Aktuální zprávy

Koncert Disney on Broadway živě


V listopadu loňského roku se v New Yorku uskutečnil výjimečný benefiční koncert k 25. výročí Disney muzikálů na Broadwayi. Nezisková organizace Broadway Cares/Equity Fights AIDS se nyní rozhodla záznam tohoto koncertu živě odvysílat.

Cílem je vybrat finanční prostředky na podporu těch, kterých se nějakým způsobem dotkla pandemie COVID-19, ať už jsou to lidé na jevištích či v zákulisí broadwayských divadel.

Koncert s názvem  „Celebrating 25 Magical Years of Disney on Broadway” se uskutečnil 4. listopadu 2019 v New Amsterdam Theatre při příležitosti stříbrného výročí Disneyho muzikálů na Broadwayi.

Během této události zazpívalo a zatančilo 79 umělců podpořených 15 členným orchestrem, mezi nimi například Whoopi Goldberg, Gavin Creel, Sierra Boggess, Christian Borle, Andrew Barth Feldman, Adam Pascal, Krysta Rodriguez a mnoho dalších zvučných jmen.

Zazněly písně z muzikálů Aladdin, Tarzan, Aida, Newsies, Beauty and the Beast (Kráska a zvíře), The Little Mermaid (Malá mořská víla), Hercules, Mary Poppins, Lion King (Lví král), Frozen (Ledové království) a dalších.

Koncertem bude diváky živě ze svého domova provázet Ryan McCartan, který bude zároveň v průběhu vysílání zpovídat účinkující, taktéž z jejich domovů.

Vysílat se bude 18. dubna od 01:00 hodin našeho času (17. dubna 19:00 ET)

Sledovat můžete zde:
https://www.youtube.com/watch?v=nbStmh_l8NI

VIDEO – UKÁZKY Z KONCERTU

FOTOGALERIE – OBSAZENÍ

Photo: Dirty Sugar
Cover photo: Evan Zimmerman

Aktuální zprávy
Záznam komorního muzikálu THRILL ME on-line. Pouze jednou
Aktuální zprávy
Prahu navštíví originální broadwayská produkce WEST SIDE STORY, oslaví 100. výročí jeho tvůrců
Aktuální zprávy
RockOpera Praha poskytne k volnému zhlédnutí záznam symfonicko-rockové opery BARDO THÖDOL
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!