Aktuální zprávy

Marian Vojtko vydal a pokřtil CD muzikálových hitů


Dlouhých osm let uběhlo od doby, co zpěvák Marian Vojtko vydal své debutové album. Nyní přichází se žhavou novinkou s příznačným a výstižným názvem Muzikál.

Operní a muzikálový zpěvák Marian Vojtko pochází z Banské Bystrice. Na Vysoké škole múzických umění v Bratislavě vystudoval operní zpěv. Dlouhodobě působí v Čechách, kde je v angažmá mnoha divadel napříč celou republikou.

Ztvárnil hlavní role v muzikálech Fantom opery, Dracula, Casanova, Muž se železnou maskou, Ples upírů, Tři mušketýři, Jekyll & Hyde, Angelika, Kat Mydlář, Bídníci či Baron Prášil, za kterou byl ověnčen Cenou Thálie.

O zaměření svého nového alba Marian Vojtko dlouho přemýšlel. Dokonce mezi svými fanoušky vyhlásil anketu, a ti měli hned jasno. Bude se jednat o muzikálové CD. 2. listopadu spatřilo světlo světa album s názvem Muzikál a 13. listopadu bylo slavnostně pokřtěno. Ihned po uvedení na trh obsadilo první příčky hitparád prodejnosti a poslechovosti.

Na CD najdete patnáct velkých muzikálových hitů a jako bonus novinku nazvanou Není přístupná. Duety pak s Marianem zpívají Helena Vondráčková, Monika Absolonová, Natálie Grossová a Michaela Gemrotová.

Album můžete zakoupit na >>Supraphonline<< ve formátech: MP3/ FLAC/ HI-RES/ CD.

Poslechnout si ho můžete i na distribučních kanálech jako např. Spotify, Deezer, Google Play, Amazon Music, iTunes….

FOTOGALERIE

Křest CD Muzikál – Buddha-Bar Praha
Autorem fotografií je Martin J. Polák

Nosiče
Kamila Nývltová pokřtila své debutové CD, obsahuje i unikátní píseň z muzikálu “Carmen”! (+ video)
Aktuální zprávy
Brněnské “Čarodějky z Eastwicku” budou v listopadu opět hostovat v Praze
Aktuální zprávy
Herci a zpěváci z celé republiky spojili své hlasy v písničce Čas měř jen láskou (video z karantény)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!