Aktuální zprávy

HOREČKA SOBOTNÍ NOCI se rozloučí speciálním představením. Vyhrajte 2 vstupenky


Jeden z nejlepších tanečních muzikálů, který kdy u nás vznikl – Horečka sobotní noci v Divadle Kalich – odehraje ve dnech 16. až 18. prosince 2016 poslední čtyři představení. Na slavnostní derniéře v neděli 18.12. vystoupí zcela netradičně obě alternace hlavní role Tonyho Manera, Jan Kříž a Přemysl Pálek. Rozloučit se tak mohou fanoušci muzikálu s oběma představiteli najednou. A pouze u nás máte možnost vyhrát dvě vstupenky právě na slavnostní derniéru Horečky.

Horečku bychom z repertoáru ještě určitě nestahovali, stále je to představení v plné síle. Ale i tak si nemůžeme stěžovat, původně jsme měli licenci na 100 repríz a následně nám byla s ohledem na neutuchající zájem diváků prodloužena, takže se budeme loučit později, než jsme původně měli,“ vysvětluje producent a majitel Divadla Kalich Michal Kocourek. Muzikál měl premiéru v září 2014 v režii a choreografii Jána Ďurovčíka.

Skvělá barevná světelná show, energické a dynamické choreografie, excelentní výkony každičkého člena obsazení a samozřejmě také hity Bee Gees. Jestli chcete vidět 100% profesionální muzikálovou show, která vás roztančí i na sedačce, neváhejte ani vteřinu,” zhodnotili jsme Horečku v naší recenzi z premiéry.

V hlavních rolích účinkují Jan Kříž, Přemysl Pálek, Markéta Procházková, Alžbeta Bartošová, Roman Tomeš, Jan Tenkrát, Marie Křížová a další.

Vstupenky na poslední čtyři představení zakoupíte v síti TICKET ART nebo přímo v Divadle Kalich.

Soutěž o 2 vstupenky na derniéru Horečky sobotní noci

Ve spolupráci s Divadlem Kalich jsme pro vás připravili soutěž o 2 vstupenky na derniéru Horečky sobotní noci, 18. prosince 2016 ve 13:30 hod.

Soutěž je již uzavřena, děkujeme za Váš zájem.

Výhercem vstupenek se stala paní Hana Viternová. Gratulujeme!


Aktuální zprávy
Soutěž ČESKO ZPÍVÁ 2020 má své vítěze
Praha
“Lidoskop” nabízí exkluzivní slevu pouze pro čtenáře Musical.cz!
Robin Hood - Cesta ke slávě
Castingová show “Robin Hood – Cesta ke slávě” v neděli odstartovala na TV Prima
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!