Aktuální zprávy

Eva Burešová ohromila svým zpěvem porotu “Česko Slovensko má talent”


Lucie Bílá, Jaro Slávik i Martin Dejdar (a celý sál) tleskali ve stoje začínající zpěvačce Evě Burešové, kterou můžete znát především z muzikálu “Baron Brášil“, ale zahlédnout ji můžete i v company karlínských muzikálů “Jesus Christ Superstar” a nové “Vraždy za oponou“. Nyní svým zpěvem (píseň “Listen” od Beyoncé z filmového zpracování muzikálu “Dreamgirls”) ohromila také diváky televizní show “Česko Slovensko má talent“. Kdo jste její vystoupení propásli, podívejte se na něj na oficiálních stránkách “Talentu”. Držíme Evě pěsti v dalších kolech…!

Čtěte náš rozhovor s Evou Burešovou z března 2010 nejen o “Baronu Prášilovi”

Eva Burešová v Baronu Prášilovi (foto Petr Marek pro Musical.cz)

Eva Burešová v Baronu Prášilovi (foto Tomáš Král pro Musical.cz)

Eva Burešová v zákulisí (foto Radek Janda pro Musical.cz)


Aktuální zprávy
Premiéra spektakulární Czech Cabaret Show se blíží
Aktuální zprávy
Premiéra Jesus Christ Superstar ve Slováckém divadle po 50 letech od prvního uvedení
Aktuální zprávy
Muzikál NE/NORMÁLNÍ oznamuje posledních 5 představení
  • Romča

    Ano, Evi byla úchvatná. Naopak reakce Lucie Bílé mi občas přišly jako reakce šílence, kterého omylem pustili z ústavu… A o to víc se obdivuji Evě, že to i při těch skřecích, které zprvu spíš vypadaly, jakože se Lucie snaží zpěvačku nesouhlasně rozhodit, dokonale ustála!


  • Pathé

    Romča je mentál, ale pravdu má v tom, že Eva je dokonalá..


  • Pavel Kl.

    Eva byla úžasná ale Roman co se Lucie týká to už je normálně dignóza někoho takhle posedlýho jsem neviděl.


  • Romča

    Pavle a Pathé, oprostěte se od toho, že to píšu já, mentál:) a podívejte se na ten záznam zcela nezaujatě a bez sympatií či antipatií k oné osobě/ke mně. Vám opravdu přijdou reakce té paní během Eviny interpretace úplně normální a přirozené…?!
    PS: buďte si jisti, že to samé co já si o oné paní myslí desítky lidí kolem branže, které jsem poznal – jen zkrátka nemají odvahu/potřebu to veřejně napsat (vzhledem k jejímu postavení a zbožšťování masmédii).


  • Pathé

    ..láry fáry..
    PS: Myslí si to desítky lidí z branže, tak si to bude myslet i Romča, aby si i on mohl myslet, že je z branže..


  • Nekulturní barbar

    Bez komentáře!
    Tento článek není o paní Lucii Bílé, ale o Evě Burešové. Což opět “nejmenovanému” nedochází.Asi jako u dalších xxxx článků, kdy je článek o něčem, píšete v podstatě hlouposti, které jsou o ničem! ;)


  • Romča

    Ubohou reakci “Pathé” komentovat nebudu, ale Nekulturní barbar tu v minulosti prokázal, že kromě štvaní na objednávku má ke zdejšímu tématu co říct – proto jeho reakci považuji za faul. Nebyl jsem to já, kdo tu téma Lucie Bílé začal rozpitvávat. Já pouze zmínil její nejapné chování během Evina brilantního výkonu – což vzhledem k režijnímu záznamu onoho výkonu jaksi bylo – objektivní čtenář uzná – jeho nedílnou součástí… Buďte tedy fér, milý Barbare a příště kritizujte na správné straně barikády. Díky.
    PS: skoro pozoruju, že jsem vám všem tady těch pár měsíců, co jsem tu nenapsal ani řádku, musel chybět, když se zase hned lepíte jak vosy na med a hledáte v tom, co píšu hlavně to, co tam není!!! Nepřipadáte si už tak trochu trapně?!


  • BeaHaydee

    Mna skor udivuje neuveritelna informovanost slovensko-ceskych novinarov, ktori ako velku novinku vytiahli info, ze Eva hra v muzikaloch. No comment…


  • Pavel.Kl.

    trapný jsou vaše neustále neopodstatněné výpady vůči L.B. a to vždy a za každou cenu. I kdyby tam jen v rohu potichu stála tak pro vás tam bude minimálně Evě zbytečně vydýchávat vzduch. Vy se jednou tou nenávistí k ní zalknete. A mimochodem já znám taky dost lidí kteří si myslí že jste naprostej … takže to pojďme vzít za hotovou věc že jste. Ale není v tom ani nedostatek odvahy ani nedostatečná potřeba vám to říct jen vámi prostě pohrdají ale můžu vás uklidnit jednu záslužnou věc máte obveselujete velkou skupinu lidí svými výlevy kdekoli.


  • Pathé

    Mno, tak mě napadá, že Lucie Bílá vždy stála za ODS a veřejně kritizovala (zcela oprávněně!!!) komunisty a nebála se to říkat nahlas..Což možná starého komundíru Romču dosti popuzuje..Mmj. nejapné chování? Myslíte emoce? Ano, i to někteří lidé mají..


  • Romča

    No ona asi ta neuveriteľná neiformovanosť slovensko-českých novinárov (presnejšie povedané bulvárov) vyhovuje viacej ako keď dakto, kto neni bulvár, ale len preto, že je novinár ľavicového denníka, napíše svoj názor. Iba svoj názor…
    Ano, pane Kukliš (předpokládám, že jste to Vy), naprostej mentál, resp. když tři tečky, tak naprostej vůl…, no aspoň že se mi tu velkou skupinu lidí daří svými výlevy obveselovat kdekoli – kéž by tolik talentu měli všichni:) Ale s tou nenávistí jste zcela mimo. Veškeré své připomínky, které jsem kdy kde napsal, považuji za zcela věcné, konkrétní a konstruktivní. Kdyby tam jen potichu stála a pak vstala a zatleskala jako na konci, tak bych to ocenil jako k věci patřící emoce, o kterých píše Pathé. Problém je, že jsou emoce a “emoce” – to bylo vše, co jsem si dovolil (nikoli nenávistně, ale kriticky) komentovat. Jistě, nikdo nejsme svatý a nemusíme sednout každému, přesto si pořád dovoluji tvrdit, že hysterie, resp. skutečná nenávist, kterou u některých zdejších čtenářů vyvolávám, je právě dána tím obecně rozšířeným omylem, že jsem starý komundíra (skuteční komundírové by se s vámi velmi přeli, že opak je pravdou…).
    A mimochodem, politická orientace Lucie Bílé mi skutečně nevadí, má na ni svaté právo, stejně jako já na tu svoji, jen je pravda, že bych ji asi neventiloval při předávání Slavíků, nebo při podobných příležitostech. Já taky politiku netahám do divadla (na rozdíl od některých zdejších čtenářů, že?!).
    PS: taky už se těším, až tu začnete rozebírat Eviny výkony a zastanete se jí třeba, že navzdory svým zkušenostem s prkny má právo ucházet se o přízeň diváků v reality show jako CS talent, než abyste si kopali do někoho, kdo si dovolil napsat, že mu vadilo, jak jedna paní porotkyně začala svým hysterčením narušovat vystoupení mimořádně kvalitní soutěžící. Buďte si jist, Pavle, že kdyby stejné “emoce” takto ventilovali pánové Dejdar nebo Slávik, upozornil bych na to s dovolením úplně stejně!


  • Věra

    Já si třeba zrovna nemyslím,že reakce Lucky byla přehnaná…jsou to emoce,Romane…ty máme každý, ačkoliv se to někomu možná nezdá…a já třeba taky občas takhle vyjeknu i v divadle, protože TOHLE JE OBDIV DOTYČNÉ!!V MÉM PŘÍPADĚ DOTYČNÉHO, při kterém mi ujel “jekot” …
    Eva byla skvělá, a Lucka jenom nezkrývala emoce…


  • Romča

    Věro, nj, jenže ona se napoprvé a napodruhé při těch “jekavých emocích” div nevrhla na Slávika a ten jekot skutečně působil, jak kdyby jí někdo v tu chvíli vrazil nůž do zad (o čemž tady pár lidí ví své), tj. ne jako jekot obdivný, ale opravdu ztřeštěný. Jinak na její gesta směrem k publiku a výkřiky jsem zvyklý – to je také důvod, proč na ten pořad nemůžu koukat, což je mi na druhou stranu líto, ale chápu to. Jenže tentokrát to fakt byla síla (viz můj první příspěvek). Omlouvám se všem frenetickým příznivcům Lucinky, kterých jsem se tedy svým nepochopením emočních projevů dotyčné dotknul…


  • Pavel.Kl.

    Kukliš nejsem – Klimeš prosím. Opět plodná přednáška škoda jen že se vám opravdu nedá věřit na to už jste profláknutý až moc. Problém je že se neustále v tom samém duchu vyžvejkáváte na vícero místech – člověk s patentem na rozum a vkus útočník na všechny oponenty a demagog. Můžete být spokojený hojně obveselujete jak na diskuzích tak vaší propagací se o přestávkách v divadlech B. a H. Jen vám ještě mohu prozradit že pokud někdy o přestávce zaslechnete cosi o duševním a dveřním onanistovi tak můžete zajásat opět jste střed zájmu což jak jsme si všimli vy jste velice rád a hojně na tom pracujete.


  • Romča

    Děkuji za představení. Když už takhle “z očí v oči diskutujete”, jen fajn vědět, s kým mám tu čest, i když mi Vaše příjmení nic neříká, ale je to košér. No, musím podotknout, že mě fascinuje Vaše jistota, s jakou mě máte “přečteného” (teď jste zase – dnes už podruhé – pobavil Vy mě). Pak ale opravdu nevím, kdo z nás má ten patent na rozum větší:) Jestli to náhodou nebudete Vy a Vaše demagogické útoky v této diskusi na oponenta (omlouvám se, že jsem se odvážil mít jiný názor než Vy) nejsou náhodou vedeny v duchu známého Podle sebe soudím tebe…


  • Pavel.Kl.

    Možná ano rozdíl mezi námi je že já tu dnes “útočím” poprvé což u vás je naprosto pravidelný jev. Děkuji za omluvu – nemusel jste a zkuste si na ní vzpomenout až tu budete skopávat názor kohokoliv jiného na jakoukoliv věc.


  • Romča

    Opravdu bohužel slyšíte spíš pověstnou trávu růst, protože pokud i tak někdy nechtěně mé příspěvky mohou působit, je to jev nikoli naprosto pravidelný, ale spíše opravdu výjimečný (když už mě někdo jo naštve, a to se stává jen zřídkakdy – naposledy tady to byla Pavlova nesnášenlivá recenze na Kata), pak se občas neudržím v reakci ani já a tak jak se do lesa volá… Jenže i pak je to vždy jen slabý čajíček oproti tomu, co jste dnes coby pan chytrý předvedl Vy. Leč proti gustu…


  • Jakub

    Romča a Pavel: Nechci se Vám cpát do “diskuze”, ale možná by jste spolu mohli kluci zajít někam do parku nebo na pivo, co já vím, je mi to i celkem jedno a tam si to vyříkat, myslím že spoustu lidí, tady Vaše hádky nezajímají. Článek je o Evičce a jejím opravdu výborném zpěvu a ne o tom kdo má silnější argument a kdo co byl nebo nebyl.


  • zuza

    to Roman : čo tak sa pozrieť i na zahranične reality show !!!! reakcia L.B.bola úplne adekvátna.vypadá to,že jedine Vy máte problém! Alebo sa pozrieť aj na reakcie v predchadzajúcich častiach.Potom by ste tu nemohol písať takéto hlúposti.
    A teraz k Eve. Je ok,že je v súťaži.Min.rok tam bol Peter Strenačik a nejak som nepostrehla,že média rozoberajú ako dobre sa pozna s L.B. nakoľko má hlavnú mužskú rolu v Carmen.Tak nevidím najmenší problém v účinkovaní E.Burešovej.
    btw Roman potrebujete sa tu takto neskutočne strapňovať? Myslela som,že máte úroveň vzhľadom ku vzdelaniu a veku.Ale ako vidíme to není všetko.Vám spoločnosť ľudí,kt.zbožňujú bezhlavo DB a DH škodí!!!!! Predsa chlap normálneho formátu nerieši takéto slinty.


  • Romča

    Milá Zuza, ospravedlňujem sa že nenisom podľa Vášho rebríčku chlapom normálneho formátu, no nechápem, prečo tak vyšilujete? Ja som len napísal svoj vlastný názor na podľa mojej mienky nesvéprávne správanie sa pani Bílé a smekol som pred Evou, že ju to nerozhodilo. Neviem, čo je na tom za slint či čo a predovšetkým neviem, prečo nemám na takýto svoj subjektívny názor právo? Hráme sa azda na spoločnosť demokratickú, nie? Ja nikoho nepresvedčujem, aby mal rovnaký názor ako ja, alebo hej? Dobrú noc.


  • Romča

    A ešte len na okraj, ak dovolíte. DB a DH s mojím komentárom nemá nič spoločné. A aj ja sa snažím byť zakaždým veľmi kritický – aj voči DB a DH, no aj sebakritický. Proste radšej uprednostňujem elegantné a vecné porotcovanie trebárs takej Adély Banášovej, ktoré predvádzala vlani v Talentmánii. To malo ozajstnú úroveň. Neviem či vďaka jej vzdelaniu, ale malo… Diky.


  • zuza

    ale zaujatosť tu určite bude.


  • Romča

    Neviem, nemám ju, n. r. od Evičky, rád, to áno, ale ako som písal hore, ten príspevok by som napísal aj keby behom Evina vystúpenia vystrájal ktokoľvek medzi porotcovským triom. No dnes večer sa teším na TV Barrandov na Fontánu pre Zuzanu 2, lebo v nej podľa mojej skromnej mienky Bílá podala svoj vôbec najlepší výkon v branži. Tú roľu azda ani nehrala a ako bola presvedčivá…! :)


  • Romča

    No situace se během těch čtyřech Eviných vystoupení v CS Talentu zajímavě vyvinula. Zatímco paní Bílá se výrazně zkultivovala a začala se tam (ale i při galavečeru letošního Slavíka) chovat jako dáma, nadšení z Eviččiných vystoupení šlo bohužel spíš dolů. Hlavně to finálové bylo opravdu nešťastné. Ne z hlediska kvality odvedené práce, tam vždycky bude Evi jistota, ale z hlediska výběru písní a šance ukázat, co v té divě je… Prý ale svobodná volba při výběru skladeb nebyla…! To by bylo zajímavé zjistit. Protože je-li tomu tak, byl by to skandál! Škoda, Evi si cestu na vrchol mohla touto soutěží zkrátit. Takhle bude muset šlapat schůdek po schůdku jako většina ostatních. A než národ pochopí, co v ní je, uteče asi hodně vody:(


  • Irena

    Nemyslím si, že by bylo finále pro Evu nešťastné. Jde o vkus a hudební vkus diváků. Volba byla výborná. Ten, kdo tomu např. nerozumí – se může nechat ovlivnit názorem poroty. V tomto případě jsem s porotcem p. Slavikem nesouhlasila – protože zpívat s živou kapelou bylo odvážné a velmi dobré. Kdo tomu rozumí, jistě ocení.I p.Bílá to ocenila. Nakonec p. Bílá a ani p. Gott vystoupili s playbackem. Eva Burešová zpívala profesionálně celou dobu soutěže, tak že pro mě je to opravdu mladý talent a ukázala, že má na všechno, co “schovbuziness” potřebuje.Jasně v těch rozhovorech řekla, že miluje muzikál a chce být nadále v divadle, takže co?


  • Romča

    Ireno, Vy vycházíte z toho, že ji znáte a máte ji ráda. Problém je, že chtěla-li vyhrát, potřebovala spoustu hlasů, kteří netuší, že dělá nějaký muzikál, kteří ji v té soutěži viděli prvně. Potřebovala ukázat, jaké umí úchvatné výšky, jak krásně má zabarvený hlas atp. Tohle všechno v té Beyoncé nemohla prodat – to byla naprosto nezpěvná záležitost. Jediné, co ukázala, že se umí i skvěle hýbat, ale i to bylo ošidné, protože kdo koukal jen na finále, tak možná ani nepochopil, která z toho spousta lidí na place byla finalistka usilující o hlasy… A když srovnáte, jak paní Bílá šílela z toho, jak je Eva skvělá v minulých kolech, pak tentokrát ji jen velmi střízlivě ze slušnosti pochválila, ten rozdíl v míře nadšení tam byl patrný a odpovídající. Bohužel. Srovnejte to s několika porotcovskými standing ovationy jiných finalistů, vč. pěveckých…


  • Irena

    No jo – uchvátila mě v Baronovi a od té doby ji držím palce a moc ji celá rodina fandíme. Přesto se mi to prostě líbilo


  • Romča

    No to mě uchvátila v Baronovi taky. A taky jí od té doby držím pěsti. Právě proto mě tenhle výběr mrzel. Ale Eva mi to včera vysvětlila, bylo pro ni důležitější zazpívat si před velkým auditoriem a na velkém jevišti právě záležitost svého srdce – i za cenu, že tu spoustu hlasů od lidí, kteří ji doposud neznali, nezíská a nevyhraje, což nezbývá než respektovat.