Aktuální zprávy

Předání cen Křídla 2019/2020 proběhne on-line


V sobotu 23. ledna v 18:00 h proběhne on-line přenos slavnostního vyhlášení výsledků divácké ankety Křídla.

Po dobu celé divadelní sezóny všichni příznivci Městského divadla Brno pomocí anketních lístků zveřejňovaných v divadelním magazínu Dokořán nebo on-line skrze anketní formulář na webových stránkách divadla hlasovali pro svého nejoblíbenějšího herce, herečku, ale také režiséra, výtvarníka, hudebního skladatele, tvůrčí počin i jednotlivou inscenaci Městského divadla Brno.

Tato tradice divácké ankety vznikla v Městském divadle Brno v roce 1997 a ani současná všeobecná situace tuto tradici nepřetrhne. Slavnostní večer plný humoru a nadsázky, ve kterém si herci rádi rýpnou nejen do svých kolegů, ale také do repertoárových inscenací, chodu divadla či jeho vedení, je vždy neopakovatelnou událostí a příjemným ohlédnutím za uplynulou sezónou MdB.

Křídla, Městské divadlo Brno, MdB

sobotu 23. ledna 2021 v 18.00 hodin proběhne z jeviště Činoherní scény MdB prostřednictvím on-line streamu slavnostní vyhlášení výsledků divácké ankety Křídla za divadelní sezónu 2019/2020, které bude již celkově 24. v pořadí. Ačkoliv se celý program nově přesune do on-line prostoru, vše ostatní zůstává při starém. V režii Igora Ondříčka bude opět přichystán večer plný humorných scének, v jehož průběhu se dozvíte, kdo si tentokrát vítězně odnese sošku Křídel, jejímž autorem se pro letošní ročník stal brněnský malíř a grafik Laco Garaj.

Mezi účinkujícími se během celého galavečera objeví a svými vystoupeními vás pobaví například Kristýna Daňhelová, Robert Jícha, Dagmar Křížová, Jiří Mach, Libor Matouš, Viktória Matušovová, Alan Novotný, Viktor Skála, Eliška Skálová, Aleš Slanina či Ivana Vaňková.

Přímý přenos bude dostupný ke zhlédnutí na YouTube kanálu MdB TV.


Aktuální zprávy
Papežka v prosinci naposledy
Nosiče
Recenze CD muzikálu “Les Misérables – Bídníci” z Městského divadla Brno
Aktuální zprávy
Muzikál AMERICAN IDIOT má pár dnů před premiérou (+ video)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!