Aktuální zprávy

“Kleopatra” se opět vrací do Divadla Broadway (+ hrací plán druhé poloviny roku)


Zdá se, že “Kleopatra” je opravdu nesmrtelná a i přes několik “zaručených” derniér se opět vrací na prkna Divadla Broadway. Dále vám přinášíme i podzimní muzikálovou nabídku roku 2014, která nás ve zmíněném divadle čeká. A krom Kleopatry, v ní naleznete ještě jedno dílo, které mělo nedávno “derniéru”.

Kleopatra Kamila Nývltová (foto Radek Janda)

12.9. – 7.12. MATA HARI

Kde je moje Non – premiérový přídavek

17. – 18.10. CASANOVA

Sestřih z premiéry v Divadle Broadway

18. – 28.12. VÁNOČNÍ ZÁZRAK ANEB SLIBY SE MAJ PLNIT O VÁNOCÍCH

Sestřih z muzikálu

2.10. – 14.12. ADAM A EVA

Hudební komedie “podle skutečné události” Adam a Eva režiséra Zdeňka Zelenky na libreto Haliny Pawlowské, s hudbou Bohouše Josefa a texty písní Borise Pralovzského bude mít premiéru v pražském Divadle Broadway 17. dubna 2014.

23.10 – 23.11. KLEOPATRA

Derniéra 2012 – výběr toho NEJ(vtipnějšího)

Vstupenky jsou již v prodeji v síti TICKET ART.

 


Praha
Obsazení muzikálu “Jesus Christ Superstar” HdK mísí osvědčené i nové tváře
Praha
Manželé Landovi odhalili první podrobnosti k muzikálu “Klíč králů” se světovými ambicemi
Pozvánky a konkurzy
Benefiční muzikálový večer HOREČKA ÚTERNÍ NOCI
  • Lucie

    Ano, Hamleta určitě vrátit, neskutečné představení. A ještě k těm opakovaným derniérám – doufám, že si to tu někdo odpovědný z divadla čte, zamyslí se nad tím a přestanou si z lidí dělat srandu…


  • thenardier

    dokud jim budou lidi na ty neustálé rádoby premiéry a reprízy před tisící derniérou kupovat vstupenky,tak si tu srandu nepřestanou dělat nikdy.jediná možnost..lidi,kašlete na to a na tohle už prostě nechodte


  • Vlasta

    Pochybuju že by Gunčíková šla do muzikálu Michala Davida, teď už asi těžko, dala už tolik různých vyjádření k tomu, že to byl omyl a že ona jen a jen tu pravou hudbu, tj.rock , že muzikál, ten hybrid ,kýč a neumětelství, rozhodně NE, že si myslím, že ona taky už ne, pro mě tedy ona nikdy.


  • Jana

    Já teda jsem moc ráda ,že ji vrátili a do divadla Brodway chodím moc ráda.Ať si říká kdo chce co chce je to moje srdcovka.


  • Jaroslava

    Gunčíková v muzikálu v žádném případě, Nývltová budiž, ačkoli (ano, bohužel) stále ještě šumluje, Absolonovou už zde bohužel asi neuvidíme… Proč ale ne ani jedna z původních představitelek hlavní role a hvězd tohoto muzikálu – Ilona Csáková nebo Bára Basiková?


  • Renata

    To snad nemyslíte vážně, aby B.Basiková hrála mladou Kleopatru? Ona sama by určitě do toho nešla, protože má soudnost.


  • Lucie

    Renata: Já tedy nevím, ale nehraje náhodou Basiková v Kalichu v Johance z Arku, které, když zemřela, nebylo ani dvacet? O soudnosti (pokud jde o role) bych zrovna u ní nemluvila…


  • David

    Ano a Kleopatra zemřela v 39, takže tam by takový věkový rozdíl nebyl. To pouze DB tvrdí, že Kleopatra by měla být mladá.


  • Michal

    Ilona Csáková a Absolonka.. to byly PANÍ Kleopatry!!! Nývltovka je taky dobrá, ale ty dvě jsou už prostě vžitý!


  • niki

    David: Ve chvíli kdy se ujala vlády byla mladá, a i v DB je snad (aspon většině lidí) jasné, že během představení uplyne několik let…


  • tereza

    je veliká škoda, že DB obsazuje stále dokola své ovečky. Dostat tam lidi “z venčí” a nové tváře je celkem nemožné. i ty konkurzy mi připadají, že jsou tak jako na oko. že si tam stejně dosadí své lidi. Nevěřím tomu, že se u konkursů neobjevují lepší zpěvačky, než je třeba Kamila Nývltová a podobné superstar.
    osobně největším přínosem pro DB vidím v ochotě pánů Langmajera, Vašuta atd. do takové partičky vkročit. Ale ten rozdíl v profesionalitě těchto herců a dalších muzikálových hvězdiček je obrovský.


  • Vlado

    Som celkom rád, že sa Kleopatra vracia. S trochou nostalgie musím však povedať, že rád by som v nej videl radšej Ilonu, Mónu Absolónu a trebárs aj Báru. Kamila mi nevadí vôbec, vypracovala sa postupne na kvalitnejšiu muzikálovú speváčku. Sám čakám skôr na obnovenie premiéry Kat mydlář. Tento názov ma odradil a ako jediný titul DB som ho nevidel, až nedávno na DVD. Veľmi, podotýkam, veľmi, ľutujem, že som na tomto predstavení nebol. Všetky muzikály tejto scény mu totiž nesiahajú ani po členky. Neskutočne jednoduchá scéna, ktorá vyznie vďaka premietanej projekcii jedinečne. Výkony protagonistov sú tak skvelé, že až mrazí. Neexistuje v ňom pasáž, ktorá by diváka nezaujala!!! Prekrásna Davidova hudba, gradácie deja a skvelej muziky. Dúfam, že ho čoskoro uvidím naživo. Zatiaľ si ho denne prehrávam. Takže čítaj Michal David tento odkaz: Príde so mnou do divadla 100 ďalších divákov. To Ti garantujem. Teším sa!!!


  • Ivanulkaa

    Na Kleopatru se těším, samozřejmě ještě si zajdu tak na dvě tři Mata Hari :-)


  • Luděk

    JA NA MATU HARI UŽ NE TAM JE NEJLEPŠI MARKETA PROCHAZKOVÁ-a YVETA BLANAROVIČOVÁ.


  • Vlado

    Kedy sa už konečne bude reprízovať muzikál KAT MYDLÁŘ???


« Starší komentáře