Praha

“Kapka medu pro Verunku” již po dvaašedesáté (+ exkluzivně 30% sleva s Musical.cz)


Rodinný původní ryze český muzikál “Kapka medu pro Verunku” v Divadle Hybernia z produkce Pixa-production má za sebou první velmi úspěšnou sezónu. Hrál se vždy v neděli od 11 a 15 hodin a v neděli 2. června ho čeká již dvaašedesátá repríza , což ho řadí mezi nejhranější muzikály této sezóny. Na poslední představení muzikálu v této sezóně se můžete vypravit s naší exkluzivní 30% slevou.

Kapka medu pro Verunku Petra Doležalová Genny Ciatty Michaela Sejnová

Bětka, Katka a princezna Verunka

Kapku medu vidělo přes 40.000 malých i velkých spokojených diváků. Svědčí o tom ohlasy diváků i kritiků v průběhu celé sezóny. Je zajímavé, že muzikál je opravdu pro všechny věkové kategorie – baví malé děti i dospívající mládež i dospělé. Za úspěchem stojí původní originální námět, srozumitelný a vtipný scénář, moderní hudba, kostýmy, výprava, pěvecké i herecké výkony a především poctivá práce a nadšený přístup všech zúčastněných.

Kapka medu pro Verunku Eva Kleinová Kamil Střihavka

Zlatovláskov

Muzikál Kapka medu pro Verunku je o našem vztahu k přírodě a také o mezilidských vztazích, je v něm romantika, láska, i dobrodružství. Muzikál je pokračováním pohádkových příběhů Zlatovlásky, Popelky a Hloupého Honzy a tak tu uvidíte i princeznu a prince a další tradiční pohádkové postavy (čerty, vodníky, víly a diváky oblíbeného přerostlého skřítka Maxižvýka).

Kapka medu pro Verunku Gábina Urbánková

Kapeska

Hlavní postavou příběhu je Královna přírodních sil Kapeska v podání Báry Basikové (v alternaci Martiny Pártlové a Gábiny Urbánkové). Za všechny protagonisty stojí za zmínku Kamil Střihavka a jeho velmi osobité ztvárnění postavy krále Jiříka.

Pixa-production bude uvádět Kapku medu pro Verunku v Divadle Hybernia i po prázdninách a to od října 2013. Kromě toho čeká soubor na začátku listopadu zájezd do Ostravy, kde zahraje Kapku medu celkem sedmkrát. Produkce chystá pro příští sezónu další velká a zatím utajovaná překvapení, o nichž vás budeme informovat.

30% sleva na muzikál Kapka medu pro Verunku

  • Na poslední dvě představení muzikálu v této sezóně můžete využít naši 30% na vstupném.
  • Vstupenky na termín neděle 2. června od 11. a 15 h. si můžete objednat na emailu: objednavky@kapeska.cz
  • Do objednávky uveďte heslo: Musical.cz

Videosetřih z muzikálu Kapka medu pro Verunku

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Kristýna Junková. Pokud byste fotografie chtěli použít na vašem webu, Facebooku apod., ozvěte se nám na e-mail redakce@musical.cz. Publikování bez svolení autora je přísně zakázáno!


Praha
Novinky z Divadla Kalich – premiéra “Johanky z Arku” a “Robina Hooda”, CD “Touhy”, DVD “Krysaře”, návrat muzikálů “Hamlet”, “Galileo” a “Jack Rozparovač” a další…
Praha
“Kat Mydlář” odhalil své obsazení a první kusé informace
Praha
Na poslední “Děti ráje” v sezoně se přišel podívat i Michal David
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!