Fotoreportáže a galerie

100 000. návštěvník “Mýdlového prince” zavítal do Divadla Broadway


Stále hojně navštěvovaný muzikál Mýdlový princ, s písněmi Václava Neckáře, přivítal 14. dubna 2016 v Divadle Broadway již svého sto tisícího návštěvníka. Vylosovaný výherce obdržel poukaz na dovolenou a žádný z diváků neodešel nakonec s prázdnou. Opět máme pro vás bohatou fotogalerii + malé video.

Před začátkem představení vystoupili na jeviště Pavel Satoranský (producent), Radek Balaš (autor a režisér) a Oldřich Lichtenberg (producent): “Jeden z vás bude dnes sto tisící divák Mýdlového prince. Po představení, vylosuje dnešní představitel hlavní role Sagvan Tofi 99 998. diváka, který získá dárkové předměty od Divadla Broadway, poté 99 999. diváka, ten obdrží dárkový poukaz od společnosti Retro Jeans a nakonec 100 000. diváka, který si odnese poukaz na dovolenou do zábavního areálu Šikland v hodnotě deset tisíc korun. A pro ty z vás, na které se nedostane, tak díky panu Macháčkovi a společnosti Crocodille, dostanete na cestu bagetu Crocodille”.

100 000. návštěvník Mýdlového prince - Miloš Vávra

100 000. návštěvník Mýdlového prince – Miloš Vávra

“Chtěl bych poděkovat divákům a návštěvníkům Divadla Broadway za přízeň, kterou nám zatím poskytovali a doufám, že se Mýdlový princ dočká ještě dalších sto tisíc diváků, respektive dvě stě tisícího návštěvníka”, popřál producent Pavel Satoranský.

Autor a režisér Mýdlového prince Radek Balaš dodal závěrem: “Já už bych chtěl jen dodat, že toto představení by nebylo nikdy vzniklo, pokud by neexistovala jedna báječná muzikantská dvojice. Václav a Jan Neckářovi! Pokud by nebyla ta jejich báječná kariéra, která byla poseta stovkami vynikajících písniček, z nichž jsme si ty nejlepší vzali a dali je do našeho představení. Je úžasné, že jejich kariéra pořád nekončí a proto tu dnes večer nemohou být s námi, protože koncertují mimo Prahu. Ale nebojte se, o svého Vaška Neckáře nepřijdete, neboť máme pro vás na konci připraveno takové malé video překvapení. Ať se vám představení líbí”.

Václav Neckář - "Tým muzikálu Mýdlový princ je naprosto senzační, to se hraje samo, pravidelně se chodím dívat"

Václav Neckář – “Tým muzikálu Mýdlový princ je naprosto senzační, to se hraje samo, pravidelně se chodím dívat”

PŘEČTĚTE SI více o Mýdlovém princi >>

> Recenze premiéry

> Reportáž ze 100. reprízy

Mýdlový princ se těší od své premiéry v březnu loňského roku obrovskému zájmu ze strany publika. Veškeré reprízy bývají většinou vyprodány. Na prknech Divadla Broadway se střídá s romantickým muzikálem Angelika. V prodeji jsou veškeré reprízy do konce tohoto roku včetně Silvestrovského představení. V prodeji jsou již i vánoční koncerty Václava Neckáře a také muzikál Adéla ještě nevečeřela, který se v obnovené premiéře vrací 6. října 2016 do Divadla Broadway a jehož aktuální obsazení vám brzy přineseme.

Vstupenky do Divadla Broadway zakoupíte v síti TICKET ART či v pokladně divadla.

VIDEO: MÝDLOVÝ PRINC – 100 000. divák

Fotogalerie

V představení 14. 4. 2016 účinkovali: Sagvan Tofi, Tereza Kostková, Václav Kopta, Malvína Pachlová, Bronislav Kotiš, Veronika Stýblová, Petr Kutheil, Josef Vágner, Luděk Nešlehla, Jana Synková, Andrea Holá, Natálie Grossová, Filip Vlastník, Jitka Jackuliak, Petra Vašková, Markéta Pešková, Veronika Zelníčková, Petr Semerád, Peter Pecha, Ladislav Korbel, Petr Šudoma

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Petr MarekDalší publikování fotografií bez svolení autora je přísně zakázáno. Pro více informací a svolení k publikování pište na email redakce@musical.cz.


Fotoreportáže a galerie
Muzikál CARMEN oslavil 10 let od premiéry
Praha
Karlínská “AIDA” odhalila hlavní představitelky a tvůrčí tým
Pozvánky a konkurzy
Benefiční muzikálový večer HOREČKA ÚTERNÍ NOCI