Aktuální zprávy

Pokračování Fantoma opery, muzikál LOVE NEVER DIES. On-line a zdarma


Dalším dílem, které budete moci zhlédnout na YouTube kanálu “The Shows Must Go On” je pokračování legendárního muzikálu Andrew Lloyd Webbera Fantom opery “LOVE NEVER DIES“.

Muzikál bude k dispozici k on-line zhlédnutí v pátek 24. dubna 2020 od 20:00 hod., a to po omezenou dobu 48 hodin – bez poplatku nebo registrace.

Záznam představení byl pořízen v australském Melbourne v Regent Theatre (2011). V hlavních rolích se představí Ben Lewis jako Fantom, Anna O’Byrne jako Christine Daae a Simon Gleeson jako Raoul.

SLEDOVAT MŮŽETE ZDE

>> The Shows Must Go On <<
YouTube kanál

Miliony diváků po celém světě chtěly vědět, jak pokračoval příběh Fantoma opery, který záhadně zmizel. Netrpělivě očekávané dílo se své světové premiéry v režii Jacka O’Briena dočkalo 9. 3. 2010 v londýnském Adelphi Theatre a setkalo se se značně protichůdnými reakcemi kritiky i příznivců.

“Love Never Dies” začíná 10 let po Fantomově zmizení. Příběh, odehrávající se v New Yorku roku 1907, pokračuje v rozvíjení milostného trojúhelníku mezi Christine, jejím mužem Raoulem a Fantomem, jenž není mrtvý, jak všichni předpokládali, ale stal se úspěšným divadelním impresáriem. Společně s madam Giry a její dcerou Meg provozují na Coney Island “cirkus” s názvem Phantasma. Christine Daaé je jednou z nejlepších světových sopranistek a její manželství s Raoulem není zrovna idylické. Christine přijímá pozvání na cestu do New Yorku, na vystoupení v proslulé opeře. Když společně s Roaulem a jejich desetiletým synem Gustavem dorazí na Manhattan, Fantom toho využije k znovuzískání své jediné, pravé lásky

Trailer

The Shows Must Go On – je nový YouTube kanál, na kterém se rozhodl Andrew Lloyd Webber zpřístupnit své muzikály a to zcela zdarma. Již bylo možné zhlédnout záznamy muzikálů Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášťJesus Christ Superstar a Fantom opery (informovali jsme ZDE). Kromě pravidelných pátečních večerů jsou do kanálu pravidelně nahrávány klipy ze slavných představení, záběry ze zákulisí atd.


Aktuální zprávy
Kino Aero uvede v přímém přenosu muzikál “Fela!” z londýnského West Endu
Nosiče
“Love Never Dies” – recenze sběratelské edice CD
Aktuální zprávy
Gabriela Gunčíková na Létu plném hvězd – SOUTĚŽTE o vstupenky
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!