Aktuální zprávy

Andrew Lloyd Webber zpřístupní své muzikály on-line a zdarma


The Shows Must Go On – je nový YouTube kanál, na kterém se rozhodl Andrew Lloyd Webber zpřístupnit ode dneška své muzikály a to zcela zdarma.

Každý muzikál bude k dispozici k on-line zhlédnutí vždy v pátek od 20:00 hod., a to po omezenou dobu 48 hodin – bez poplatku nebo registrace, což dává fanouškům hudebního divadla příležitost vychutnat si milovaná představení přímo z obývacího pokoje.

>> The Shows Must Go On <<
YouTube kanál


3. dubna 2020 | 20:00

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat
(Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť)

Kanál “The Show Must Go On” odstartuje vysílání televizní adaptací muzikálu Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť z roku 2000. V hlavních rolích se představí Donny Osmond, Maria Friedman, Richard Attenborough a Joan Collins.


10. dubna 2020 | 20:00

Jesus Christ Superstar

Druhým muzikálem, který bude k dispozici, bude legendární rocková klasika Jesus Christ Superstar. Jedná se o koncertní tour Arena verzi z roku 2012, která vzešla z britské soutěže “Superstar“. Jako Ježíš se představí Ben Forster, jako Jidáš Tim Minchin, jako Herodes Chris Moyles a jako Máří Magdaléna Melanie C (Sporty Spice).


Program na další týdny není ještě k dipozici, ale můžete se těšit třeba i na megahity jako jsou „Kočky“ či „Fantom opery“.

Kromě pravidelných pátečních večerů budou do kanálu pravidelně nahrávány klipy ze slavných představení, záběry ze zákulisí atd.


AKTUALIZOVÁNO

17. dubna 2020 | 20:00

The Phantom of the Opera
(Fantom opery)

V roce 2011 uspořádali Andrew Lloyd Webber a producent Cameron Mackintosh speciální představení muzikálu Fantom opery v londýnské Royal Albert Hall k oslavě 25. výročí jeho premiéry. V hlavních rolích se představí Ramin Karimloo jako Fantom a Sierra Boggess jako Christine spolu s dalšími téměř 200 interprety v obsazení a orchestru. V závěru se pak na jevišti postupně sejdou všichni tvůrci a hlavní představitelé z prvního uvedení v roce 1986.

Teaser

24. dubna 2020 | 20:00

Love Never Dies

Dalším dílem, které budete moci zhlédnout na YouTube kanálu “The Shows Must Go On” je pokračování legendárního muzikálu Andrew Lloyd Webbera Fantom opery “LOVE NEVER DIES“.

Záznam představení byl pořízen v australském Melbourne v Regent Theatre (2011). V hlavních rolích se představí Ben Lewis jako Fantom, Anna O’Byrne jako Christine Daae a Simon Gleeson jako Raoul.

Miliony diváků po celém světě chtěly vědět, jak pokračoval příběh Fantoma opery, který záhadně zmizel. Netrpělivě očekávané dílo se své světové premiéry v režii Jacka O’Briena dočkalo 9. 3. 2010 v londýnském Adelphi Theatre a setkalo se značně protichůdnými reakcemi kritiky i příznivců.

“Love Never Dies” začíná 10 let po Fantomově zmizení. Příběh, odehrávající se v New Yorku roku 1907, pokračuje v rozvíjení milostného trojúhelníku mezi Christine, jejím mužem Raoulem a Fantomem, jenž není mrtvý, jak všichni předpokládali, ale stal se úspěšným divadelním impresáriem. Společně s madam Giry a její dcerou Meg provozují na Coney Island “cirkus” s názvem Phantasma. Christine Daaé je jednou z nejlepších světových sopranistek a její manželství s Raoulem není zrovna idylické. Christine přijímá pozvání na cestu do New Yorku, na vystoupení v proslulé opeře. Když společně s Roaulem a jejich desetiletým synem Gustavem dorazí na Manhattan, Fantom toho využije jako svou příležitost k získání zpět své pravé, jediné lásky.

Trailer

 


Zahraničí
Zápisky z West Endu 2015 – díl 1. – ONCE
Aktuální zprávy
Kdo bude hrát a zpívat v muzikálu HAMLET v Divadle Hybernia
Aktuální zprávy
Muzikál KRÁLOVNA KAPESKA se představil a zveřejnil obsazení
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!