Praha

Na Fidlovačce propukne Horečka divadelní noci


V rámci evropského projektu Noc divadel otevře Divadlo na Fidlovačce trochu jinak než obvykle. Tentokrát dá v tématicky nazvaném večeru “HOREČKA DIVADELNÍ NOCI” nahlédnout pod pokličku toho, co všechno obnáší příprava muzikálového představení. Za účasti muzikálových tvůrců, herců, choreografů a korepetitorů si můžete užít večer plný muzikálových čísel, humoru a diskusí.

Kromě hereček a herců z Fidlovačky se můžete těšit na Zoru Jandovo, Zdeňka Mertu, Radka Balaše, Michaela Prostějovského, Petra Novotného a mnoho dalších hostů.

Vstup je zdarma, vstupenky si již nyní můžete vyzvednout na pokladně divadla.

Divadlo na Fidlovačce v současnosti uvádí hudební komedie JeptiškySugar a na začátku prosince uvede premiéru inscenace Ženy na pokraji nervového zhroucení, muzikálu na motivy stejnojmenného filmu Pedra Almodóvara.

Noc divadel

Noc divadel je součástí evropského projektu European Theatre Night, který prezentuje divadlo tvořivým způsobem v netradiční formě vždy třetí listopadovou sobotu již od roku 2008. V České republice proběhl první ročník Noci divadel 16. listopadu 2013. Zúčastnilo se jej 80 amatérských i profesionálních divadel a souborů z 25 českých a moravských měst a navštívilo jej přes 40 000 diváků. Druhý ročník Noci divadel se konal 15. listopadu 2014 a jeho tématem byl Rok české hudby. Třetí ročník Noci divadel proběhl 21. listopadu 2015. Čtvrtý ročník se konal 19. listopadu 2016 a zúčastnilo se jej na 50 000 návštěvníků, kteří zavítali do některého ze 130 divadel a kulturních organizací v některém z 31 zapojených měst.


Praha
“Johanka z Arku” se blíže představila na mimořádné zkoušce. Víme i obsazení!
Praha
“Les Misérables – Bídníci” odhalili obsazení a spustili předprodej
Aktuální zprávy
Královna “Kleopatra” opět vykročí na prkna Divadla Broadway
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!