Aktuální zprávy

Muzikál Popelka na ledě se vrací do O2 areny


Unikátní český muzikál na ledě Popelka s mezinárodním obsazením se vrátí do O2 areny 8. února 2020, a zahájí tak svou už 9. sezónu.

Velkovýpravné představení, které se odehrává současně na ledové ploše a působivém variabilním jevišti s filmovou projekcí, je jedinečným zážitkem pro děti i dospělé. Hvězdné herecké obsazení, excelentní krasobruslařské výkony, náročná akrobatická čísla, speciální světelná kompozice, 300 dobových kostýmů, kouzla a spousta dalších efektů vás přenesou do světa pohádkové fantazie. V hlavních krasobruslařských rolích Popelky a Prince se divákům představí Anastasia Martysheva, juniorská vicemistryně světa, a ruský reprezentant Konstantin Gavrin. Tento profesionální ruský pár předvádí na ledě v dokonalé symbióze ty nejnáročnější zvedané figury.

Hlasy Popelce a Princi propůjčili Lucie Bílá a Ondřej Ruml. V hereckých a pěveckých rolích vystupují Josef Vojtek, Dana Morávková, Václav Kopta, Hanka Křížková, Vlastimil Harapes a další. Účinkuje i mezinárodní krasobruslařský soubor sportovců ze sedmi zemí, mezi nimiž jsou sólisté předních evropských krasobruslařských show.

Muzikál na ledě Popelka napsal a režíroval Jindřich Šimek, hudbu složil Petr Malásek, písňové texty napsal Václav Kopta a scénu navrhl Petr Hloušek. Choreografii společně vytvořily Jana Hübler a Radka Kovaříková, mistryně světa v krasobruslení, která je zároveň supervizorkou krasobruslařské sekce.

Vstupenky v ceně od 690,- Kč zakoupíte v prodejní síti Ticketportal. Děti do 120 cm mají nárok na zlevněné vstupné vyjma vstupenek v druhé cenové kategorii.

Termín a čas představení:
8. 2. 2020 | 13:00 hodin

Muzikál na ledě Popelka vznikl v produkci Czech Ice Group.
Více informací na www.popelkanalede.cz

Aktuální zprávy
Láska na dně kefíru? HEDWIG vydává svůj první český singl
Aktuální zprávy
Podpořte vznik rozhlasového muzikálu Tajemství pralesa aneb Osm set mil po Amazonce na Hithitu
Pozvánky a konkurzy
Muzikál Sněhurka na ledě s Tomášem Vernerem v hlavní roli míří do pražské O2 areny
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!