Praha

The Greatest Show se vrací ve vylepšeném kabátě. Soutěž o vstupenky!


Oblíbená koncertní show s hudbou z filmu “Největší showman” umělecké agentury JP & People našla nový domov. Po úspěšné první sezóně v pražské Hybernii se “The Greatest Show” s podtitulkem “Reincarnation” stěhuje na prkna Divadla na Vinohradech. Premiéra koncertu, který projde několika změnami, se uskuteční v neděli 3. května 2020.

Divadlo na Vinohradech svým vzhledem nápadně připomíná divadlo v původním Barnumově americkém muzeu a celá show se tak dostává do autentičtějšího prostředí. Kompletní autenticita zážitku bude nově podpořena i doprovodnými programy mimo jeviště. Takzvané “Imaginárium” pozve diváky do světa dobového amerického cirkusu, ve kterém nebude chybět cukrová vata, popcorn, vykládání tarotových karet, tombola a další atrakce.

The Greatest Show Reincarnation Divadlo na Vinohradech (Divadlo Hybernia)

Tematická výstava dobových vizuálů “P.T. Barnum: The legend begins…” potom návštěvníky divadla seznámí blíže s osobností a příběhem slavného principála a marketéra, na jehož motivy byl původní film natočen.

Samotný koncert projde drobnými úpravami, aby se lépe zabydlel na nové scéně, a nově nabídne i plně anglická představení pro zahraniční publikum. Vylepšený bude nejen kabát představitele hlavní role P.T. Barnuma, v níž alternuje držitel ceny Thálie Jan Kříž s Martinem Šemíkem. Nové kostýmy od Romana Šolce získají také Lettie (Andrea Holá), Jenny Lind (Iva Marešová), James Bailey (Martin Růža) a chůdař Miguel Dytrych. Dále na pódiu uvidíme například Petru Vojtkovou v roli Charity nebo Filipa Antonia v roli mladého Barnuma. Netradiční rytmickou posilou jsou jim Tokhi & The Groove Army a temperamentní dechovka Lovesong Orchestra s kapelníkem Tomášem Průšou se opět postará o originální úvod.

The Greatest Show Reincarnation Divadlo na Vinohradech (Divadlo Hybernia)

V rámci projektu “Dreams by JP” bude The Greatest Show na konci každého představení nadále plnit sny divákům, kteří mohou již nyní psát svá přání na emailovou adresu production@jiripeter.com. V minulosti na jevišti proběhla například žádost o ruku, duet handicapované Kačky s představitelem Barnuma, vystoupení malých mažoretek z Prahy nebo dojemné poděkování mamince adoptovaného Michala Hájka.

Koncert “The Greatest Show – Reincarnation” je poskládaný z oscarových písní dua Pasek & Paul, jako jsou “A Million Dreams” nebo “This Is Me”, které zazní v originálních anglických verzích. V Divadle na Vinohradech ho bude možné zhlédnout 3. 5., 27. 6., 6. 9. a 8. 11. vždy od 15:00 a od 20:00.

Odpolední představení budou provázena českým vypravěčem a ta večerní budou plně anglickojazyčná.

Vstupenky v ceně 990 – 1560 Kč jsou již nyní v prodeji v síti Ticketmaster s tím, že cena je nejnižší pří nákupu vstupenek s předstihem.

V nabídce Ticketmasteru lze také pořídit balíček “Meal Deal”, který zahrnuje kredit na oběd či večeři v přilehlých partnerských restauracích různých kategorií, nebo speciální vstupenku “Experience by JP”, v rámci níž diváka Jiří Peter osobně vezme do zákulisí a provede ho vznikem celé show. VIP vstupenky “JP Royal Bed” do lóží s obsluhou a welcome drinkem jsou taktéž k dispozici v nabídce Ticketmasteru. V připraveném obchůdku “The Greatest Boutique” si fanoušci budou dále moci zakoupit různé balíčky suvenýrů nebo třeba možnost pořízení fotografie s účinkujícími.

SOUTĚŽ

o 1×2 vstupenky na koncert The Greatest Show – Reincarnation

  • vstupenky jsou na termín 3. 5. 2020 od 15 hod. | Divadlo na Vinohradech, Praha

Odpovězte správně na tři soutěžní otázky a vyhrajte dvě vstupenky na koncert The Greatest Show – Reincarnation

1) Skladatelské duo Pasek & Paul napsalo také muzikál…?

  • a) Everybody’s talking about Jamie
  • b) Dear Evan Hansen
  • c) Six

2) Ve filmu Největší showman si zahrál hlavní mužskou roli…?

  • a) Jeremy Jordan
  • b) Ryan Gosling
  • c) Hugh Jackman

3) Známý milostný duet z filmu Největší showman se jmenuje…?

  • a) Rewrite the Stars
  • b) Rewrite this Story
  • c) Written in the Stars

Své odpovědi zasílejte do 20. února 2020 (do 20:00 hod.) na e-mail: souteze@musical.cz

  • Ze správných odpovědí vylosujeme jednoho výherce, který obdrží 2 vstupenky na koncert The Greatest Show – Reincarnation na termín 3. 5. 2020 od 15 hod. v Divadle na Vinohradech
  • Výherce bude o své výhře uvědoměn e-mailem (kde se dozví podrobnosti k předání výhry) a zároveň zveřejněn v tomto článku

SOUTĚŽ JE UKONČENA – výhercem se stala Jana S. – GRATULUJEME!


Aktuální zprávy
Divadlo Kalich chystá druhý muzikál s hity skupiny Elán. Konkurzy jsou za dveřmi
Aktuální zprávy
Muzikálová adaptace filmu AŤ ŽIJÍ DUCHOVÉ zná své obsazení
Aktuální zprávy
Sibyla – Královna ze Sáby se před premiérou pochlubila kostýmy Josefa Jelínka (a trailerem k muzikálu)
  • Name

    z článku není úplně jasné, co tam bude nového: nový kostým pro Barnuma a další

    ještě něco?