Aktuální zprávy

Muzikál FANTOM OPERY on-line a zdarma


YouTube kanál “The Shows Must Go On” odvysílá záznam představení legendárního muzikálu Fantom opery z londýnské Royal Albert Hall.

Muzikál bude k dispozici k on-line zhlédnutí v pátek 17. dubna 2020 od 20:00 hod., a to po omezenou dobu 48 hodin – bez poplatku nebo registrace.

SLEDOVAT MŮŽETE ZDE

>> The Shows Must Go On <<
YouTube kanál

V roce 2011 uspořádali Andrew Lloyd Webber a producent Cameron Mackintosh speciální představení muzikálu Fantom opery v londýnské Royal Albert Hall k oslavě 25. výročí jeho premiéry. V hlavních rolích se představí Ramin Karimloo jako Fantom a Sierra Boggess jako Christine spolu s dalšími téměř 200 interprety v obsazení a orchestru. V závěru se pak na jevišti postupně sejdou všichni tvůrci a hlavní představitelé z prvního uvedení v roce 1986.

Teaser

The Shows Must Go On – je nový YouTube kanál, na kterém se rozhodl Andrew Lloyd Webber zpřístupnit své muzikály a to zcela zdarma. Již bylo možné zhlédnout záznamy muzikálů Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť a Jesus Christ Superstar (informovali jsme ZDE). Kromě pravidelných pátečních večerů jsou do kanálu pravidelně nahrávány klipy ze slavných představení, záběry ze zákulisí atd.


Aktuální zprávy
Muzikál ROBIN HOOD se vrací na repertoár Divadla Kalich
Aktuální zprávy
“Šakalí léta” v ABC na konci sezóny končí!
Aktuální zprávy
Obsazení muzikálu TARZAN v Divadle Hybernia (+ návrhy kostýmů a scény)
  • Svaťa

    Úžasné představení, velkolepá podívaná. Jsem ráda, že jsem viděla upoutávku a nepřišla o tak úžasný zážitek. Nádhera. Nejde popsat slovy.