Aktuální zprávy

Premiéra spektakulární Czech Cabaret Show se blíží


Dlouho očekávaná spektakulární Czech Cabaret Show začíná své pravidelné produkce v prosinci 2019 v pompézních prostorách prvorepublikového divadla ROYAL.

Czech Cabaret Show Royal

Pod taktovkou mladé režisérky Nikol Prokešové, která se ujala také návrhů všech kostýmů zažijete celovečerní show kombinující prvky kabaretu, divadla, vaudevillu a novodobého cirkusu.

Show přináší nejznámější kabaretní a muzikálová čísla v originální podobě s bohatou výpravou a překrásnými kostýmy

Obsazení kabaretu tvoří půvabné showgirls a tanečníci, přední čeští muzikáloví zpěváci a elitní performeři a akrobaté. Diváci se mohou těšit na brilantní taneční čísla v broadwayském stylu, prokládaná vzdušnou akrobacií, fireshow, lightshow, contortionisty a cirkusovými čísly. To vše je umocněno nadměrnými rekvizitami, jevištními efekty a netradičním využitím prostoru divadla.

VIDEO – trailer

Dobová atmosféra, úchvatné zpracování a ohromující výkony zaručují nezapomenutelný zážitek. Nechte se očarovat kouzlem kabaretu a prožijte jedinečný večer v Czech Cabaret.

Slavností premiéra se uskuteční 16. prosince 2019 a speciální vánoční premiéry pak 17. a 21. prosince 2019 v divadle ROYAL.

Vstupenky zakoupíte v síti Ticketportal.

VIDEO – Vánoční upoutávka

FOTOGALERIE

Foto Czech Cabaret Show

Aktuální zprávy
EXKLUZIVNĚ: Obsazení muzikálu VODA NAD VODOU v Divadle Kalich (+ foto ze zkoušky)
Aktuální zprávy
“Quasimodo” si vybral svoji Esmeraldu
Aktuální zprávy
Tajemství Daniela Landy se od února 2015 vrací do Divadla Kalich
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!