Aktuální zprávy

“Vánoční zázrak” představil nové posily a natočil videoklip


Rok se s rokem sešel a na prkna Divadla Broadway opět zavítá svátečně laděný muzikál Janka Ledeckého “Vánoční zázrak“, který pro tuto sezónu přichystal pár překvapení. Těšit se můžeme na dvě zbrusu nové posily a zároveň i na čerstvě natočený rozhlasový singl, který bude doprovázen “dekadentním” videoklipem. Nejenom tyto novinky se dozvíte v našem článku.

Janek Ledecký plní své sliby “nejen o Vánocích” a na pražskou muzikálovou scénu se vrací jeho poslední muzikálový počin “Vánoční zázrak”, který má být po vzoru londýnských produkcí každoroční ozdobou adventních svátků. A aby nebylo každý rok vše stejné, snaží se tvůrci překvapit i nějakými inovacemi. Tou první je doplnění, či rozšíření hereckého ansámblu. V roli Radana se nově představí Jiří Langmajer a v roli Franty Martin Pošta.

Vánoční zázrak muzikál

Jiří Langmajer

Vánoční zázrak muzikál

Martin Pošta

Aktuální obsazení muzikálu “Vánoční zázrak”

Veronika: Linda Rybová, Elin Špidlová
Marek: Filip Blažek, Martin Trnavský
Radan: Jiří Langmajer, Marek Vašut
Dědeček: Petr Kostka, Petr Štěpánek
Babička: Naďa Konvalinková, Luba Skořepová, Jana Švandová
Pája: Martin Dejdar, Aleš Háma, Juraj Bernáth
Tomáš: Filip Antonio, Jáchym Blažej, Richard Mašata
Franta: Juraj Bernáth, Martin Pošta
Monika: Alžbeta Bartošová, Lucie Černíková, Kristýna Kudrnáčová, Michaela Zemánková
Tomášův sen: Jindřiška Hanušová, Lucie Vacková
Pánské role: Ondřej Černý, Petr Ryšavý, Oldřich Smysl, Petr Šudoma, Jan Tenkrát, Mario Čermák
Dámská taneční company: Gloria Fricová, Denisa Kubášová, Jana Sochůrková

Na vskutku netradiční tiskové konferenci, která se konala 7. listopadu 2012, byla prozrazena i druhá novinka, a to nová verze písně “Santa Superstar”, kterou jako duet nazpívaly Marta Jandová a Gabriela Gunčíková. V nejbližších týdnech by se tento singl měl objevit v rozhlasovém éteru. Zároveň k této písni vznikl i nový videoklip. Vše o scénáři a překvapivých účinkujících prozrazuje sám Janek Ledecký: “Je to klip, který bourá veškeré hranice vánočního kýče a dekadence současně. Myslím, že sestava Geňa-Suchánek-Gunčíková-Jandová-Ledecký je naprosto unikátní. Chci všem poděkovat. Šli do toho proto, že se jim písnička líbila a při natáčení to bylo znát.” Jak videoklip dopadl, se budete moci přesvědčit po jeho premiéře na našem YouTube kanálu. Pro nedočkavé je zde připomenutí muzikálu z loňského uvedení…

Vánoční zázrak 2011

V sestřihu můžete vidět Martina TrnavskéhoElin ŠpidlovouMartina DejdaraMichaelu ZemánkovouPetra ŠtěpánkaJáchyma BlažejeJuraje Bernátha a další…

Vstupenky na muzikál “Vánoční zázrak” zakoupíte v síti TICKET ART.

TURNÉ – „Sliby se maj plnit o Vánocích“

Ve středu 21. listopadu odstartuje série tradičních vánočních koncertů Janka Ledeckého pod názvem „Sliby se maj plnit o Vánocích“. Pakliže si budete chtít poslechnout známé písně jako např. “Ryba rybě”, “Sliby se maj plnit o Vánocích” či “Pěkná, pěkná, pěkná” nejenom prostřednictvím muzikálu “Vánoční zázrak”, můžete zavítat do těchto měst:

21.11. Kladno – Dům kultury
26.11. Jičín– Masarykovo divadlo
29.11. Plzeň – Měšťanská beseda
11.12. Jablonec – Městské divadlo
13.12. Ostrava – Dům kultury města Ostravy
18.12. Děčín – Městské divadlo Děčín
19.12. Zlín – Městské divadlo
20.12. Praha – Divadlo Broadway

Vánoční zázrak muzikál

Janek Ledecký

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Kristýna Junková. Pokud byste fotografie chtěli použít na vašem webu, Facebooku apod., ozvěte se nám na e-mail redakce@musical.cz. Publikování bez svolení autora je přísně zakázáno!

Aktualizace

Videoklip – Santa Superstar


Praha
Muzikál “Ať žije rokenrol!” představil dvě plnohodnotné ukázky (+ video)
Aktuální zprávy
LIDOSKOP: v roli kabaretiéra se premiérově představí Petr Vančura
Aktuální zprávy
“Šakalí léta” v ABC na konci sezóny končí!
  • Martin K.

    Moc se těším. Loni teochu podceňované dílko se ukázalo jako velmi příjemná předvánoční podívaná!


  • Romana

    Také se moc těším jak se opět naladím na vánoce. Je to opravdu pěkné a povedené! Vánoční atmosféru jsem odstartovala díky Jankovi v pátek jeho vánočním koncertem v HK! opet skvělé a jedinečné.Doporučuji, jedině jeho vánoční koncerty jsou OPRAVDU vánoční. Vlastní dílna tolika náádherných originálních vánočních písní, jedna hezčí než druhá a hlavně i ty, které nejsou často zminované a nehrají se běžne v rádiích, snažím se vždy tipnout tu nejlepší, ale to prostě nejde, je velmi těžke určit tu nejkrásnějsí, VŠECHNY pohladí, potěší, chytnou za srdce!!! Janku, DIKY MOC !!!!