Aktuální zprávy

Premiéra nového KRYSAŘE je za dveřmi, podívejte se na první ukázky z představení


Již tento týden uvidí první diváci napjatě očekávanou novou inscenaci muzikálu Daniela Landy Krysař, jednoho z nejúspěšnějších původních českých muzikálů porevoluční éry. Slavnostní představení se odehrají 7. a 8. září 2017 (předpremiéra a premiéra). V režii Mirjam Landy muzikál získal zcela novou podobu: nové herecké obsazení, novou výpravu i choreografii. A diváci mají o novou tvář kultovního díla skutečně velký zájem.

Představení, na která ještě zbývá alespoň pár vstupenek, jsou do konce roku 2017 naprostou výjimkou, již se doprodávají i lednové reprízy. Celkem je na Krysaře prodáno bezmála 15 000 vstupenek.

Ještě před premiérou otevřeme předprodej na celý zbytek sezóny. Tak enormní zájem diváků nás pochopitelně těší, ale také značně zavazoval. Věděli jsme, že pracujeme na legendě, kterou ohromná fanouškovská obec zná zpaměti slovo od slova, tón od tónu. A dnes, po několika generálních zkouškách, už můžu s klidem konstatovat, že jsme společnými silami připravili velice vyzrálé, energií nabité představení se skutečně silnými hereckými, pěveckými i tanečními výkony,“ bilancuje před premiérou producent Michal Kocourek.

Na press show zazněly celkem 4 ukázky z muzikálu, a to většinou ve dvojím podání obou alternací. Samozřejmě kromě Krysaře Přemysla Pálka, který v roli vystupuje bez alternace. Přemysl Pálek využívá v roli své obří charisma, které ještě podtrhává atraktivní kostým. Po pěvecké i herecké stránce byla Krysařova zpověď bezchybná a těšíme se na jeho výkon v celém představení.

Přemysl Pálek jako Krysař

Přemysl Pálek jako Krysař

Dále jsme mohli vidět scény Nenávistná, Zvrácená touha a Sen, ve kterých se ze sólistů představili Kateřina Steinerová a Barbara Chybová (Štěpánovky), Marie Křížová a Kateřina Šildová (Agnes) a Roman Tomeš s Milanem Peroutkou (Štěpánové).

Kromě výkonů všech sólistů na první pohled zaujala funkční scéna Martina Černého a skvělé choreografie Lindy Rančákové. Mirjam Landa opravdu dostála slibu a nový Krysař bude mnohem více rozpohybovaný. I na tak malém prostoru musíme obdivovat výkony tanečních sólistů Jakuba Dvořáka a Dominiky Červinkové, i dvanáctiletého Štěpána Köhlera, který představuje Krysařovu duši.

Na fotografie a video ukázky z press show se můžete podívat níže.

Fotografie z press show

Videa z press show – ukázky

Kamera: Martin Bačkovský, Divadlo Kalich
Zvuk: Martin Storzer, Divadlo Kalich
Střih a grafika: Pavel Košatka, Musical.cz

Fotografie ze zákulisí press show

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Kristýna Junková. Pokud byste fotografie chtěli použít na vašem webu, Facebooku apod., ozvěte se nám na e-mail: redakce@musical.cz. Publikování bez svolení autora je přísně zakázáno.


Pozvánky a konkurzy
Konkurz do muzikálu TOUHA a rozhovor s Mirjam Landa o nové podobě muzikálu
Praha
Protagonisté připravovaného muzikálu “Robin Hood” vyzkoušeli lukostřelbu
Aktuální zprávy
Iva Marešová nově jako Johanka z Arku
  • Luke

    Perfektní!!!!Gratuluji celému týmu!Legenda se vrací…Nový lesk ,zlatý obsah – mráz po zádech…….


  • marie

    to bylo NĚCO ,,FENOMENÁLNÍ,,GENIÁLNI ..SMEKÁM