Aktuální zprávy

Muzikál Branický zázrak se bude živě vysílat v kinech


Po dvou měsících se Branický zázrak rozloučil s Divadlem Na Fidlovačce. Muzikál autorů Jana Svěráka a Tomáše Kluse se v létě přesouvá do kin, na Letní scénu Voděrádky a Karlovarský filmový festival.

Pro letní měsíce autoři vybrali jedinečné prostory pod širým nebem. Branický zázrak tak zavítá do Karlových Varů, kde se jedno unikátní představení odehraje během filmového festivalu přímo na kolonádě v centru města. Dalším zajímavým místem, kde bude možné Branický zázrak vidět, je příměstská scéna ve Voděrádkách u Říčan. „Dalo by se říci, že jde o upcyklovanou scénu vybudovanou ze staré slepičárny v kombinaci s nejmodernější technologií. Výhodou této nové scény je nejen elegantní zastřešení pro případ nepříznivého počasí, ale také umístění v krásné přírodě dvacet minut od Prahy,“ říká autor libreta a režisér Jan Svěrák.

Zde bude Branický zázrak hostovat až do začátku srpna, kdy se s Voděrádkami rozloučí přímým přenosem do kin. Představení bude živě vysíláno jen 2. srpna do kin v síti Aerofilms po celé České republice a dojde tedy k jedinečnému spojení divadla a filmu.

„Budeme vysílat představení do kin na způsob přenosů z Metropolitní opery, tedy i se zvukem 5.1. Mám tyhle přenosy v kině moc rád, jako divák vnímám určité dobrodružství a napětí spojené s něčím jedinečným, co se odehrává právě teď, a těší mě, že mohu být u toho,“ dodává Jan Svěrák.


Aktuální zprávy
ALENKA V KRAJI ZÁZRAKŮ hrála pro děti z dětských domovů a za samé jedničky můžete získat volnou vstupenku na představení
Aktuální zprávy
Muzikál ADÉLA JEŠTĚ NEVEČEŘELA on-line a zdarma
Aktuální zprávy
Divadlo Radka Brzobohatého představilo nový muzikál o Freddiem Mercurym
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!