Praha

“Léto plné hvězd” letos přinese celkem 9 koncertů se zajímavými hosty


Musical.cz i letos zve na “Léto plné hvězd” – prodejní výstavu textilních hraček, společenských her a výukových kapsářů s bohatým doprovodným kulturním programem. V rámci toho se při komorních večerech divákům představí Markéta Procházková, Tomáš Savka, Ondřej Brzobohatý, Jan Kříž, Marie Blahynková, Kamila Nývltová, Tomáš Trapl, Ondřej Ruml a mnoho dalších

Kdo se při prázdninových procházkách Prahou zatoulá ke Karlovu mostu, může těsně vedle mostecké věže na Malé Straně objevit na Dražického náměstí č. 10/65, Praha 1 v pořadí již osmnáctou výstavu výtvarnic Olgy Černohorské a Ivany Kárníkové s názvem „Léto plné hvězd“. Výstava proběhne pod záštitou starosty MČ Prahy 1 Ing. Oldřicha Lomeckého, který ji také pravidelně zahajuje.

Návštěvníci zde najdou nejen víceúčelové hračky, kapsáře a polštářky, ale i celou řadu známých i zcela nových společenských stolních her, určených i nevidomým, například „Maxi-Člověče, nezlob se“, známá hra „Piškvorky“ v látkové úpravě s hmatovým odlišením nebo hra pro celou rodinu v 3D provedení „Labyrint“, která je vhodná například i pro děti s autismem. Jako novinka se na výstavě letos objeví zjednodušená verze této hry pro menší děti s názvem „Závody kuliček“.

Kamila Nývltová a Marian Vojtko na loňském koncertu v rámci "Léta plného hvězd"

Kamila Nývltová a Marian Vojtko na loňském koncertu v rámci "Léta plného hvězd"

Pro nás však, jako každý rok, jsou hlavní doprovodné koncerty, na kterých se představí během divadelních prázdnin mnoho muzikálových zpěváků. V komorní a milé atmosféře je můžete poznat zase trochu jinak, než z prken, co znamenají svět. Zde je kompletní program koncertů “Léto plné hvězd”:

11. 7. čt v 18 hod. – Gabriela Gunčíková, host Martin Šafařík
18. 7. čt v 18 hod. – Dita Hořínková a Filip Antonio, host Tereza Kostková
25. 7. čt v 18 hod. – Kamila Nývltová
1. 8. čt v 18 hod. – Miro Šmajda s kapelou
6. 8. út v 18 hod. – Ondřej Brzobohatý
8. 8. čt v 18 hod. – Jan Kříž a Marie Blahynková
15. 8. čt v 18 hod. – Petr Ševčík
20. 8. út v 18 hod. – Ondřej Ruml, host Tomáš Trapl
22. 8. čt v 18 hod. – Markéta Procházková a Tomáš Savka, hosté Ester Godovská (piano) a David Herzig (kontrabas), závěrečný koncert

Koncerty a pořady na výstavě jsou benefiční, z výtěžku v loňských letech byla financována výroba a vytvoření divadelních představení s aktivním zapojením malých diváků, která se s úspěchem hrají po celé České republice. Cena vstupenek na každý koncert je 250 Kč, pro studenty, důchodce, ZTP a ZTP/P za 125 Kč. Rezervace vstupenek pouze na emailu anahata.hracky@seznam.cz. Kapacita jednotlivých koncertů je velice omezena, proto s rezervací příliš neváhejte.

Více informací o výstavě i jednotlivých koncertech naleznete na www.anahata.cz.


Praha
“Děti ráje” se rozrůstají a mají i svůj videoklip
Soutěže
Hana Křížková žije báječně – soutěž o vstupenky
Aktuální zprávy
Hlavní roli v novém českém muzikálu Mefisto si zahrají Josef Vojtek a Lukáš Kumpricht
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!