Fotoreportáže a galerie

MÝDLOVÝ PRINC oslavil stovku a Václav Neckář skotačil na závěrečné medley (+ videa)


Úspěšná muzikálová komedie s hity Václava Neckáře oslavila v pátek 5. února 2016 již 100. reprízu. V naprosto vyprodaném hledišti Divadla Broadway nechyběli ani Jan a Václav Neckářové, kdy starší Václav to “rozjel” během závěrečné medley. Podívejte se na fotografie z představení či na video z avizované medley + jeden další video bonus.

Mýdlový princ měl premiéru 12. března 2015 v Divadle Broadway. Přes počáteční skepse mnoha muzikálových fanoušků, kteří dílo odsuzovali ještě před samotným uvedením, se stal “Mýdlák” vlajkovou lodí divadla. Představení bývají pravidelně vyprodaná, nálada na nich je více než energická, a i přes možná trošku větší délku vše uteče jak voda.

Není proto divu, že Mýdlový princ pokořil hranici sta představení. Před samotným začátkem vystoupili na jeviště producent Oldřich Lichtenberg, Sagvan Tofi a Václav a Jan Neckářové. “Představení jsme viděli několikrát, chtěli bychom poděkovat Oldovi za pozvání na stou reprízu a již nyní se těšíme na tu dvoustou”, sdělili bratři Neckářové. Poté byl vylosován jeden divák, který od produkce divadla obdržel dárkový balíček s volnými vstupenkami, CD, LP a programem.

Jan a Václav Neckářové, Sagvan Tofi a Oldřich Lichtenberg

Jan a Václav Neckářové, Sagvan Tofi a Oldřich Lichtenberg

Mýdlový princ je výjimečný i v tom, že se divák pokaždé baví jinak. Účinkující si většinou do svých výstupů přidávají nějaký ten bonmot navíc a tak je o zábavu postaráno. Vše se ale odehrává v rámci mezí a přidané věci nesklouzávají ke klišé, jak tomu občas bývá u jiných děl. Během sté reprízy hýřil vtipem Aleš Háma, Peter Pecha překvapil s “prítulným” notebookem, či Michal Kavalčík (alias Ruda z Ostravy) místo tradiční muzikálové árie spustil rapující vložku v podobě oslavné básně k jubileu muzikálu:

Rapová vložka Michala Kavalčíka

Rapová vložka Michala Kavalčíka

Na závěr čekalo diváky i malé překvapení, kdy se nečekaně Václav Neckář zapojil na jevišti do závěrečné medley. Následně byl rozkrojen slavnostní dort a Mýdlový princ vykročil do další stovky.

VIDEO – závěrečná medley s Václavem Neckářem

Do konce sezóny se bude “Mýdlový princ” střídat s muzikálem Michala Davida “ANGELIKA“, jehož obnovená premiéra se uskutečnění 18. února 2016 v Divadle Broadway.

Vstupenky na oba muzikály zakoupíte v síti TICKET ART či v pokladně Divadla Broadway.

Fotogalerie

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Kristýna Junková.
Další publikování fotografií bez svolení autora je přísně zakázáno. Pro více informací a svolení k publikování pište na email redakce@musical.cz.

VIDEO BONUS – sestřih z 50. reprízy


Aktuální zprávy
Očekávaný muzikál BIOGRAF LÁSKA s hity Hany Zagorové zahájil předprodej
Praha
V Divadle Lucie Bílé se setkají Bídníci po 30 letech
Aktuální zprávy
Muzikál ROBINSON – námořník z Yorku představil obsazení a zazpíval (+ videa)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!