Praha

“Obraz Doriany Gray” již tuto sobotu premiérově v Ta Fantastice


12.12.2009 má v Divadle Ta Fantastika premiéru představení amatérského divadelního spolku Zrnožrouti “Obraz Doriany Gray”. Soubor složený převážně z fanoušků Ta Fantastiky tak navazuje na poměrně úspěšnou předělávku muzikálu “Excalibur”, kterou představili před rokem.

Účinkující muzikálu

Účinkující muzikálu

“Premiéra Obrazu Doriany Gray (opravdu čtete dobře DORIANY) se odehraje letos rovnou na prknech divadla Ta Fantastika v sobotu 12. prosince od 14 hodin. Zrnožrouti nastudovali muzikál s dovolením autora Michala Pavlíčka a s velkorysostí ředitele Julia Hirsche. Muzikál o ženě, jež se z nevinného světa různými životními křižovatkami ocitne za zákonnou hranicí, se snažili pojmout po svém a nekopírovat věrně tafáckou podobu. Snaha kreativně a vtipně zpracovat a přepracovat scény byla hlavním úkolem. Můžete se těšit na rodící slečnu, plno neřesti, naivity a možná také vtipu. Přestože Zrnožrouti budou hrát Obraz Doriany Gray, příznivci nepřijdou ani o svůj oblíbený Excalibur. A za kolik tohle vše? Bez koruny za stovku.” zvou na představení Zrnožrouti. Pro úplnost dodáme, že vstupenky lze zakoupit přímo na místě před konáním akce.

Více informací naleznete na oficiálních stránkách Zrnožroutů. Pokud si chcete připomenout, jak vypadal jejich první muzikál “Excalibur”, přečtěte si naší starší recenzi. Přijďte tento spolek podpořit a jelikož už má oficiální verze “Obrazu Doriana Graye” po derniéře, je to jedna z mála příležitostí, jak slyšet hudbu Michala Pavlíčka opět na jevišti Ta Fantastiky.

Video upoutávka na představení


Praha
Alenka v říši divů odpremiérovala v Hudebním divadle Karlín
Aktuální zprávy
Premiéra nového KRYSAŘE je za dveřmi, podívejte se na první ukázky z představení
Praha
Mary Poppins přilétne do Prahy s Alenou Antalovou
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!