Aktuální zprávy

Tomáš Savka a Michaela Doubravová zaskočí v hlavních rolích “Robina Hooda”


Při hostování původního českého muzikálu Ondřeje Soukupa a Gábiny Osvaldové “Robin Hood” v Slovenské republice budou mít diváci jedinečnou možnost v hlavních rolích vidět jako záskok dvě nové alternace. Tomáš Savka se představí jako Robin z Loxley 13. a 14.12.2011 v Bratislavě a Michaela Doubravová jako Mariana 16.12.2011 v Košicích.

Michaela Doubravová i Tomáš Savka by se mohli stát posilami Robina Hooda, tedy řádnými alternacemi. Momentálně jsme ve stádiu zkoušek. Až na základně pocitů, které z nich budou mít tvůrci s producentem na straně jedné a oba herečtí protagonisté na straně druhé, se definitivně rozhodne. Pokud vše dopadne k oboustranné spokojenosti, Michaela i Tomáš budou mít svou oficiální premiéru,” sdělil našemu serveru tiskový mluvčí divadla Kalich Jaroslav Panenka.

Michaela Doubravová (uprostřed) ve své původní roli Služebné v muzikálu "Robin Hood" (foto Tomáš Král pro Musical.cz)


Aktuální zprávy
Muzikál BEETLEJUICE poprvé v ČR, ale vlastně i v Evropě! (+obsazení)
Praha
Obsazení nového muzikálu “Ať žije rokenrol!” odhaleno
Aktuální zprávy
Mary Poppins zpět v Praze na 25 představení
  • Briseis

    Dneska už se tam nedostanu, jsem na ně velmi zvědavá, i když mi Míša nikdy do této role typově nebude sedět a Tomáš – jestli někdo kdy vyčítal Křížovi, že je příliš romantický, tak chci vidět, jaké budou ohlasy na Tomáše, protože role romantiků mu sedí nejvíc – i když těžko říci, jak svého Robina pojal.

    btw – co je pravdy na tom, že Míša bude hrát v Ulici? A co tam bude hrát?


  • Míra

    Briseis, můžete aspoň mrknout, jak Tomáš jako Robin vypadá. ;-)
    http://tomino.cz/datas/photos/2012/01/cs-p1812-2.jpg

    Sice s vámi nemůžu nic než souhlasit v tom, že je Tomáš typickým klaďasem romantikem, v Robinovi, myslím, ukázal, že umí i zdrsnit. ;-) Ale počkejme, co na to redakce musical.cz!


  • Briseis

    Jo, vypadá dobře. :)
    Proto taky říkám – že nevím, jak Robina pojal, jsem na to zvědavá. :)


  • Martin K.

    Má zvědavost a touha mi nedala, nejet na páteční představení, abych se na vlastní pěst přesvědčil, jak své role zvládnou nové posily – Míša a Tomáš. Oba mě mile překvapili, resp. o Tomášovi říkám stále, že je to velký talent, který roste představení od představení stále výše. Bohužel zde musím konstatovat pouze jedno: neměl jsem necelý měsíc předtím, vidět Noida, protože jeho hlasový projev je tak výrazný, že prostě předčí vše. Každý ze tří Robinů má své osobní kouzlo a dává do toho to své, ale jak jsem napsal výše – chyběly mi tam takové ty údery – což není vůbec problém Tomáše, ale můj. Miška je zlatíčko; věřím, že po pár odehraných představení z ní zmizí tréma a nervozita a tak jak mě mile překvapila v Osmém světadílu, tak i zde mě přesvědčila o tom, že z té holčičky, se stává talentovaná slečna!


  • Martin K.

    Apropo: zahlédl jsem v divadle Pavla Košatku, tak si myslím, že se brzy můžeme těšit na recenzi z představení a třeba i fotografie a sestřih – poněvadž se to tam fotografy jen hemžilo… :-)


  • Pavel Košatka

    Recenzi a fotky určitě ;) a sestřih zase určitě ne :)


  • Martin K.

    :-) Pavle, nevíte, zda je již Míša plnohodnotnou alternací, nebo stále jen dočasně za Lucii? Když jsem s ní mluvil před třemi týdny, říkala mi, že je zatím dočasnou a včera jsem se ji zapomněl zeptat – tak i třeba by to byla zajímavá informace pro ostatní…


  • Míra

    Martine K. osobně si myslim, že teď už jsou oba plnohodnotnými alternacemi. ;-)

    Jinak k tomu srovnání Noida a Tomáše. Asi to dost dobře ani nejde. Noidovi byl Robin ušit na tělo, je to úplně jiný somatotyp než Tomáš. Oba roli zřejmě (Noida jsem neviděl) hrají i zpívají jinak a je jen spíš otázkou v kusu, co se každému líbí. Mně třeba vyhovuje ten Tomášův čistý a vysoký tenor, vám se zase může líbit ten řízný rockerský zpěv Noida. Podle mého je to o tom, co se komu zamlouvá víc a o větší kvalitě toho či onoho, to není. Oba jsou skvělý. ;-)


  • Martin K.

    Míro, to jste asi špatně pochopil; já přece Noida s Tomášem nesrovnávám a plný souhlas s tím, že to ani nejde. Napsal jsem, že se mi líbily všechny tři alternace, co jsem viděl (kromě Jána Jackuliaka); jen tím, že jsem necelý měsíc před, viděl Noida, který opravdu až mrazivě “řeže,” tak pro mě určité pasáže byly “vlažné,” ale jak jsem se zmínil – to vůbec není problém Tomáše, který patří k mým muzikálovýcm oblíbencům. A dotaz na Míšu – to byla spíše zvědavost, zda i po návratu Lucie, ji bude role ponechána, či ne; ale asi – pokud se osvědčí, tak není důvod ji tuto roli nenechat, ale to není otázka na nás. :-) Těším se na ofiko recenzi. :-)


  • Pavel Košatka

    Oficiální premiéra = regulérní alternace ;)


  • Martin K.

    Díky :-)


  • Míra

    Chápu, Martine, jen jsem rozvíjel debatu. ;-)


  • Martin K.

    Vždyť je to dobře. Je fajn, že lidé maj různé názory; pak by to bylo moc nudné. :-) Ale jestli Vám Noid nevadí, tak doporučuji se na něj jet podívat, abyste si udělal porovnání. Jinak, pokud by to někoho zajímalo, tak jsem získal zákulisní informaci, že letošní Silvestr, by měl v Kalichu, opět patřit Robinovi; trochu jsem tipoval, že by to mohl být Osmý světadíl; i by to mělo celkem logiku, ale zřejmě tedy Robin.


  • Míra

    Tak to mi teda osobně mrzí, tajně sem ve Světadíl doufal. :-/


  • Briseis

    Já si myslím, že je dobře, že to nebude Světadíl – je to dramatický příběh, kde jsou témata, o kterých se těžko žertuje.


  • Míra

    Briseis, to máte na jednu stranu pravdu, ale vemte si kolik je tam vtipných momentů a navíc závěrečná medley se vždycky nese v super atmosféře! :-)


  • Briseis

    To uznávám, ale fakt si to nedokážu představit jako Silvestrovské představení pokud se na to podívám jako na celek. :)


« Starší komentáře