Aktuální zprávy

Nový muzikál s hudbou Vaša Patejdla chystají Pixa-Pro a MusicModelTrust


Zřejmě se stává tradicí, že producenti Pixa-Pro a MusicModelTrust (Felixe Slováčka a Dagmar Patrasové), uvedou každé dva roky v Divadle Hybernia zcela nový rodinný muzikál. Po úspěšné Kapce medu pro Verunku a neméně oblíbené Sněhové královně, to bude další atraktivní muzikál na motivy populárního příběhu Lewise Carrolla “ALENKA V ŘÍŠI DIVŮ“.

Nový muzikál plně využívá všeho, co známý příběh Alenky může nabídnout – svět neomezené fantazie, pohádkových kouzel a podivuhodných postav a navíc ještě ozvláštněný napínavým dějem a výbornou hudbou.

Přípravy a práce na scénáři, který je opět dílem Aleny a Jana Pixových, začaly již před rokem. Autorem hudby je tentokrát Vašo Patejdl, texty písní píše Kristýna Pixová. Pokud jde o samotný příběh muzikálu a další tvůrčí tým a obsazení, producenti zatím úzkostlivě tají. Podařilo se jen vypátrat, že scénu bude dělat Martin Černý a velkým překvapením prý bude jméno režiséra.

Alenka_v_risi_divu_

A kdo bude hrát Alenku a kdo Kloboučníka? O tom, i o obsazení dalších rolí jsou už nějaké konkrétní představy, ale konečné rozhodnutí padne až po konkurzech, které proběhnou v lednu a v únoru.

Zřejmě se zvědavostí očekávaná premiéra bude 22. září 2016 v Divadle Hybernia.


Aktuální zprávy
“Děti ráje” přidávají představení (+ netradiční fotogalerie)
Aktuální zprávy
Muzikál MEFISTO nahrává hudbu se symfonickým orchestrem
Aktuální zprávy
Divadlo J. K. Tyla v Plzni ruší program do konce roku 2020 a vrací vstupné