Praha

Fotoreportáž: Monika Absolonová poprvé jako “Mary Poppins”


Monika Absolonová už má na svém kontě mnoho muzikálových rolí, stala se Kleopatrou, Mylady de Winter, Angelikou nebo Fanny Briceovou. Další role na ni čeká v muzikálu “Mary Poppins”, který uvede Musical Production ve spolupráci s Městským divadlem Brno v pražském Divadle Hybernia pouze v 30 exkluzivních představeních (Absolonová se představí ve dvaceti). Podívejte se na fotografie, jak se z Moniky Absolonové stává Mary Poppins.

Mary Poppins bude mít premiéru 14. února 2013, ale už teď se Monika Absolonová poprvé převtělila do postavy slavné chůvy, aby mohly vzniknout fotografie k novému představení. S pomocí vizážistky Ivanky Tokárské, divadelního kostýmu a vedením režiséra Petra Gazdíka se postavila před objektiv fotografa Jaroslava Urbana a Mary byla na světě!

„Sama jsem byla zvědavá, jak budu jako Mary Poppins vypadat. Kostým je krásný, ale těžký a hodně teplý, takže jsem byla ráda, že focení probíhalo rychle a v pohodě. Pan režisér Petr Gazdík má jasnou představu o postavě a o tom, jak má Mary Poppins vypadat a to se hned líp pracuje. Moc se na představení těším, i když to bude zase asi pěkná dřina, budu zpívat, tančit, hrát, stepovat, lítat a bůhví co ještě, sama jsem moc zvědavá.“ směje se Monika.

Mary Poppins

Monika Absolonová v rukou vizážistky Ivanky Tokárské

Mary Poppins

Monika Absolonová v rukou vizážistky Ivanky Tokárské

Mary Poppins Monika Absolonová

Ještě klobouček

Mary Poppins Monika Absolonová

Poslední úpravy

Monika Absolonová

A Mary Poppins je na světě

Mary Poppins Monika Absolonová

S fotografem Jaroslavem Urbanem a režisérem Petrem Gazdíkem

Mary Poppins Monika Absolonová

S režisérem Petrem Gazdíkem

Monika Absolonová jako Mary Poppins

Autorem fotografií je Jaroslav Urban.

Sepsáno s využitím tiskové zprávy.


Pozvánky a konkurzy
Doplňující konkurzy do muzikálu “Lucrezia Borgia”
Pozvánky a konkurzy
“Jesus Christ Superstar” pod širým nebem ve Slavkově u Brna
Fotoreportáže a galerie
Velká fotogalerie: 10 let Hudební scény Městského divadla Brno
  • Pavlína

    Super, že Monča skončila s mistrem Davidem a konečně se dostala k pořádným rolím. Talent má a určitě je ráda, že ho může konečně pořádně uplatnit.


  • krista

    Nic proti paní Absolonové, ale je to popová zpěvačka a nikoliv muzikálová herečka. Na její účinkování v Mary Poppins se těším. Ale mrzí mě, že má více prostoru než opravdové hvězdy tohoto muzikálu, kterými jsou A. Antalová, R. Coufalová a J. Gazdíková!

    Lidi, nepropásněte toto hostování MDB v Praze, protože MDB je v Česku jediný soubor, který má úroveň West Endu nebo Broadwaye! Fantastický ansámbl, který nemá u nás sobě rovna!

    Když jsem viděla Mary Poppins v MDB poprvé, nevěřila jsem, že je v Česku možné muzikál udělat na takovéhle světové úrovni!

    Všem vřele doporučuji a nemohu se pražského hostování MDB dočkat!!!


  • Jirka k.

    Kristo, A. Antalova, R. Coufalova a J. Gazdikova jsou urcite bajecne nejen v teto roli, ale v Praze by na ne asi davy lidi neprisli… Nicmene M. Absolonova uz davno dokazala, ze neni jen popova zpevacka, urcite se Ti taky bude libit!


  • Alea

    Myslím, že Monika je především muzikálová zpěvačka a herečka, nikoliv popová zpěvačka, jak zmiňuje krista, vždyť její kariéru nastartovaly právě muzikály. A souhlasím s Jirkou k., že v Praze půjdou diváci především na ni, i když jsou brněnské kolegyně jistě skvělé. Tady je prostě zvykem chodit na svého oblíbence nebo mediálně známější umělce, ne na dílo samotné jak je tomu ve světě. Podle mě je Monika pro Prahu (a nejen pro ni) ideální Mary Poppins a nepochybuji o tom, že jí role sedne jak ulitá. Jsem ráda, že se po rozchodu s Michalem Davidem dokáže dál držet na výsluní, ať už v Karlíně nebo třeba v chystaných rolích v Hybernii. Na druhou stranu mě nepřestane mrzet, že už ji třeba nikdy neuvidíme v Kleopatře nebo jako Mylady ve Třech mušketýrech, protože pro mě je v těchto rolích nenahraditelná.


  • Ifča

    Já zase souhlasím s Kristou. Ač jsem z Prahy, nechodím na své oblíbence, ale na představení. A hrozně jsem se těšila, že bude Mary Poppins v Praze hostovat. Teď se budu snažit všemožně zjistit, kdy Monika Absolonová hrát nebude a doufat, že vychytám jedno z těch 10 šťastných představení. Brněnské divadlo obdivuji, byť jen na dálku, a tak, když mám tu šanci vidět je v Praze, tak doufám, že to bude bez Moniky.
    Bylo by mi mnohem milejší, kdyby tu Brno hostovalo jako teď s Čarodějkami, pět představení s jejich skvělými herci, a hotovo.


  • Abigail

    Pod to, co napsala Ifča, se můžu podepsat… A dodala bych, že je to trochu nepraktické, protože jak dlouho dopředu se asi bude vědět, kdy hraje Monika Absolonová? A já bych si ráda ty lístky vyzvedla co nejdřív… (Navíc jsem myslela, že tohle nemožné zjišťování pro mě končí Bídníky a Pavlem Vítkem, je to pro mě dost otravné…)


  • Jirka k.

    Ifco, tak si zajed do Brna! Neni to daleko a dobrych predstaveni, tam maji dost! To mit Moniku urcite nebudes! A pokud Vas damy zajima, kdy bude hrat, aby jste mely jistotu,ze ji neuvidite, treba by jste mohly z toho zazitku mit osklivou nemoc, uraz do konce zivota:), podivejte se na jeji stranky, ma tam kompletni prehled kdy vystupuje!Vy se ji vyhnete a proto budete zive, zdrave a zapskle naporad:)


  • Ifča

    I když ta poslední věta nebyla hezká, děkuji Vám, milý nezapšklý Jirko za tip na stránky. Pokud si nezpůsobím žádnou ošklivou nemoc do konce života a mé konto přestane být studentské, vyrazím do Brna a zůstanu tam aspoň týden, abych se podívala na pořádné muzikály. Do té doby mi dovolte být tak povrchní a chtít vidět skvělé a hotové představení nepřešité na míru pro podle všeho nezapšklé pražské diváky.


  • Artepka

    Tak to Vám budu držet palce, Ifčo, aby se Vám cesta na pořádné brněnské muzikály co nejdříve vydařila! =) Já se zase pojedu podívat do Prahy, co to tam vyvádí =D
    Mimochodem na té poslední fotce vypadá Monika Absolonová na milou usměvavou chůvu příliš uměle a vypočítavě, ale to je jen takové rýpnutí – věřím, že se jí to aspoň občas trochu podaří :)