Aktuální zprávy

PIXA PRO uvede v této sezóně všechny své muzikály. Vrátí se i Kapka medu pro Verunku


Produkční společnost PIXA PRO je stálicí na divadelní scéně. Od ostatních produkcí se odlišuje svými výpravnými muzikály s pohádkovým příběhem, které uvádí v pražském Divadle Hybernia. V sezóně 2018/2019 se chystá hrát všechny své muzikály!

Nejnovější počin Královnu Kapesku a Sněhovou královnu s hudbou hitmakera Zdeňka Bartáka můžete navštívit od října do února. V březnu se pak můžete těšit na Alenku v kraji zázraků s hudbou Vašo Patejdla a v květnu a červnu se na 4 exluzivní představení vrátí Kapka medu pro Verunku.

Královna Kapeska

Královna Kapeska

Sezónu zahájí 7. října muzikál Královna Kapeska. Ten měl premiéru 7. března 2018 a vidělo jej bezmála 20.000 diváků. Tuto původní českou pohádku si oblíbili malí i velcí diváci a to hlavně díky krásnému příběhu manželů Pixových, chytlavé hudbě Tomáše Berana a vtipným textům Kristýny Pixové. Nádherná výprava Martina Černého a kostýmy Evženie Rážové jsou nezapomenutelným zážitkem.

>> Recenze: KRÁLOVNA KAPESKA a její vydařený návrat <<

Královna Kapeska je volným pokračování muzikálu Kapka medu pro Verunku, který navštívilo za 5 let přibližně 120 tisíc diváků. Jan a Alena Pixovi o Kapesce prozrazují: “Spolu s diváky zavítáme opět do tří pohádkových království – Popelkova, Honzovska a Zlatovláskova. Tentokrát půjde o život Královně přírodních sil Kapesce.  A nejen jí. Celý mírumilovný ostrov chce zničit pekelný diktátor Kates. Příběh nového pokračování navazuje na původní muzikál pouze volně, tedy vůbec nevadí, pokud jste Kapku medu pro Verunku neviděli. Muzikál má vše, co ve správném pohádkovém příběhu má být: napínavý děj, dobrodružnou cestu za záchranou, humor i konečné vítězství dobra nad zlem a pohádkové postavy od princezen a králů až po čerty a ježibaby.“

VIDEO: Královna Kapeska – ukázky z premiéry a první reprízy

Herecké obsazení sází na osvědčená jména v muzikálech produkovaných PIXA PRO, což jsou například Anna Julie Slováčková, David Gránský, Martina Pártlová, Michaela NoskováGenny Ciatti, Gabriela Partyšová, Michaela Sejnová, Kateřina Průšová a dalších 36 herců. Ernesto Čekan a Peter Strenáčik se objevují v alternaci nového zloducha KATESE.

Pro první dopolední představení sezóny si nachystala produkce speciální akci – 7. a 22. října máte možnost získat výhodné rodinné vstupné (1 990 Kč / 4 ks vstupenek). Jak slevu získat se dozvíte ZDE.

V neděli 7. října se můžete těšit na Královnu Kapesku Martinu PártlovouKrále temných sil Katese Petra Strenáčika (dopoledne) a Ernesto Čekana (odpoledne), Krále Jirku Davida Gránského, Královku Verunku Annu Julii Slováčkovou, Královnu Katku Gabrielu Partyšovou či na čerty s vlastní rockovou kapelou Richarda Pekárka, Davida Boušu, Jana Fantu (dopoledne) a Lukáše Adama (odpoledne).

Navíc, jak už je zvykem, máte možnost se po každém dopoledním představení vyfotografovat s herci či si nechat podepsat suvenýry.

Autogramiáda

Autogramiáda

Královna Kapeska se také dočkala vydání CD s těmi nejlepšími písněmi, na jejichž nazpívání se podíleli téměř všichni účinkující. Zvukovou režii si vzal na starost autor hudby Tomáš Beran, závěrečný mix a mastering živých nástrojů provedl Petr Ackermann. Autorkou textů je Kristýna Pixová.

Chytlavé melodie nazpívali Martina Pártlová, Jana Zenáhlíková, Peter Strenáčik, Ernesto Čekan, David Gránský, Anna Julie Slováčková, Michaela Sejnová, Gabriela Partyšová, Vendula Příhodová, Kateřina Průšová a další.

Slavnostní křest CD se uskutečnil v Divadle Hybernia na jednom z posledních představení uplynulé sezóny.

VIDEO: Křest CD muzikálu Královna Kapeska

CD je v prodeji na každém představení ve foyer Divadla Hybernia a nebo si ho můžete objednat na dobírku na e-mailu: objednavky@pixapro.cz.


Sněhová královna

Sněhová královna

Muzikál Sněhová královna se opět vrátí – po více než roce – na divadelní prkna 18. listopadu a o týden později odjede i do Metropolu v Českých Budějovicích.

Známý příběh H. Ch. Andersena pochází už z roku 1844 a dočkal se mnoha zpracování ve filmu i na divadle. V muzikálu PIXA PRO dominuje krásná hudba Zdeňka Bartáka, úchvatné kostýmy, čarokrásný a vtipný pohádkový příběh, který nás nenechá ani chvíli vydechnout.

V muzikálu uvidíte Mahulenu Bočanovou, Dagmar Patrasovou, Michaelu Noskovou, Lindu Finkovou, Sabinu Laurinovou, Davida Gránského, Jana Kopečného, Aničku Slováčkovou, Michaelu Sejnovou či Ivanu Korolovou.

VIDEO: Sněhová královna – velký sestřih z premiéry muzikálu

Vstupenky na muzikály PIXA PRO zakoupíte ZDE.

Foto: Petr Marek

Aktuální zprávy
Muzikál s hity skupiny Queen WE WILL ROCK YOU zveřejnil nové termíny představení
Aktuální zprávy
Muzikál KRÁLOVNA KAPESKA čeká křest CD
Aktuální zprávy
Česká verze MAMMA MIA! v létě rozezní Divadlo Hybernia hity skupiny ABBA
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!