Pozvánky a konkurzy

Muzikálový toreador Marian Vojtko oslaví 50. narozeniny výpravným gala koncertem v O2 Universum


Zpěvák Marian Vojtko oslavil 20. března 50. narozeniny. Koncert si ale nadělil na úterý 3. října. Mariana Vojtka doprovodí v O2 Universum 40členný Epoque Orchestra, který řídí Alex Aslamas. Kromě výpravné show čeká diváky také řada hostů a hitů!

„Výzva bude pro mě zpívat s Evou Urbanovou duet Ráj bláznů, který původně zpíval Karel Gott, což je velká zodpovědnost zazpívat si part právě takové hvězdy, a ještě s takovou operní divou. Těším se také na píseň Probuzení z muzikálu Mise a na moje staré pecky a písně z muzikálů,“ říká Marian Vojtko.

Jako hosté nebudou chybět ani 4 Tenoři, Monika Absolonová, Tereza Mátlová či Michaela Gemrotová. Zazní mimo jiné hity jako Jdi za štěstím, Con Te Partio nebo písně z muzikálů Dracula a Fantom opery.

Režie koncertu se ujal Michal Caban.

Marian Vojtko

Hosté:
Eva Urbanová
Tereza Mátlová
Monika Absolonová
Michaela Gemrotová
4 Tenoři
Taneční skupina Jednotka rychlého nasazení
Režie:
Michal Caban
Hudební nastudování:
Jiří Škorpík a Alex Aslamas
Producent:
Tomáš Ságl

 

VSTUPENKY


„Rád bych na tomto gala koncertě poděkoval všem mým příznivcům za neselhávající přízeň a věrnost a za to, že při mně stáli v dobách dobrých i zlých“, říká jubilant Marian Vojtko. „A protože v životě nezpívám takřka o ničem jiném než o lásce v mnoha jejích podobách, budu se tohoto nesmrtelného a nevyčerpatelného tématu držet i na tomto koncertě. S tak silným tématem jako je láska, se dá přece pracovat donekonečna. A donekonečna se o ní dá taky zpívat, o čemž publikum přesvědčím právě na koncertě v pražské O2 Universum“, uzavírá Marian Vojtko pozvání na svůj velký koncert.

Marian Vojtlp


Pozvánky a konkurzy
Benefiční koncert HVĚZDY ZPÍVAJÍ ANDĚLŮM – EXKLUZIVNĚ s Musical.cz jen za 100 Kč
Pozvánky a konkurzy
Pořad “Náš život s muzikálem” a pěvecká soutěž “Česko zpívá” míří do Trutnova
Pozvánky a konkurzy
Šestice muzikálových absolventů se vrací, tentokrát s JÁ PŮJDU DÁL!
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!