Aktuální zprávy

“Kleopatra” před svou derniérou ruší tři představení


Dle sdělení produkce muzikálu Michala Davida “Kleopatra” se z blíže neurčeného důvodu ruší představení ve dnech 6. a 7. ledna 2012. Vstupenky můžete vyměnit za náhradní termín nebo Vám bude vráceno vstupné v místě nákupu vstupenek. Muzikál “Kleopatra” má před sebou posledních 40 představení na začátku příštího roku a na 26. února 2012 je naplánována definitivní derniéra. Do hlavní role se již nevrátí Monika Absolonová, kterou právě role Kleopatry proslavila.

Monika Absolonová a Marián Vojtko

 


Aktuální zprávy
Jubilejní 10. ročník ČESKO ZPÍVÁ za účasti mnoha známých tváří zná své vítěze
Recenze a reportáže
“Křížem krážem muzikálem” zvedlo nadšené diváky ze sedaček (+ video)
Praha
“Kudykam” odhalil své verše na veletrhu Svět knihy
  • Rado

    že , fu fu !!!! :-(


  • Zdeněk

    v DB a “definitivní derniéra”? a na jak dlouho? že by do března? :D

    mohli by pak udělat divadelní výprodej jako byl v tafa… to by bylo fajn…


  • David

    Nemyslím si, že by udělali výprodej. Určitě totiž budou Kleopatru prezentovat jinak ať už například něčím jako Křížem, krážem, muzikálem, nebo koncerty.


  • Zdeněk

    proč by dělali váprodej když už ted vědí že kleo nejmín do roka znovu nasaděj


  • Michaella J.Hulkova-Babtista

    haha uz se tesim jak se budu znova smat o par mnesicu na te “DEFINITIVNI DERNIERE” asi tak jak u Draculy :D:D:D:D ale ne ja verim ze se Kleo jeste vrati je to nezapomenutelny muzikal a vim sice ze nekterym panum tam vech mych oblibenych divadlach nejak silblo ale Kleo se jiste na prkna Brodwaye jeste vrati. tedy kdo vi jestly se toho jeste dozijeme vsichni :D oni to planujou na rok 2012 :D:D:D:D


  • Barča

    Podle mne to udělaj jako s Draculo. Pro velký úspěch zruší Kata a nasadí Kleopatru, protože na tu se bude chodit POŘÁD. A proč ne? Podle mého mínění je to nejlepší muzikál od M. Davida a nejlepší muzikál, který byl uváděn v DB.


  • Maša

    Naprostý souhlas…Kleo se musí vrátit,jen mě mrzí že už tam nebude Monika….nevíte někdo jak je to s tou Gunčíkovou…..bude tam nebo ne??


  • Michal

    Nevíte někdo, jak to tedy bude s obsazením? Na ofic. stránkách je stále napsaná Fišarová a co jsem četl, tak by hrát neměla. Taky by mě zajímalo kdo bude hrát Octavii…
    Jednu dobu se hovořilo o Gunčíkové jako Kleopatře, teď to nějak utichlo. Tak nevím, už se kupují vstupenky a já bych rád věděl, než si koupím, kdo vůbec bude alternovat určitou roli…


  • Pavel Košatka

    Ke Kleopatře bude nějaká tiskovka a David Gunčíkovou potvrdil v nějakém TV pořadu…


  • Romča

    Kleopatra se vrací u příležitosti 10. narozenin DB (22. 2. 2012), coby pilotní titul divadla. Jinak už by se byla nevracela. Není nasazena proto, že by se Kat neprodával – jak by si jistě někteří nepřejiči zde přáli… Ohlášena byla už dávno dopředu. Opravdu to není stejná situace jako výměna Barona za Draculu.


  • dominika

    ahojja som dominika a som zo slovenska a v akom meste sa bude odohravat ta derniera prosim poradte my, moc by som to chcela vydiet nazivo je to moj sen, jedinyten najvacsi prosim a keby ste nahodou vedeli ze ci to nebude na slovensku? to je jedno kedy a kde len nech ten muzikal pride aj na slovensko keby ste nieco vedeli dajte my vedet na nick na pokec flora166@azet.sk lebo kazdy z nas urcite ma nejaky sen a keby lenjeden ja mam naozaj len jeden a keby ste nahodov vedeli kto tam hra lebo jaby som chcela ist na ten kde hraju monika absolonova a martin posta PS: dakujem za informacie verim ze sa niekto ozve


  • Elena

    Dobrý den ,
    tímto bych chtěla napsat ,že mě mrzí že Kleopatru nebude zpívat Monika je nejlepší .Ale uvítala bych zpěvačku Gunčíkovou nebo Ilonku Csákovou .Nemám nic proti Kamile Nývltové ,líbí se mi jak zpívá ale Kleopata v jejím podání se mi nelíbí.Jinak muzikál je nádherný jedem tam 14.1.z Ústí nad Labem.Přeji všem pěkný vstup do nového roku..-)))