Aktuální zprávy

Horečka sobotní noci se v prosinci rozloučí s Divadlem Kalich


Divadlo Kalich ohlásilo z důvodu ukončení licence derniéru tanečního muzikálu HOREČKA SOBOTNÍ NOCI, která se uskuteční 18. prosince 2016. Odehraje se tak posledních 14 představení. “Nemůžeme si stěžovat, původně jsme měli tuto legendu odehrát jen 100x a toto číslo nám naštěstí bylo povoleno překročit, takže se loučíme později, než jsme původně měli,” uvedl tiskový mluvčí divadla Kalich Jaroslav Panenka. Vzhledem k derniéře Horečky jí v druhé půli roku ustoupí Robin Hood, který tento víkend odehraje poslední představení v roce 2016. Robin se na scénu vrátí opět na jaře 2017.

Horečka sobotní noci měla premiéru 30. září 2014 v režii a choreografii Jána Ďurovčíka. V hlavní roli tohoto energického tanečního muzikálu s hity Bee Gees vystupují v alternaci dvojnásobný držitel ceny Thálie Jan Kříž a Přemysl Pálek. V dalších rolích můžete vidět Markétu Procházkovou, Alžbetu Bartošovou, Romana Tomeše, Jana Tenkráta, Michaelu Doubravovou nebo Marii Křížovou.

Skvělá barevná světelná show, energické a dynamické choreografie, excelentní výkony každičkého člena obsazení,” takto jsme shrnuli v naší recenzi premiéru muzikálu. “Jestli chcete vidět 100% profesionální muzikálovou show, která vás roztančí i na sedačce, neváhejte ani vteřinu.

CELOU RECENZI ČTĚTE ZDE

Vstupenky na Horečku sobotní noci, Robina Hooda a další muzikály Divadla Kalich zakoupíte na oficiálních stránkách divadla nebo v síti TICKET ART.


Aktuální zprávy
EXKLUZIVNĚ: Noví protagonisté muzikálu BILLY ELLIOT již pilně zkouší v Plzni
Aktuální zprávy
Ježíše si v Ostravě zahrají Peter Cmorik a Lukáš Vlček
Videoreportáže a záznamy
Horečka sobotní noci již za týden v Divadle Kalich. Podívejte se s námi na video ukázky!
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!