Aktuální zprávy

“Vánoční zázrak” letos naposledy v Divadle Broadway


Ve čtvrtek 19. prosince 2013 zahájí muzikál “Vánoční zázrak aneb Sliby se maj plnit o Vánocích” svou třetí a zároveň poslední sezónu v Divadle Broadway. Vánoční titul s písněmi Janka Ledeckého s libretem Jana Potměšila a v režii Radka Balaše se představí na sedmi exkluzivních reprízách, svou oficiální derniéru odehraje na Silvestra. V hlavních rolích se můžete těšit na Lubu Skořepovou, která ve svých devadesáti letech odehraje s neuvěřitelnou vitalitou všech sedm představení, což je velký, nejen vánoční zázrak. Dále pak na Elin Špidlovou, Martina Trnavského, Filipa Antonia, Marka Vašuta, Petra Kostku, Petra Štěpánka, Martina Dejdara, Lucii Černíkovou a spoustu dalších herců. Vstupenky v prodeji v síti TICKET ART.

Luba Skořepová jako babička ve Vánočním zázraku

Luba Skořepová jako babička ve Vánočním zázraku


Fotoreportáže a galerie
Fotoreportáž z konkurzu do rockové opery Daniela Landy “Klíč králů”
Aktuální zprávy
DJKT Plzeň otevře novou sezónu Průvodem Vendelín. Chystá se Jesus či Dracula
Praha
Hudební divadlo Karlín odpremiérovalo muzikálovou revue JAK SE DĚLÁ MUZIKÁL (+ video)
  • Bidnik

    Uz to zabalili jo?


  • vašek

    Škoda, zrovna tohle představení by se mělo vracet každé Vánoce… :(


  • Martin K.

    Asi nikdy nepochopím kroky divadla Broadway.
    Třetí sezónu a celkem počtvrté jsem dnes navštívil Vánoční zázrak a zopakuji to, co jsem psal už minulá léta: není to žádné veledílo, ale je to velmi milé představení, kde se člověk na chvilku zastaví od předvánočního shonu a příjemně se naladí na Vánoce.
    Celé zaplněné divadlo dnes aplaudovalo ve stoje a já se tedy ptám: Proč naposledy v tomto roce? Je problém ten, že by lidé nechtěli chodit? No, možná 729 Kč při normálním představení je pro mnoho z nich velká suma, ale nedá se to tedy vyřešit levnějším vstupným? Program za 100 Kč? Proč ne za polovinu?
    Skláním se nad výkonem paní Skořepové! Vitalita, vtip a to vše v jejích 90-ti letech. Bravo! Elin Špidlovou jsem viděl poprvé; pěvecky je o level výše, než Linda Rybová, ale Linda byla zase o level výše než Elin a Linda do celého představení dávala svoji něžnost a její roli jsem ji věřil, Elin ne. Martin Trnavský opět výborný a i on dává představení svoji jiskru. Poprvé jsem viděl Martina Dejdara a z toho celé divadlo vysloveně řvalo, jak bavil. Trochu jiný, než Aleš Háma a zde si nedovolím srovnání – oba dávají roli po svém a oba jsou výborní. V roli Radana byl Oldřich Smysl, který byl na tuto roli málo drsný. Později jsem se na obsazení webu dočetl, že by vůbec v této roli neměl být, tak asi pánové Vašut a Langmajer nemohli a co si pamatuji z loňských let, oba dali do role hodně zlou povahu (Marek Vašut asi nejvíc). :-) Poprvé jsem také v roli dědečka viděl Petra Štěpánka; o fous více se mě líbil asi více Petr Kostka, ale pan Štěpánek je velmi šarmantní a profesionál každým coulem. Více se mě také v roli Moniky líbila Alžběta Bartošová oproti Michaele Zemánkové.
    Janek Ledecký má velký potenciál a mrzí mě, že nedostává takový prostor. Myslím, že jak Vánoční zázrak, tak Hamlet patří k úspěšným dílům, které v Broadwayi představil a tak by si dle mého zasloužily více péče.