Aktuální zprávy

Muzikál Tick, Tick…BOOM! se rozloučí s pražskou scénou


V pražském Divadle Na Prádle se 25. února 2019 v 19:00 odehraje pražská derniéra prvního českého nastudování muzikálu Jonathana Larsona – Tick, Tick…BOOM!

Muzikál pro tři herce a živou kapelu, kde se v režii Martina Vokouna rolí ujali Tomáš Vaněk, Peter Pecha a Lucia Jagerčíková sklízel během svého ročního uvádění (premiéra 15. 2. 2018) obdivné reakce nejen odborné kritiky, ale i mnoha diváků, kteří se často vraceli, aby shlédli inscenaci znovu a znovu.

„V Praze sice končíme, ale Tick, Tick…BOOM! bude možné vidět ještě na několik zájezdech po České republice, hned dva dny po pražské derniéře vyrážíme například do divadla v Českém Krumlově, a další města budou následovat“, říká Tomáš Vaněk.

Tick, Tick…BOOM! je autobiografické dílo skladatele Jonathana Larsona, které odhaluje pochybnosti, úzkosti, nejistoty, které prožíval v období před uvedením Rentu, svého nejslavnějšího muzikálu. Skvělá hořká muzikálová komedie s poprockovou hudbou, postavená výhradně na hereckých a pěveckých výkonech tří herců a čtyř členů kapely. Bez pozlátka tradičních muzikálových show, syrově odhaluje pravdu nejen o životě současných třicátníků, ale o smyslu života napříč generacemi.

VSTUPENKY pořídíte v síti Ticket Art, na www.goout.cz nebo přímo v pokladně Divadla Na Prádle.

Fotogalerie

Autorem fotografií je Martin J. Polák

Aktuální zprávy
TOP 3 muzikály sezóny 2022/2023 podle Musical.cz
Aktuální zprávy
Muzikál HAIR slaví 50 let, příští sezónu ho uvede Divadlo Kalich
Fotoreportáže a galerie
Přivítání a premiéra nové Johanky z Arku v Divadle Kalich (+ video)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!