Praha

Muzikál “Jack Rozparovač” se loučí s Prahou, vychází ale DVD i kompletní CD


Pro fanoušky muzikálu “Jack Rozparovač” máme dvě zprávy. A jak to tak bývá, jednu dobrou a jednu špatnou. Ta dobrá je již dlouho očekávaná, a to vydání DVD a kompletní audio nahrávky všech písní na CD. Nosiče se pokřtí a zároveň vydají příští úterý, tj. 25.5.2010. Tou špatnou zprávou je definitivní derniéra “Jacka” v Praze. Na začátku června se odehraje poslední blok představení, poté se bude uvádět pouze na Slovensku.

Roman Vojtek a Leona Machálková

S návratem na repertoár do konce kalendářního roku nepočítáme, dle všeho ho nenasadíme ani ve druhé půli příští sezóny,” řekl našemu serveru tiskový mluvčí Divadla Kalich Jaroslav Panenka. Přitom na začátku března se odehrála slavnostní obnovená premiéra, která do muzikálu přinesla společně s novou hvězdou Leonou Machálkovou i jednu novou píseň (více informací a píseň ke stažení naleznete v našich starších článcích). 16. března 2010 se na bratislavské Nové scéně odehrála slovenská premiéra tohoto muzikálu, dále se bude tedy uvádět jen tam.

Podrobné informace k nosičům zatím nejsou známé, vše se dozvíme na slavnostním křtu 25.5.2010, kterého se zúčastní hvězdy i autoři muzikálu. V hotelu Mövenpick ochutnáme grilované speciality tamějších šéfkuchařů. Přineseme vám jak reportáž z této akce, ale také samozřejmě recenze DVD i kompletního CD.

Poslední příležitostí vidět “Jacka Rozparovače” je červnový blok představení v termínech 3. – 6.6.2010. Vstupenky můžete zakoupit například v síti Ticket Art. Připomeňte si představení z našeho video sestřihu, nebo ho berte jako takovou upoutávku.

Video sestřih z představení

Přinášíme Vám exkluzivní devítiminutový sestřih z muzikálu “Jack Rozparovač”. Natáčeli jsme na neveřejné generálce několik hodin před premiérou, oproti níž jsou změny v obsazení. Uvidíte Leonu Machálkovou, Romana Vojtka, Henricha Šišku, Zdeňka Podhůrského, Renátu Podlipskou, Josefa Laufera nebo Ivanu Jirešovou. Omluvte prosím záběry s fotografem divadla, není jich mnoho a nechtěli jsme vás o ně připravit, nenechte se jím tedy výrazně rušit. Děkujeme za pochopení a doufáme, že si sestřih užijete…

Kamera a střih – Radek Janda

Doporučujeme zhlédnout v HQ kvalitě (tlačítko HQ v ovládací liště videa)


Praha
Hudební divadlo Karlín vypisuje konkurz do muzikálu “Curtains”
Pozvánky a konkurzy
Srdcový král vtrhne do Muzea Grévin! Soutěžte s námi o 3×2 vstupenky do muzea
Aktuální zprávy
Muzikál Mauglí bude k vidění on-line a zdarma (Divadlo Kalich)
  • veny

    Jack byl dobrej muzikál, takže se těším na DVD.


  • thenardier

    to je smutná zvěst,že končí…je škoda,že kvalitní díla si tu svého diváka nenajdou,kdežto paskvil,který se ani nedá nazvat muzikálem se hraje…


  • Abigail

    Na Jacka se teď při novém uvádění ještě jednou chystám, to je pravda, ale nemůžu tak úplně souhlasit s tvrzením výše, že kvalitní díla si diváka nenajdou. Už jsem na Jackovi byla a nijak zvlášť kvalitní mi tehdy nepřišel. Nebo kvalitní možná ano, za jistých předpokladů, zrovna v tomhle díle je skvělá práce company ze všech možných dalších, jedna z nejlepších, ale i přesto musím říct, že se mi nelíbil. Uznávám, že jsem neměla dobré obsazení a to asi udělalo své, bylo špatně rozumět a ani jeden z ústřední zamilované dvojici příliš nezpíval. I proto se chystám znovu, chci se přesvědčit, teď když už tam konečně jsou i zpěváci, jestli to bylo momentální nebo jestli to prostě jde mimo mě, jako spousta jiných… Končící TaFantastika mě mrzí asi víc, tam jsem se konečně chytila…


  • Tomík

    a bude na DVD Leona????


  • Pavel Košatka

    “Podrobné informace k nosičům zatím nejsou známé, vše se dozvíme na slavnostním křtu 25.5.2010…”


  • Bídník

    Souhlasim s tim, ze Jack patri z tuzemskych muzikalu k tem lepsim:)


  • Martina

    Víme prosím od kdy se bude DVD prodávat? A jestli zatím jen v Kalichu? Děkuji


  • Pavel Košatka

    “Nosiče se (…) vydají příští úterý, tj. 25.5.2010.”


  • Sukie

    To je pěkné, určité si to koupím, ale pochybuji, že tam bude Lea a Henrich :-(


  • Tereza

    Poprvé a taky nejspíš naposledy se chystám na Jacka 6. června, už jen podle této ukázky se mám na co těšit:). A mám dotaz a malou prosbičku na musical.cz. Nechystáte se natočit ještě jednu ukázku na posledním představení (6.6.)??? Obsazení bude jiné a našel by se nejeden fanoušek, který by vám za takové video líbal ruce, tváře:-D.


  • Pavel Košatka

    Terezo, další natáčení bohužel nechystáme. Jinak aby se někdo netěšil na plnohodnotné DVD, tak ještě před zítřejším článek informuji. To, co se dnes křtilo byl kompletní záznam písní na CD doplněný bonusovým DVD s dokumenty, rozhovory, klipy a dalšími materiály k představení. Nejedná se o celý záznam představení na DVD. Podrobnosti zítra ;).


  • Marek

    Tak zrovna na to DVD jsem se tešil a myslím že jsem nebyl sám, kdo se těšil že si konečně bude moct pustit Jacka doma :-(


  • veny

    Aha, no tak to jsem se taky těšila. Tak nic no…


  • Pavel Košatka

    Proto jsem radši upozorňoval, abyste se netěšili :))).