Fotoreportáže a galerie

FOTOGALERIE: Pohled do zákulisí muzikálu TARZAN


Zajímalo by Vás, jak to vypadá před představením muzikálu Tarzan a co vše se musí nachystat? Odpověď naleznete v článku.

Před každým představením se odehrávají mimo jiné i náročné přípravy nejenom v maskérně. Nechybí kulturistické barvy, složité líčení, náročné kostýmy a dokonce ani horolezecké sedáky.

„Mám rád sluníčko, ale v prosinci to na opalovačku v Čechách moc není. Tak mě musí vizážistky natřít kulturistickou barvou. Za půl hodinky se tak krásně opálím. Mnohem horší je to pak dostat dolů,“ vysvětlil jeden z představitelů Tarzana Peter Pecha.

Peter Pecha

Peter Pecha

Líčení má přitom svá přísná pravidla. Stejně jako další součásti představení podléhalo schválení společnosti Walt Disney, v jejíž licenci je v Praze muzikál uváděn.

„Líčení je tak dokonalé, že bych sám sebe ani nepoznal. Maskérky jsou nesmírně šikovné a navíc ještě sympatické, takže během líčení stejně spíše koukám na ně, než na sebe, zažertoval Tarzanův opičí otec Ernesto Čekan.

Ernesto Čekan

Ernesto Čekan

Náročná je také příprava na akrobacii. Při jedné z nejznámějších scén celého příběhu, kdy se Tarzan s Jane zhoupnou na liáně, jsou oba protagonisté zavěšeni do speciálně upravených horolezeckých sedáků.

Petra Vojtková a Peter Pecha

Petra Vojtková a Peter Pecha

„Přesto, že má Peter velké svaly, udržet jednou rukou váhu dvou lidí se nedá. Zpočátku jsem měla z téhle scény obavy, ale teď se na ni už těším a vlastně mě i baví. Houpat se jako opice je legrace, svěřila se muzikálová Jane Petra Vojtková.

Petra Vojtková

Muzikál Tarzan se bude uvádět i během vánočních svátků nebo dokonce na Silvestra.

VSTUPENKY

FOTOGALERIE

Foto Divadlo Hybernia

VIDEO

Peter Pecha a Dita Hořínková – Jsi navždy v srdci mém (You’ll Be in My Heart)
Martin Šemík a company – Rozbij to! (Trashin’ The Camp)

Praha
Neoficiální tisková konference k „Mona Lise“ odhalila část hvězdného obsazení
Fotoreportáže a galerie
Fotoreportáž: “Baron Prášil” oslavil jubilejní stou reprízu
Praha
Muzikál CIKÁNI JDOU DO NEBE v novém obsazení v Divadle Bez zábradlí
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!