Aktuální zprávy

Popelka Nikola Ďuricová se zasnoubila přímo na jevišti (+ video)


Doslova pohádkové zakončení mělo silvestrovské představení rodinné pohádkové show Tři oříšky pro Popelku. A postaral se o něj představitel Vítka Lukáš Kofroň. Přímo na pódiu totiž požádal “Popelku” Nikolu Ďuricovou o ruku a ta řekla “ANO”!

Na letošní silvestrovské představení pohádkové show Tři oříšky pro Popelku představitelka Popelky Nikola Ďuricová do konce života nezapomene. Bezprostředně po děkovačce ji totiž její již snoubenec požádal o ruku. A žádost to byla jako z pohádky. Lukáš Kofroň totiž za svou milou přiklusal na bílém koni.

Lukáš Kofroň

Lukáš Kofroň

“Plánoval jsem to měsíc dopředu a musím přiznat, že jsem do toho zapojil docela dost lidí. Musím všem poděkovat. Byli to lidi od produkce, od koní a techniky. Zabralo to mnoho času, během kterého jsem se to snažil utajit před herci,” přiznal Kofroň, který svou žádostí vyrazil Ďuricové dech.

“Jsem úplně v šoku. Nevím, co říct,” přiznala bezprostředně poté, co řekla ano mladá herečka, která prozradila, že se během plánování svatby rozhodně krotit nebude.

Nikola Ďuricová a Lukáš Kofroň

Nikola Ďuricová a Lukáš Kofroň

“Já jsem si svatbu vždycky přála mít vždycky ve městě, ve kterém jsem se narodila. A jelikož na svatbě mé sestry bylo přes sto lidí, tak pochybuju, že má bude menší, když zásnuby byly jako z pohádky, protože si pro mě přijel prince na bílém koni,” svěřila se Ďuricová a Kofroň osvětlil podrobnosti. “Niky má početnější rodinu, než já. Navíc ženich by za nevěstou měl přijet, když ji chce,” uzavřel Kofroň, který společně s Ďuricovou doufá, že ji stihnou do roka a do dne.

Pohádková show Tři oříšky pro Popelku se na pódia Kongresového centra v Praze vrací zase 2. února 2019 a poslední z 22. představení proběhne 31. března 2019.

VIDEO

FOTOGALERIE

Foto: Jaroslav Hauer
Video: Tři oříšky pro Popelku

Aktuální zprávy
Popelka na ledě se vrací do ČR, na 5 exkluzivních představení (+ soutěž)
Aktuální zprávy
Muzikál MEFISTO zaujal v Korei a bude mít premiéru v Soulu
Aktuální zprávy
Divadlo Kalich spustilo svůj e-shop
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!