Aktuální zprávy

“Broadway on Ice” přibruslí poprvé do České republiky


Legendární muzikálová lední show amerického producenta Willyho Bietaka “Broadway on Ice” přijíždí poprvé do České Republiky a představí se v únoru 2012 na stadionech v Praze, Brně, Ostravě, Pardubicích a ve Zlíně. Krasobruslařská show založená na nejslavnějších muzikálových hitech americké Broadwaye běží již od 80. let a je jednou z nejdéle uváděných show světa. První informace o českém turné naleznete v článku…

Broadway on Ice

Známé světové muzikály “Chicago“, “Hello Dolly!“, “My Fair Lady“, “Pomáda“, “Bonnie & Clyde“, “Fantom Opery“, “Bídníci“, “Cats“, “West Side Story” a další ožijí v originální a zábavné choreografii na ledě. Show provázená moderátorem má samozřejmě živou hudbu a kromě bruslařských umělců, kteří nám údajně “vezmou dech” se v halách představí i zpěváci přímo z Broadwaye.

“Broadway On Ice” měla premiéru již v roce 1980 v Las Vegas a její producent Willy Bietak byl nominován v loňském roce na cenu pro nejlepšího producenta ledních show. Z jeho produkce pochází například i u nás oblíbená show “Holiday On Ice”. Od roku 1980 samozřejmě již pokročilo mnoho technologií, takže se každý rok show značně vylepšuje, obsazení se samozřejmě také stále mění.

Broadway on Ice

Broadway On Ice je oslavou krásy, elegance a krasobruslařského umění a v mnohém předčí vše, co u nás zatím bylo na zimních stadionech k vidění,” slibují čeští pořadatelé na produktových stránkách akce. Vstupenky jsou v prodeji exkluzivně v síti Ticket Portal za sníženou cenu (395 až 995 korun), a to do 1. září 2011. Poté se cena bude zvyšovat. Zároveň se také zveřejní bližší informace o účinkujících a další detaily. Tým je složený z kraslobruslařských šampiónů (Dorothy Hamill, Nancy Karrigan nebo Brian Boltano) a broadwayských zpěváků (Franc D’Ambrosio, Kevin Spirtas). Se show účinkuje například také klavírista a herec Dane Gonyea.

TERMÍNY TURNÉ

14.2.2012 – ČEZ Aréna Ostrava
15.2.2012 – zimní stadion Zlín
16.2.2012 – ČEZ Aréna Pardubice
17.2.2012 – Tesla Aréna Praha
18.2.2012 – Tesla Aréna Praha (2x)
19.2.2012 – Hala Rondo Brno (2x)


Aktuální zprávy
Muzikál BILLY ELLIOT v Plzni zveřejnil obsazení a spouští předprodej
Aktuální zprávy
Muzikálová adaptace filmu AŤ ŽIJÍ DUCHOVÉ zná své obsazení
Aktuální zprávy
Netradiční trampskou hudební komedii “Zločin v Posázavském Pacifiku” uvede v koprodukci Divadlo Kalich
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!