Praha

Spuštění portálu RockOpera.cz


Letní informační prázdno, neboli, jak se s oblibou říká „okurková sezóna“ se hudebního divadla v ČR sice také dotýká, situace však není zas tak kritická, vždyť stačí jen správné načasování. Ambiciózní projekt RockOpera – tým kolem skladatele Milana Steigerwalda a textařky Pavly Forest právě dnes oficiálně spouští svůj nový portál, slučující všechny tři dosavadní RockOpera projekty – “Antigona”, “Oidipus Tyranus” a “Bardo Thödol”.

Všechny stránky jednotlivých děl samozřejmě budou fungovat i nadále. Na novém rozcestníku se snadnou adresou www.rockopera.cz však velice jednoduše naleznete vše potřebné, od termínů plánovaných představení (ale i těch minulých), bohužel se zřejmě i v nové sezóně bude v holešovickém Metropolitním divadle hrát nepravidelně, nicméně to týmu nebrání obstarat veškerý servis. Poměrně nadstandardně zde máte užitečného pomocníka při plánování cesty do divadla, objednávky vstupenek a to i těch hromadných, pro pořadatele festivalů či majitele klubů je zde možnost objednat koncertní mix z rockových oper „Oidipus Tyranus“ a „Antigona“. Nechybí medailonky či alespoň drobné představení kompletního realizačního týmu. Potěší i drobný průvodce pro osoby se sníženou pohyblivostí, což rozhodně nebývá pravidlem, vozíčkáře dokonce upozorňuje na nepříjemnou škutečnou problematického usazení v prostoru hlediště Metropolitního divadla.

Rozhodně není opomenuta ani sekce multimediální a interakční, využívající většinu běžných komunikačních cest, základem je Facebook, YouTube a stále více populární Soundcloud, či odebírání příspěvků pro RSS čtečky. Nesmíme zapomenout ani na rozsáhlé fotogalerie a články z tisku. Potřebný servis jistě využijí i novináři.

Další řádky jsou zbytečné, možná jste na novou adresu klikli ještě před dočtením této krátké pozvánky. Portál se navíc časem bude ještě rozšiřovat.  K naprosté dokonalosti zbývá zprovoznit jen e-shop. Mělo by se tak stát přesně za měsíc a my tuto skutečnost jistě nějakým způsobem připomeneme.

Vizuál týmu RockOpera


Aktuální zprávy
Muzikál Carmen se vrací s podtitulem: Zpět v původním obsazení!
Praha
Divadlo Broadway vybíralo obsazení do muzikálu ANGELIKA
Praha
“Quasimodo” nebude obyčejným pražským písničkálem… (+ video ukázka)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!