Aktuální zprávy

Kamila Nývltová natočila zbrusu novou vánoční píseň a přichystala online koncert


Muzikálová a sólová zpěvačka Kamila Nývltová ani v těchto dnech nezahálí a pro své fanoušky si připravila úplně novou, originální vánoční píseň, nový videoklip a sváteční akustický online koncert.

Kamila Nývltová v době nouzového stavu natočila klip k vánoční písni “Kouzlo”

Kamila dlouho nevěděla, zda vydá vánoční píseň, původně měla vydat vánoční CD, ale vzhledem ke komplikované situaci CD nevydává a nechá ho až na příští rok.

“Nicméně vzhledem k tomu, že Vánoce miluju, je to moje oblíbené období v roce. Letos je předvánoční čas trochu nestandartní a o to víc si všichni zasloužíme něco pěkného, a proto jsem se rozhodla natočit klip a vydat alespoň jednu vánoční píseň,” říká Kamila Nývltová.

“Můj dvorní skladatel Tomáš Živor ji složil v podstatě okamžitě .-). To byl jasný signál, že musí píseň vyjít. Patricie Fuxová byla jasná volba, co se textu týče. Skvěle se vcítí do interpreta a umí text napsat na míru,” dodává Kamila.

Tomáš Živor a Kamila Nývltová

Tomáš Živor a Kamila Nývltová

Během natáčení se dodržovala všechna aktuální nařízení. Přes den se natáčelo po celé Praze. “Nádherné záběry vznikly přímo na Karlově mostě, který v tuto dobu zeje prázdnotou, tak jsme toho pořádně využili. Po dlouhé době jsem se cítila jako princezna a jako pravá žena. Po dlouhé době jsem měla na sobě krásné dlouhé šaty spolu s úžasným make-upem vlasy,” prozrazuje Kamila.

VIDEOKLIP

Kamila Nývltová – Kouzlo
Stream & Download: song.link/kouzlo

Klip se natáčel na několika místech v Praze: v Hudebním divadle Karlín, v Kostele sv. Václava Na Zderaze, na Karlově mostě a na závěr v hotelu Emblem.

Kamila Nývltová zazpívá přímo u vás v obýváku (online koncert)

Kamila plánovala a chystala velký listopadový koncert s hosty v pražském Slovanském domě. Do příprav ale zasáhly mimořádná opatření vlády k epidemii covid-19. Stejně jako většině jejích kolegů a dalším lidem, kteří se pohybují v kultuře, její původně zaplněný diář na podzimní a předvánoční sezónu zeje prázdnotou.

„Všichni musíme rozhodnutí a opatření akceptovat a nějak se s tím poprat. Snažím se situaci přizpůsobit a hlavně vše dodržovat, abych nejen já, ale i všichni okolo opět mohli dělat svoji práci,“ sděluje s nadějí Kamila Nývltová.

Proto čas, kdy nemůže zpívat na jevištích, využila pro přípravu a realizaci nových projektů. Jedním z nich je i online sváteční akustický koncert za doprovodu Tomáše Živora (klavír) a Jiřího Rambouska (kytara), který se bude vysílat první adventní neděli 29. listopadu od 18 hodin, a lidé ho budou moci prostřednictvím internetu sledovat přímo z tepla domova.

Kamila Nývltová - online koncert

„Řekla jsem si, že když lidé nemohou za mnou do divadla, přijdu já k nim rovnou domů. Chtěla jsem pro lidi něco uspořádat, vytvořit a poslat jim kousek muziky, kterou miluji. Mám velkou radost, že se koncert alespoň takto uskuteční,“ doplňuje Kamila.

VSTUPENKY

Sváteční koncert Kamila Nývltová

https://inviton.cz/e-11497/kamila-nyvltova-svatecni-koncert

Zakoupený lístek bude možné uplatnit ještě 24 hodin po začátku.
Kamila Nývltová

Kamila Nývltová


Praha
Muzikál ČAS RŮŽÍ nabídne originální příběh s největšími hity Karla Gotta
Aktuální zprávy
Nový muzikál DOKTOR FAUST v Divadle Na Maninách. Je vypsán konkurz
Aktuální zprávy
Muzikál WE WILL ROCK YOU spustil předprodej a zveřejnil obsazení
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!