Aktuální zprávy

Pokračování Fantoma opery, muzikál LOVE NEVER DIES. On-line a zdarma


Dalším dílem, které budete moci zhlédnout na YouTube kanálu “The Shows Must Go On” je pokračování legendárního muzikálu Andrew Lloyd Webbera Fantom opery “LOVE NEVER DIES“.

Muzikál bude k dispozici k on-line zhlédnutí v pátek 24. dubna 2020 od 20:00 hod., a to po omezenou dobu 48 hodin – bez poplatku nebo registrace.

Záznam představení byl pořízen v australském Melbourne v Regent Theatre (2011). V hlavních rolích se představí Ben Lewis jako Fantom, Anna O’Byrne jako Christine Daae a Simon Gleeson jako Raoul.

SLEDOVAT MŮŽETE ZDE

>> The Shows Must Go On <<
YouTube kanál

Miliony diváků po celém světě chtěly vědět, jak pokračoval příběh Fantoma opery, který záhadně zmizel. Netrpělivě očekávané dílo se své světové premiéry v režii Jacka O’Briena dočkalo 9. 3. 2010 v londýnském Adelphi Theatre a setkalo se se značně protichůdnými reakcemi kritiky i příznivců.

“Love Never Dies” začíná 10 let po Fantomově zmizení. Příběh, odehrávající se v New Yorku roku 1907, pokračuje v rozvíjení milostného trojúhelníku mezi Christine, jejím mužem Raoulem a Fantomem, jenž není mrtvý, jak všichni předpokládali, ale stal se úspěšným divadelním impresáriem. Společně s madam Giry a její dcerou Meg provozují na Coney Island “cirkus” s názvem Phantasma. Christine Daaé je jednou z nejlepších světových sopranistek a její manželství s Raoulem není zrovna idylické. Christine přijímá pozvání na cestu do New Yorku, na vystoupení v proslulé opeře. Když společně s Roaulem a jejich desetiletým synem Gustavem dorazí na Manhattan, Fantom toho využije k znovuzískání své jediné, pravé lásky

Trailer

The Shows Must Go On – je nový YouTube kanál, na kterém se rozhodl Andrew Lloyd Webber zpřístupnit své muzikály a to zcela zdarma. Již bylo možné zhlédnout záznamy muzikálů Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášťJesus Christ Superstar a Fantom opery (informovali jsme ZDE). Kromě pravidelných pátečních večerů jsou do kanálu pravidelně nahrávány klipy ze slavných představení, záběry ze zákulisí atd.


Aktuální zprávy
Divadlo Kalich představilo kompletní obsazení muzikálu KRYSAŘ
Aktuální zprávy
Obsazení muzikálu TARZAN v Divadle Hybernia (+ návrhy kostýmů a scény)
Aktuální zprávy
Muzikál MEFISTO zaujal v Korei a bude mít premiéru v Soulu
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!