Aktuální zprávy

Divadlo Lucie Bílé uvede v září premiéru muzikálu Maminy


Prvorodička Amy, ambiciózní právnička Brooke, sarkastická matka pěti dětí Barb a svobodná matka Tina. Čtyři maminy se setkávají na předporodním večírku a společně sdílejí strasti i radosti mateřství. Jedno je jisté – narození dítěte je jen začátek… Být maminou je totiž úkol na celý život.

Komediální muzikál Maminy (v originále Motherhood – The Musical) autorky Sue Fabisch se divákům poprvé představil v USA v roce 2010 a během několika let si získal srdce diváků po celých Spojených státech, v Austrálii, ale také v Peru nebo ve Venezuele. Divadlo Lucie Bílé plánuje jeho uvedení v překladu Adama Nováka v září tohoto roku. Po crazy komedii Láska je láska tak půjde o druhou letošní muzikálovou premiéru na divadelní scéně v Karlově ulici.

Divadlo Lucie Bílé, Lucie Bílá

Lucie Bílá

Stejně jako v muzikálu Láska je láska, i v případě Mamin se diváci mohou těšit na populární zpěvačku a principálku divadla Lucii Bílou. V alternaci si zahraje roli matky pěti dětí Barb. „Je to úžasný pocit, když vidím, jak naše divadlo postupně ožívá. Právě teď připravujeme nové nastudování muzikálu Láska je láska, jehož premiéru uvedeme už 7. dubna, a hned o prázdninách se pustíme do zkoušení další skvělé komedie – Maminy. Všechno jsou to krásné projekty a práce na nich mi právě teď dělá velkou radost,“ říká principálka Lucie.

Divadlo Lucie Bílé, Maminy, Motherhood The Musical, Lucie Bílá, zdroj Broadway Licensing

Vizuál (zdroj: Broadway Licensing)

Českou premiéru muzikálu Maminy uvede Divadlo Lucie Bílé 21. září 2022.

Hudba a libreto: Sue Fabisch
Překlad: Adam Novák
Režie: Antonín Procházka

Vizuál (zdroj: Broadway Licensing)

Aktuální zprávy
Americký muzikál RAY BRADBURY’S ‘2116’ zná své pražské obsazení a v srpnu se představí divákům
Aktuální zprávy
Muzikál REBELOVÉ v Hudebním divadle Karlín představil obsazení
Praha
Muzikál GALILEO pilně zkouší. Premiéra již příští týden (+ video)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!