Aktuální zprávy

Muzikál Kočky (CATS) on-line a zdarma


Posledním odvysílaným muzikálem ze série YouTube kanálu Andrew Lloyd Webbera “The Shows Must Go On” bude filmový záznam jednoho z nejslavnějších muzikálů vůbec, muzikálu Kočky.

Muzikál bude k dispozici k on-line zhlédnutí v pátek 15. května 2020 od 20:00 hod., a to po dobu 48 hodin – bez poplatku nebo registrace, stejně jako tomu bylo u předchozích odvysílaných záznamů.

SLEDOVAT MŮŽETE ZDE

>> The Shows Must Go On <<
YouTube kanál

Film byl natočen v roce 1997 v Londýně, v Adelphi Theatre a byli k němu mimo jiné přizváni umělci z několika mezinárodních produkcí Koček, aby si své role při této mimořádné příležitosti zopakovali. V roli Grizabelly tak uvidíte Elaine Paige, která je úplně původní představitelkou Grizabelly na londýnském West Endu, dále pak Susan Jane Tanner, původní představitelku Jellylorum (Dželíny), taktéž na londýnském West Endu nebo třeba Kena Page, který ztvárnil Old Deuteronomy (Starobyla Vznešeného) na Broadwayi.

Vysílání bude provázeno živými komentáři samotného autora Andrew Lloyd Webbera, který bude s fanoušky tohoto díla sdílet zajímavosti a historky ze zákulisí Koček. Jak sám uvedl, vysílání bude na počest jeho milované kočky Miky, kterou ve středu ráno bohužel srazilo auto.

Teaser

Aktuální zprávy
Muzikál ROCKY se poprvé představil v ringu (+ obsazení)
Aktuální zprávy
Premiéra muzikálu WE WILL ROCK YOU se odkládá
Aktuální zprávy
Muzikál RENT: Miluj, žij a plať se předvede do konce roku už jen třikrát
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!