročí Jan Kříž své dosavadní zkušenosti a zvolí ho diváci za muzikálovou hvězdu? Nebo zůstane u scénografie?

Osmnáctiletá Andrea Gabrišová je nejmladší účastnicí soutěže, prosadí se mezi staršími a zkušenějšími?

David Weingärtner utkvěl divákům v paměti jako velký showman

Co předvede sympatická studentka konzervatoře Jaroslava Ježka Jana Tesařová?

Laco Hudce náš fotograf zastihl v krásné momentce

Petr Novotný - tanečník nebo boxer?

Ondřej Soukup s Michalem Kocourkem vedli vášnivé debaty i na tiskovce

A v hledišti Divadla Kalich podruhé...

Všichni finalisté pózují pro fotografy poprvé

Porotci a moderátoři přestřihávají finálovou pásku

Na závěr bonusová fotografie od TV Prima, na tomto jevišti uvidíte již zítra všech sedm Robinů a pro jednoho z nich tam cesta ke slávě skončí. Nenechte si ujít přímý přenos, který startuje zítra ve 20:00 na TV Prima! O tom, kdo postoupí rozhodnte Vy svými hlasy...

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Petr Marek. Pokud byste fotografie chtěli použít na vašem webu, ozvěte se nám na email redakce@musical.cz. Publikování bez svolení autora je přísně zakázáno!

Z finálových přenosů pro vás budeme připravovat exkluzivní reportáže, včetně fotografií Petra Marka, zůstaňte tedy věrní našemu serveru, kde se castingové show věnujeme z profesionálního hlediska a zajímají nás výkony finalistů, ne jejich skandály a jiné bulvární senzace…

Čtěte naše další články o „Robinu Hoodovi – Cesta ke slávě“!


Robin Hood - Cesta ke slávě
V castingové show “Robin Hood” zvítězili Jan Kříž a Martina Bártová
Robin Hood - Cesta ke slávě
Desítka finalistů show “Robin Hood” zazpívala v pátém finále duety a předvedla dvě sexy čísla. V muzikálu si nezahrají Gabrišová a Novotný!
Robin Hood - Cesta ke slávě
Před velkým finále “Robina Hooda” vypadli Laco Hudec a Radka Pavlovčinová
  • Líba

    Jan Vondráček? Martin Novotný?


  • veny

    Taky nevím, jak na ta jména přišel:DD


  • Briseis

    Mám favorita mezi kluky – Davida Weingärtnera. Naopak mezi holkami nemám žádnou favoritku, navíc Míša Doubravová je mi velmi nesympatická. Pokud má jedna z nich alternovat takovou éterickou zpěvačku, jako je Lucka Šoralová, tak si jako Marianu nedokážu představit ani jednu.


  • Petr

    Jan Kříž ještě není muzikálovou hvězdou??? To asi znám teda jiného….


  • Briseis

    Petr – Hraje v Johance i Touze, takže mě dost překvapuje, že má potřebu ještě soutěžit v reality show. I když je možné, že také proto, že za normálních okolností by mu tvůrci hlavní roli nedali.


  • milanzitka

    Já jen nechápu, že když tvůrci podle jejich slov hledali “určitý typ Mariany a Robina”, že je skoro každý/á úplně jiný/a.


  • Sasie

    Briseis: musím celkem souhlasit s tím prvním příspěvek, i když si tedy zatím nejsem uplně jistá, jestli se mi David hodí zrovna na Robina ale každopádně mě velmi zaujal. Co se týče Míši, tak u ní mám já osobně problém hlavně v představě jí vedle Noida, nemůžu si pomoct ale podle mě by vypadali jako otec s dcerou. Už od minulýho kola jsem si říkala, že součástí castingu měly být podle mě i duety nebo něco takového, protože pokud je v muzikálu nějaký daný pár, tak by měli podle mě spolu ti herci nějak ladit nebo aspon vypadat nějak normálně. Aby tedy, pokud to není dáno scénářem, nevypadal chlap vedle tý ženy jako její otec a naopak žena vedle toho mladíka jako jeho matka.


  • Alena

    Ad milanzitka: Dobře vystiženo. Navíc vyhodili jednoho adepta s tím, že je příliš vysoký, přitom pořád řešili mužnost a spousta chlapských typů jednoduše má klidně ke dvěma metrům. Nechali naopak projít kluky, kteří jsou od pohledu malincí a Mariany by vedle nich snad měly na podpatky rovnou zapomenout. I když se mi zrovna ti dva kandidáti, jejichž “podměrečná” výška mě praštila do očí, velmi líbí, neumím si představit, co s nimi budou v případě vítězství dělat.
    Mám ráda castingové reality show, ale pokud někomu pošlu svůj hlas, asi nebudu vůbec řešit, jestli se na tu roli, jak si ji představuju, může hodit. A to už jen z toho důvodu, že mi přijde jako komedie, když tam adepty na Robina zkoušejí na Gatsemane a kdovíčem, a pak mají alternovat s Noidem, který žádný velepěvec typu Kamila Střihavky, co si pamatuju, není. Tím pádem by měli hledat drsnější hlas schopný zařvat, klidně bez omračujícího hereckého nadání, aby si alternující jakž takž odpovídali… No pravda, nevylučuju, že se Noid od dob, kdy jsem ho v TaFa vídala, dramaticky zlepšil a dneska je muzikálovým bohem. Abych ho zbytečně nepodcenila. Koneckonců “nový neznámý objev” Honza Kříž už taky dneska zjevně zpívá o několik tříd lépe než kdysi v SuperStar.;-)
    Ale stejně, pokud je jednou z alternací drsňák Noid, proč v soutěži postupuje např. Laco Hudec, který je spíš takový přeslazeně zženštilý??
    A jen tak na okraj: mně by se líbilo, kdyby byla kousek castingového dílu obětovala Prima na to, že by nahnala na jeviště ty lidi, kteří už mají roli Mariany a Robina slíbenou od produkce, a nechala je odtancovat, odzpívat a odehrát všechno to, co bylo povinné v rámci televizní “větve” konkurzů.Možná bychom se celkem pobavili.


  • Briseis

    Tak přiznávám, že měním favorita – překvapil mě Petr Novotný a Petera Molnára bych si klidně dokázala představit jako Javerta. Jana Kříže nehodnotím, pro mě to je profík, který v té soutěži nemá co dělat.


  • fiona1310

    Moc se mi líbil Jan Kříž s písní z Fantoma opery.Molnár jako Javert také výborný.


  • milanzitka

    Mno, jak by se dalo čekat, alespoň pro mě diváci a následně i porota zklamala…


  • Briseis

    Velké zklamání. Nevím, co porota na Lacovi vidí. Do role Robina se absolutně nehodí.


  • Kejkej

    tak nehorázný zklamání z volby diváků


  • Briseis

    Myslím, že to byl Laco, kdo měl nejmíň hlasů.


  • Kejkej

    já prostě nechápu, že nepostoupil Peter, který se na roli Robina hodil asi nejvíc z finalistů a hlasově byl taky velmi zajímavý


  • Pavel Košatka

    Jmenuje se Veslár, ne Molnár :-).
    Jinak se dalo čekat, že lidi prostě nebudou volit podle výkonů. Já jsem spíš zklamanej z celkovýho pojetí těch finále. Jako 15 minut na hlasování? By mě zajímalo, kolik jim přišlo hlasů, to je strašně nevypovídající hlasování a Ďurovčík na to kápnul, v těch 15 minutách stihnou hlasy poslat všichni příbuzní a příbuzní příbuzných…
    Co se týče finálovýho rozhodnutí, myslím že bylo na místě dát šanci mladému nezkušenému Lacovi než Peterovi, který už má několik rolí za sebou a v Dětech ráje teď po Křížovi vzal jednu hlavní roli. Je ale neuvěřitelný, že tu árii na závěr dal o 50% líp než v vý první části. Ale dle mého názoru měl vypadnout David, ten výkon byl opravdu nudný a špatně odzpívaný. Více v úterý v článku…


  • Briseis

    Souhlasím. David na mě zapůsobil na castinzích, tady těžce zklamal.


  • Sasie

    Ehm ale to je Peter Veslár ne Molnár. A popravdě tohle sice nebylo tak strašný ale jinak je to děsnej zpěvák, slyšela sem ho kdysi zpívat několik muzikálových písniček a dodnes je pro mě noční můra jen vzpomínka na to.
    Ale jinak Laco se mi na Robina taky nehodí, osobně by se mi hodil na mladýho Scarletta, ten aspon, tak jak ho znám já, bývá takovej svatoušek.
    Akorát co ještě nechápu je to, co furt maj všichni s tím, že by měl bejt Robin h**** a s****. Já si teda myslím, že Robin je spíš takovej rošťák, ne takovej ten uhlazenej kladas jak třeba Tony ale určitě ne h**** a s****. Vždyt kdyby byl takovej, tak přece nebude brát bohatým a dávat chudým. Pokud ho chtěli takovýho, měli radši vytvořit další muzikál o Jánošíkovi, na něj by to sedělo víc.


  • Alena

    Dneska jsem nehlasovala, jelikož jsem přepla na přenos až před posledním číslem a zkouknu to všechno až teď zpětně. Ale podle ukázek mi přišlo vyřazení Petera Veslára jako totální omyl. Předpokládala jsem, že porota vyhodí Laca, který je tam beztak asi nějakým omylem. Nestalo se. Doufám, že příště už ho nepodrží. Zbytečně tam zabírá místo někomu, kdo by mohl typově odpovídat roli. Navíc musím ocenit jednu věc: Peter Veslár je Slovák, ale jeho akcent mě nějak neuráží a obdivuju, jak češtinu zvládnul. Laco Hudec má i po letech v ČR pekelný přízvuk, který mě už u písničky “znám Mouru koččččku domácccí s ní v pšízni žžžít se vyplácccí” málem děsem budil ze sna. :-(


  • JAK

    Nic proti, ale Laco a “nezkušený”? Krom menších rolí v Carmen, Producentech, Jekyllovi, Limonádníkovi, Rebelích atd. hrál ústřední postavu v pražských Cats, Rozumbrada. Takže si myslím, že už “něco málo” za sebou má


  • Briseis

    Jak – to ale nic nemění na tom, že typově se na Robina hodí ze všech nejmíň.


  • Andrea

    Tak proti Mouře se myslím Laco v té výslovnosti slušně zlepšil, tenkrát mi to nevadilo, žrala jsem celý Cats i s chlupama. Ale souhlasím, že na Robina se nehodí a Peter by se na něj hodil mnohem víc.
    Já osobně jsem naprosto unešená z Honzy Kříže a Petra Novotnýho, moc oběma držím palce dál. Typy teda neřešim, protože typ na Robina tam podle mě není moc nikdo. David by byl, kdyby byl větší.


  • JAK

    Briesis: Mám stejný názor. Jen jsem reagoval na P.K., že je Laco nezkušený :)


  • Briseis

    Já se jen divím, že porota říkala, že Laco mečí a pak ho pustili dál.


  • Janina1262

    opravdu se mi líbil průběh hlasování….odesláno 5 sms z 5ti různých telefonů, áhadně nedorazila ani jedna. A navíc komentář poroty typu Peter v muzikálu hraje i velké role ten se neztratí ….. trochu divné. Větší roli má od čtvrtka a to Michala v Dětech. A vyhodit ho jen kvůli zkušenostem je odporné. Navíc tam byli slabší jedinci.


  • Alena

    Ad Janina1262 – Díky za info o “úspěších” v hlasování. Tak to taky nebudu pokoušet v budoucnu, pokud to vypadá takhle. Já si říkala, že při tak krátké době buď může hlasovat minimum lidí, nebo to sítě neutáhnou.


  • Andrea

    já posílala 6 sms z jednoho telefonu a dorazily všechny


  • Sasie

    Janina:Myslím, že Ďuro v tomhle ohledu reagoval spíš na Peterovo slovenské působení, jelikož on na Slovensku hraje například Bernarda ve West Side Story na Nové scéně a tu Westku režíroval právě Ďuro a dělal k ní i choreografii. A dřív tam hrál třeba i Huda ve Vlasech, což taky není tak malá role.


  • Líba

    Já bych osobně vyhodila Korbela. Přijde mi ze všech nejslabší… Nelíbí se mi…


  • veny

    Taky nechápu, jak mohli pustit do finále Korbela. Měl vypadnout. To byl pro mě fakt strašnej výkon. A ten chraplák nebo co to vyluzoval, kdybych ho měla poslouchat celej muzikál, tak mě bolí hlava. Peter tam ještě chvíli měl zůstat.
    Včera se mě celkově nejvíc líbil Honza Kříž. Sedlo to i Petru Novotnému. Laco pro mě na roli není typ. Peter je zajímavej typ, ale byly tam chyby. Davidovi se to nepovedlo a Viktor je pro mě nudnej.


  • Vera

    Prosím Vás napíšte mi čo spieval David a z akého muzikálu. Ďakujem!


  • veny

    Jo, a to hlasování se mi taky nelíbí. Já teda nehlasuji, ale myslím, že ta doba je fakt krátká. Taky by mě zajímal celkový počet SMS.


  • Líba

    Včera se mi nejvíc líbil Honza Kříž, jak zpíval a hned po něm Petr Novotný, ten má příjemnej hlas. Líbil se mi už v Galileovi, jak zpíval Odplouvá loď…


  • tom2410

    Včera jsem stihl až druhou půlku, a z posledních 4 se mi líbil nejvíc právě Peter Veslár, no nic škoda.A teď poslouchám Honzu Kříže, a vážně je skvělej.


  • Michal

    Láďa to sice včera s tím chraplákem přestřelil, ale myslím si, že do příštích kol se znatelně zlepší. Když se s chraplákem naučí víc pracovat resp. jej trochu ubere, tak má šanci dostat se do finále. Bez chrapláku má rozhodně hezký hlas a ten umí parádně používat.
    U Petra jsem měl větší očekávání, ale bohužel v prvním kole se mi jeho vystoupení moc nelíbilo. Jan je sice profík a umí, ale nelíbí se mi jeho charakter, osobní přístup. David je rozhodně zajímavý člověk a jsem zvědavý, co do příštích kol předvede. Ostatní mi nepřijdou nijak zajímaví a za jednoznačného outsidera považuji právě Laca.


  • veronika magdalena

    všichny jsou
    supr jak modeatoři tak unčikujici. a Porota
    Nejvice Ján Ďurovčík toho zbožnuju.


  • Briseis

    Souhlasím s Michalem. Křížovi zjevně role v muzikálech nestačí, chce být prostě slavná celebrita. Tím neříkám, že nezpívá špatně, ale s tím honěním se po reality show by mohl přestat.


  • tom2410

    To si asi přestřelil/a. Jak si můžeš dovolit takhle něhoho urazit? Ikdyž nadruhou stranu, Honza se může jen pousmát a říct si: Ten člověk vůbec neví, jestli chci to anebo ono..


  • Briseis

    Promiň, je to můj názor. Prostě to na mě tak působí. Z těch kluků je nejlepší, ale prostě nedokážu pochopit, proč chodí do takových soutěží, když už v podobných byl několikrát a navíc má za sebou dost náročné muzikálové role.
    Faktem je, že teď prostě bude víc vidět – což je pravda, takže ať se klidně usmívá. :)


  • Sasie

    Vera: No ten originál se jmenuje Over the Rainbow (anebo maximálně Somewhere Over the Rainbow) a je to z Čaroděje ze zěme Oz, v překladu to znám jako Tam za tou duhou ale tohle byl nějaký, alespoň z mého pohledu, zvláštní překlad.


  • tom2410

    V pohodě, tvůj názor – já asi zbytečně “vybouchl”. Ale ono by mu to zviditelnění mohlo pomoct (nebo taky ne). Takže možná chce proto, a samozřejmě protože by si rád zahrál Robina.
    PS:V jakých soutěžích Honza byl? Já vím jen o SuperStar, myslim že 2.řadě…


  • Vera

    Sasie,ďakujem Ti!
    Prečo treba rozoberať dôvod účasti Jána Kríža na castingu. Myslím si že je tam z toho istého dôvodu ako ostatní: chce získať úlohu Robina. Určite by sa o to pokúsil aj keby casting nebol verejný.


  • jehy

    Po včerejším shlédnutí – ani jeden z finalistů nesplňuje mou osobní představu Robina Hooda. Po hlasové stránce se mně nejvíce líbí Jan Kříž. Jsem zvědavá, kdo nakonec vyhraje.


  • Briseis

    Jehy: Kříž? :)))

    Myslím, že byl ve dvou ročnících Superstar, včetně X-Factoru.


  • Líba

    Já nevidím nic špatnýho na účinkování Honzy v této soutěži. Toho konkurzu se mohl zúčastnit kdokoliv… Kdyby dostal rovnou nabídku od divadla s tím, že ho berou, aniž by musel na konkurz, tak zas někdo může mít připomínky, že dostal roli zadarmo, aniž by o ni musel bojovat. Takže výsledek stejnej.:-) Přísloví “Nikdy se nikdo nezavděčí všem” platí.:-)


  • Honza Kříž

    Byl jsem jen ve třetí řadě superstar:-D kdo mě viděl jinde, tak si mě bohužel s někym plete :-)


  • Vera

    Gratulujem, počula som Vás spievať len nedávno v Bratislave v muzikáli Touha. Škoda že Vám zo Slovenska nemôžem poslať hlas!


  • Ruda

    Ahoj lidičky.Nemám komentář k článku,trošku odbočím od tématu.Nevíte někdo jak se jmenuje píseň a kdo ji zpívá(zpěvák nebo aspoň kapela).kterou zpíval v 1.díle castingu Viktor Polášek???


  • Alena

    Pro Rudu: One Song Glory z muzikálu Rent.


  • Ruda

    Ali,díky moc
    Ruda