Robin Hood - Cesta ke slávě

“Robina Hooda” nešťastně opustili Eliška Ochmanová a Viktor Polášek


Další finálový večer castingové show “Robin Hood – Cesta ke slávě” je za námi. Tentokrát finalisté zpívali velká náročná muzikálová čísla s početnou taneční company a nutno říci, že kvalita se opět zlepšila a žádný z finalistů nepodal výrazně špatný výkon. Soutěž však museli opustit dva finalisté, kterými se stali Eliška Ochmanová a Viktor Polášek. Nejlepší zpěvačka soutěže se s talentovaným Viktorem rozloučili se soutěží se slzami v očích. Jaké byly jejich i ostatní výkony čtěte opět v naší podrobné reportáži a nezapomeňte přidat i váš názor!

Po minulém překvapivém závěru finálového večera castingové show “Robn Hood – Cesta ke slávě” opět stanulo na pódiu osm finalistů, kteří soutěží o hlavní role Robina a Mariany. Tentokrát však každý za sebe ve velkých muzikálových číslech s company za zády. Jak se poprali s tímto nelehkým úkolem? Dokázali na sebe strhnout pozornost nebo je taneční company a živý sbor zastínili? Hodnocení jednotlivých výstupů můžete opět číst podrobně v rozpisu níže. Díky velkému množství výstupů se tempo pořadu zrychlilo, především protáhlý úvod se zkrátil na tři minuty a již jsme mohli slyšet prvního finalistu. V hledišti barrandovského studia usedli také budoucí kolegové vítězů z Divadla Kalich – Dalibor Gondík, Jana Paulová a Bára Munzarová. Projevily se již dříve zmiňované neduhy show, soutěžící opět zpívali většinu písní v angličtině a jejich výběr byl znovu velice sporný, dnes se stal “obětí” Viktor Polášek.

Vypadlí Viktor Polášek a Eliška Ochmanová

Připomínáme také, že hlasy z minulého kola zůstaly v platnosti a přičetly se ke včerejšímu hlasování. Z minulého kola jsme věděli, že nejméně hlasů obdrželi Viktor Polášek, Laco Hudec, Eliška Ochmanová a Radka Pavlovčinová. A stejně tak tomu bylo i nadále, po přičtení aktuálních hlasů. Porota tak byla opět ve stejně složité situaci. Ján Ďurovčík upřednostnil Radku Pavlovčinovou, stejně tak Ondřej Soukup i Gábina Osvaldová, i když o Elišce mluvili jako o nejlepší zpěvačce, ale komplexně ji Radka převálcovala. Co se týče pánského rozstřelu, tak Ján Ďurovčík upřednostnil Viktora Poláška, naopak Ondřej Soukup a Gábina Osvaldová by rádi dále viděli Laca Hudce. “Výkon Viktora byl dnes absolutně brilantní, u Laca mi to dnes maličko nehrálo. Holky jsou obě skvělé zpěvačky… Podle všech uvážení dnes postupují Laco Hudec a Radka Pavlovčinová,” vynesl ortel producent Michal Kocourek. Se slzami v očích se se soutěží tedy rozloučili a vysněnou roli nezískají Viktor Polášek a Eliška Ochmanová. Když se ještě zastavíme u výběru Radky Pavlovčinové, zajímalo by nás srovnání s její možnou alternantkou Lucií Šoralovou. Bude Lucia taky muset zvládat tak náročné choreografie, protože to si opravdu nedokážeme představit. A bude se speciálně pro Radku každá píseň přepisovat pro alt, protože vysoké tóny neuzpívá? Ale my nejsme producenti a snad pan Kocourek ví, co dělá. Jen nad tím trochu zůstává rozum stát.

Příští týden finalisté zazpívají s hvězdami Divadla Kalich, nenechte si tedy i příští týden ujít tuto castingovou show…

Zhlédněte ze záznamu sedmý finálový večer

Zdroj – archiv TV Prima na Stream.cz

Vyřazovací část finále můžete zhlédnout pod tímto odkazem!

Laco Hudec

Laco Hudec

Na úvod vždy zmíníme to, co finalisté na sebe “práskli” v medailoncích, které tradičně předcházely jejich výstupům. Proklínaný i obdivovaný Laco Hudec tráví svůj volný čas u zvířat, což je pro něj největší relax. Svěřil se také, že kouří a nebo že jeho vztahy mají dlouhé trvání. Teď již ale k výstupu. Laco dostal přidělenu píseň “Donna” z legendárního muzikálu “Hair“. Hned jsme byli zaskočení výběrem, protože Laco má silný hlas a vyzpívá i vysoké tóny. Těch je však v této písni poskrovnu a v kombinaci s podivnou angličtinou jeho pěvecký projev nezněl opravdu příliš dobře. Je to dáno především špatně typově vybranou písní, kterou nedokázal zajímavě podat. Tradičně dobrý tanec to již bohužel příliš nezachránil. Ján Ďurovčík by očekával více energie a “hippies zápalu”, stejně tak Ondřej Soukup. Gabriela Osvadlová nám vyrazila dech přirovnáním k londýnským muzikálovým produkcím. Pravděpodobně již máme příliš vysoké nároky… Laco se již po několikáté ocitl v závěrečném rozhodnutí, kde mu však byla dána další šance a jsme tedy příště zvědaví na jeho výkon.

Martina Bártová

Martina Bártová

Martina Bártová nemá na končíky příliš čas, ale samozřejmě ráda dělá muziku a dále ráda sleduje pěkné filmy. Její problémem je nízké sebevědomí a jistá odměřenost. Martina představila rytmickou a chytlavou píseň “When You’re Good to Mamma” z muzikálu “Chicago“, který je známý z oscarového zpracování z roku 2002. Konečně píseň, která sedla jejímu stylu a z výrazu bylo znatelné, že ji baví. Největší problém bychom viděli v občas příliš velké snaze o výraz a s tím spojenou choreografii na úkor zpěvu. I ten byl však nadprůměrný a závěr již zvládla naprosto skvěle. I porotci chválili, “Lepší se to,” uzavřel hodnocení stručně Ján Ďurovčík, který již nestihl více říci. Martina však prohlásila, že vnitřně se svým výkonem není příliš spokojená, takže opravdu by to chtělo zapracovat na sebevědomí, protože až na ta drobná klopýtnutí se dnes Martina neměla za co stydět!

Viktor Polášek

Viktor Polášek

Viktor Polášek osm let tancuje a prozradil na sebe, že byl opravdové dřevo. Teď se nazývá již obroušeným dřevem. Jeho životospráva dostává vinou soutěže pořádně zabrat a snem Viktora je mít po soutěži kapelu a psát písničky. Viktor předvedl píseň “Soudce“, která byla převzata z muzikálu “Touha“, a to včetně kostýmu a choreografie Pavla Strouhala. “Soudce” patří na jevišti Divadla Kalich k vrcholům představení, ale pro tuto soutěž a jmenovitě i pro Viktora to však byla velice špatná volba. Intonačně i rytmicky může dát píseň zabrat, ale poslechově pro diváky je hlasově nezajímavá a v jedné rovině, nemá žádné výšky. A navíc se typově k Viktorovi vůbec nehodila, Viktor exceloval dříve jako zamilovaný voják, ale zdrsnění hlasu a vážný výraz nebylo to pravé. Tanečně byl výkon vynikající, zaujaly nás opět netradiční výrazové prostředky (vlastně celé pojetí role bylo poněkud netradiční a zajímavé a opět se představil jako nejlepší herec z finalistů), ale diváci především hodnotí zpěv (televizní soutěže je tak naučili) a v této písni pro něj Viktor neměl žádný prostor. Zkraťme to, Viktor bohužel v závěru večera tuto soutěž opustil a nám je to opravdu velice líto.

Radka Pavlovčinová

Radka Pavlovčinová

Radka Pavlovčinová na sebe prozradila, že občas bývá závistivá a chce být ve všem nejlepší. Naštěstí si včas uvědomí, že to není úplně správné. Na jevišti ožil muzikál “Chorus Line“, konkrétně píseň “Suprise“. Nejlepší tanečnice soutěže opět předvedla dech beroucí taneční show, kterou tentokrát doplnila i velice dobrým zpěvem, jediné místo, které nás tahalo za uši, bylo nejvyšší “Suprise”. Kloubouk dolů, že Radka zvládla při tak náročné choreografii celé číslo udýchat a neprojevilo se to na jejím pěveckém výkonu. Diváci jí neposlali dostatečný počet hlasů a opět se ocitla v závěru před rozhodnutím poroty. Jak jste se již výše dočetli, postoupila do dalšího kola a můžete se na ni těšit i příští neděli.

Jan Kříž

Jan Kříž

Jan Kříž má každý den úplně jiný, pokaždé zkouší někde jinde nebo naopak zase dělá kulisy a ve volném čase rád chodí do kina. Jan zazpíval píseň “Hot Patootie – Bless My Soul” z hudební hororové parodie “The Rocky Horror Picture Show“, při které tak říkajíc “forma pohltila obsah”. Anglickým textům nebylo v rytmu rock’n’rollu rozumět, a neznám charakter této role, ale výrazově se mi ztvárnění nelíbilo. Jestli to měla být moderátory zmiňovaná transsexualita, opravdu netuším, ale i vzhledem k “drsnému” odění povolená zápěstíčka příliš neseděla. Tanečně i pěvecky dobré, ale subjektivně se mi tento výstup celkově nelíbil. Ale objektivně Jan Kříž opět předvedl, že je všestranným muzikálovým umělcem, což potvrdila do puntíku i slova poroty.

Eliška Ochmanová

Eliška Ochmanová

Eliška Ochmanová je “drsná holka z Moravy”, které jsou jiné než Pražačky a s ničím se nes**ou. Stejně jako Laco Hudec, i Eliška je kuřačka a také řekla, že při jejím smíchu praskají skleničky. A pozor, Eliška ukradla jednou žvýkačku a pokud se Vám ztratily ve školce voskovky, obraťte se také na Elišku! Dosti však drbů a jdeme ke sledovanému číslu “Does Your Mother Know” z muzikálu “Mamma Mia” (od skupiny Abba). Jak jsme se již v předchozích reportážích zmiňovali, Eliška je (resp. byla) naší favoritkou na vítězství, je vynikající zpěvačkou a její taneční dispozice jsou taktéž dobré (v kontextu hlavních rolích pražské muzikálové scény). Zatím však nejvíce pokulhávala ve výrazu, který sváděl k jednotvárnosti a mohl diváky nudit. I zde ten správný výraz trochu chyběl, ale celkově se jednalo o vynikající číslo, především pěvecky opět převálcovala své kolegyně. V závěru však soutěž opustila, což asi nelze po výrocích poroty, že je jednoznačně nejlepší zpěvačkou, dále komentovat. Doufáme, že bude mít více štěstí v dalších konkurzech a brzy jí uvidíme na českých jevištích.

David Weingartner

David Weingartner

Celý život Davida Weingartnera se motá kolem muziky a rád by v soutěži dokázal, že umí tancovat. A to se mu v čísle “Můj auťák” z muzikálu “Pomáda” opravdu částečně podařilo a předvedl svůj nejlepší taneční i pěvecký výkon. Píseň mu hlasově seděla a skvěle ji odzpíval i přes zánět hlasivek, který ho již týden trápí. Především však z jeho výkonu čišela energie a byla radost na Davida pohledět (až na účes á la Travolta, za kterým by měl vizážistkám opravdu vynadat). Pokud nás mělo něco v tomto finálovém kole překvapit, byl to právě David Weingartner. Jána Ďurovčíka opět velice pobavil, ale v pozitivním smyslu.

Michaela Doubravová

Michaela Doubravová

Poslední finalistka Míša Doubravová na sebe prozradila, že je hrozné střevo a přála by si, aby ji lidé dále neviděli jako malou holčičku a označila se za hodně emotivní dívku. Zazpívala píseň “Lady Marmelade“, která je součástí filmového muzikálu “Moulin Rouge“. Tato sexy píseň byla pro Michaelu příležitostí, jak se ukázat v tom jiném, dospělejším světle. I přes veškerou snahu jsem v ní však stále viděl tu “holčičku” a navzdory sexy choreografii nebyl její hlasový projev stejně tak úderný a sexy (nechtěl jsem se opakovat, ale nenapadá mě stejně výstižný ekvivalent). Co jí velice uškodilo byl kostým a opravdu dost děsivý makeup v kombinaci s načechranou hřívou. Tanečně byla tradičně dobrá, pěvecky také part zvládla (i když porovnávat s originálem by byl předem prohraný boj), ale o uvěřitelnosti výkonu se v tomto případě nedá příliš hovořit. Porotci však měli jiný názor a Michaelu pochválili. Inu, každý ať se rozhodne dle svého vkusu…

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Petr Marek. Pokud byste fotografie chtěli použít na vašem webu, ozvěte se nám na email redakce@musical.cz. Publikování bez svolení autora je přísně zakázáno!

<blockquote>
<h3>Zhlédněte ze záznamu šestý finálový večer</h3>
<em>Zdroj – archiv TV Prima na Stream.cz</em>

<strong>Vyřazovací část finále můžete zhlédnout pod <a href=”http://prima.stream.cz/robinhood/462979-robin-hood-cesta-ke-slave-9-rozcesti” target=”_blank”>tímto odkazem</a>!</strong>

<object classid=”clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000″ width=”500″ height=”296″ codebase=”http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0″><param name=”allowfullscreen” value=”true” /><param name=”wmode” value=”transparent” /><param name=”allowscriptaccess” value=”always” /><param name=”src” value=”http://www.stream.cz/object/462993-robin-hood-cesta-ke-slave-9″ /><embed type=”application/x-shockwave-flash” width=”500″ height=”296″ src=”http://www.stream.cz/object/462993-robin-hood-cesta-ke-slave-9″ allowscriptaccess=”always” wmode=”transparent” allowfullscreen=”true”> </embed></object></blockquote>


Robin Hood - Cesta ke slávě
V castingové show “Robin Hood” zvítězili Jan Kříž a Martina Bártová
Robin Hood - Cesta ke slávě
Fotoreportáž z tiskové konference s finalisty show “Robin Hood – Cesta ke slávě”
Robin Hood - Cesta ke slávě
Jana Tesařová opustila castingovou show “Robin Hood – Cesta ke slávě” (+ video)
  • Kuba

    Tak dneska nevím, ale zase mi přišlo že porota vyhodila dva lepší. Laco byl dneska hroznej, rozhodně z kluků nejhorší, Viktor měl jak těžkou choreografii a na takovou roli i podle mě málo času na precizní nazkoušení. Eliška mi typově i zpěvem taky víc seděla než Radka, i když z holek byla dneska nejhorší Míša, opravdu nevím jak si ji tvůrci dokážou představit jako Marianu. Mě už to fakt přijde že Laca tahaj jenom protože jim hraje v divadle a je zřejmě oblíbencem Soukupa.


  • Tomas

    Viktor byl jednoznacne lepsi nez Laco . Nevim , proc stale postupuje David , pevecky je sice nejlepsi , ale jde – li o muzikalovy obor a ne o SuperStar , zak uz mel bejt davno venku.Radka zpivala misty falesne , ale ne jen ona , krom Elisky vsechny holky. Prestavam tomu rozumet.


  • Briseis

    Já mám jasno – dneska bych vyhodila maskérky a stylistky, zvláště za to, co provedli Míše a Davidovi.


  • Linduž

    Vůbec nechápu rozhodnutí poroty, že postoupí Radka. S každým dílem mě víc a víc zaráží, že ji porota neustále chválí. Uznávám, že tancuje výborně, ale zpěv je opravdu slabý. Navíc i typově mi Eliška připadá vhodnější. Nedovedu si představit, že by se Radka alternovala s Lucií Šoralovou (teď nemyslím to, že jsou vzhledově úplně odlišné, ale hlasové dispozice). Proč porota pořád omlouvá Radčin zpěv tím, že je alt? Bude snad Mariana alt? Nevím, no asi máme s porotou odlišný názor.. Ale já ten muzikál neplatím tak mi to vlastně může být celkem jedno :) Připadá mi, jak kdyby vítězové byli již předem určeni..


  • Zuza

    Porota sama přiznala, že vyhazuje nejlepší zpěvačku. Radka je naopak podle mě zpívá z holek zdaleka nejhůř, přesto zustala. Nechápu. Mam pocit, že porota má vybráno už dávno….


  • Alena

    Nevím jak ostatní potencionální hlasující, ale mě odrazuje od posílání SMSek pár věcí: 1. Do dneška jsem se opravdu nedozvěděla, jestli si Marianu a Robina vyberou ve finále diváci, nebo porota popř. třeba ve spolupráci s již jistými alternacemi atp. Pokud to nebude na divácích, nevím, proč bych do toho cpala peníze.
    2. Už mě přestává bavit, jak do rozstřelu jde prakticky pokaždé týž člověk a porotci si ho stále vesele posílají dál. I když je pravda, že Viktora taky diváci dali na rozstřel několikrát, čili to nebylo v tomto případě až tak do očí bijící. Ale je docela vtipná představa, že divácké hlasy vyberou Honzu nebo Davida a porotcům zasvítí očička, vzpomenou si na Ďurovčíkovu hlášku “postmoderna letí, my chceme Radoka” a obsadí typově naprosto nevyhovujícího Laca, kterému to s lukem bude taaaak slušet.
    3. Když už jsme kdysi hlasy poslali, nepřišla žádná potvrzující SMSka, což bych při ceně 10 Kč za SMS očekávala.
    Je fakt, že já asi na Robina dost možná ani nepůjdu, protože v poslední době nejsem tak kovaná muzikálová divačka jako před pár lety. Ale kdybych náhodou šla, na Honzu Kříže nebo Davida Weingartnera bych se docela těšila. Lacovi bych se snažila vyhnout. Jenže on by zas alternoval s Jackem, kterému bych se taky snažila vyhnout, čili by mi zbyl leda Noid, který se mi vlastně taky nelíbí, ale aspoň mi v podstatě je jedno. Jenže kdo dá dobrovolně sedm stovek či kolik za to, aby viděl někoho, kdo mu je ukradený, že… Takže jsem docela zvědavá, jestli vyhraje jeden ze dvou kluků, kvůli kterým bych na Robina i zašla, nebo pro mě toto dílko vyhlášením výsledků přestane být lákavé už úplně.


  • Kuba

    Zuza: Máme stejný názor, vybráno už je a diváci ať si diváci posílaj esemesky komu chtěj.


  • P.

    P.P.

    Autor Odpovědět

    Já se tady shoduju s většinou, taky mi to přijde nefér, že z kola ven šla nejlepší zpěvačka (což si potvrdila sama porota). Elišce přeju moc,aby si jí všimnul někdo,kdo ji patřičně ocení a dá ji pořádnou šanci. Radka se mi líbí výrazově a hlavně tanečně,ale jak už zaznělo několikrát,nějak si nedovedu představit (nebo jsem alespoň dosud v českých muzikálech neviděla), že by se někdo v hlavních rolích tanečně přetrhnul…a vsadila bych se,že to v RH nebude jiné.Taky mi přijde úsměvné,když si vzpomenu,jak v těch prvních dílech zpívala Lucie Šoralová tu ukázku z RH “Ten javor u cesty?!” a to že by měla zpívat Radka s altem? V tomhle tvůrce vůbec nechápu…a hláška,že Mariana křehká éterická bytost…:-)) no v té době,co se to odehrává asi těžko,to by dlouho nepřežila (nehledě na to,že Radka mi vzhledem ke svému hlasu jako křehká rozhodně nepřipadá).Já naopak Marianu vidím jako ženskou,co má rozum na pravým místě, je rázná a musí se v životě sakra ohánět (a nevím proč, ale pořád si Marianu představuju jako rusovlásku :-))) Ten muzikál se mi nějak představově vzdaluje a vzdaluje…U Robinů jsem postup přála Viktorovi, a vůbec mi připadá, že tvůrci taky mají jasno,na diváky se kašle (vždyť Laco byl snad až na jednou v rozcestí pořád,ne?),pravidla nejsou daná-nebo možná jsou ale jenom pro tvůrce,je to všechno hrozně chaotické a nepřehledné…a to jsem se na tenhle projekt docela těšila, že přinese něco nového :-((((( Vůbec bych se nedivila,kdyby příště počet SMS cucali z prstu,protože už žádné nepřijdou


  • elik

    přidávám svůj názor. mě osobně se Laco líbil více než Viktor a také bych ho jako porota poslala dále. je pravda že jako Hooda si ho absolutně nedokážu představit, ale dnes se mi líbil více. Já osobně fandim Honzovi a prioritou pro mě je ho dostat do finále…..myslím si osobně že příště už porota říkat nic nebude a půjde jenom o hlasování diváků ale necháme se překvapit. na příští kolo se moc těším…jak budou zpívat s hvězdami. co se týče holek Eliška rozhodně vypadnout dneska neměla. ačkoliv je to s tim tancem horší aspoň umí zpívat bez falešných tonů a co si budeme nalhávat v dnešních muzikálech se stejně moc netancuje. rohodně nechápu jak múže stále postupovat Míša pro naprosto nejhorší !!!


  • Andrea

    Odmítala jsem tomu uvěřit, ale po dnešku jsem skálopevně přesvědčená, že už je dávno rozhodnuto…


  • veny

    Podle mě má porota dávno rozhodnuto – já bych to tipla Radku a Honzu. Z holek dneska celkově byla nejhorší asi Míša, ale nevím, asi jenom pro to, že mě prostě ta postava k ní nesedla a nevěřila jsem jí to. Jako choroška i zpěv fajn. Radka je skvělá tanečnice, ale zpěvem mě ani dnes nijak neoslnila a tanec podle mě k Marianě až tak potřeba není. Možná ho využije v jiných muzikálech, nevím. Eliška skvěle zpívá, dnes ani s tancem nebyla špatná, ale prostě mě u ní něco chybí a jako Marianu jsem ji od začátku neviděla. Martina opět překvapila, tohle jí sedlo. Z pánů byl nejlepší Honza. Kupodivu se mě vcelku líbil i David. Laco mě nikdy neoslní, dnes se mě pěvecky nějak nelíbil. Viktor skvěle píseň odprezentoval tanečně a herecky, ale pěvecky to moc výrazné nebylo. A ten královský plášť mě nějak nesedl. To se stylistům moc nepovedlo.


  • Mirka

    Myslim, že tento pořad ztrácí veškerý smysl, nevim proč je prezentováno, že vybírají diváci, 3x vyhodili Laca, ale stále zůstává, měli si udělat klasický konkurz a byl by klid. Jak můžou nechat Radku, která se nedá téměř poslouchat a vyhodit dle svých slov nejlepší zpěvačku?


  • Jana

    podle mě má porota dávno vybráno. Z holek je nejhorší Míša. Nedovedu si jípředstavit jako Marianu….ta postava mi k ní nesedí.. Elišku bych si rozhodně dovedla představit jako Marianu vypadá jako žena a ne holčička, z kluků je nejhorší Laco a postoupil. Opravdu je už asi rozhodnuto…


  • Kuba

    Veny: To nebyl královský plášť, to byl kostým soudce z Touhy. Ten se v Touze běžně nosí, navrhovala ho Marie Marková.


  • veny

    Kuba: Já vím, že to byl kostým soudce, ale svým zjevem vypadá spíše jako královsky než soudcovsky.


  • Kuba

    Veny: Mě trošku přijde jako župan mojí babičky, určitě mohli vybrat něco lepšího :-)


  • Tomáš

    Viktor ještě vypadnout neměl,na vítězství to sice nebylo,ale rozhodně byl lepší než Laco a to nejen včera,jenže Laco má evidentně tlačenku,diváci už ho chtěli čtyřikrát vyhodit,ale porota ho vždy zachránila,což svědčí o tom,že nemá smysl hlasovat,protože pan režisér si stejně vybere Robina podle sebe.Přitom nevím,co na Lacovi vidí,je to sice sympaťák,ale zpěvák sice průměrný a má nepříjemné výšky.David a Honza jsou favoriti,nikdy nebyli v rozstřelu a kdyby to bylo na divácích,tak jeden z nich roli Robina vyhraje.O trošku víc bych to přál Davidovi,protože Honza už je v tomhle směru profík a uplatní se i jinde,ale pokud by vyhrál Honza,tak se taky zlobit nebudu,i on je skvělý.Jenže takhle evidentně získá roli Robina Laco,který se na tuto roli ze zbývajících tří kluků hodí nejméně,kterého chtějí diváci vyhodit od prvního kola a který,pokud porazí Davida nebo Honzu,nebo dokonce oba a vyhraje,tak to bude opravdu těžký průser,protože jsou oba o 100 procent lepší.Z holek byla včera rozhodně nejlepší Míša,ta prostě zazářila a v roli mariany si ji dokážu představit.Radku v rozsřelu nechápu,i ona je totiž skvělá a výhru si taky zaslouží.Martina je taky dobrá,ale pro mě je ze zbývajících tří holek nejméně zajímavá a zapamatovatelná a Eliška vypadla právem,zpěv skvělý,ale jinak nic moc.Tak jako tak by příště měli vyletět Laco a Martina.


  • Tomáš

    I když,když o tom tak přemýšlím,tak vlastně výhru přeju Honzovi asi stejně jako Davidovi a byl bych za vítězství jednoho z nich velmi rád.Jenže porotou prosazovaný Laco je čím dál větší hrozba,pokud by to příště konečně bylo jen na divácích tak Laco nemá proti zbylým dvoum uchazečům o roli Robina naprosto žádnou šanci.


  • veny

    Kuba: anebo tak:)


  • Jiří K.

    Moje pořadí 1 – 4 by bylo Martina – Míša – Eliška – Radka


  • Zdeněk

    Moje priorita je dostat Martinu do finále a jinak my je to celkem jedno.


  • Magdalena L.

    No toto! Eliska nejen nemela vypadnout, ale ani nemela byt v duelu. Tam jednoznacne patrily Martina a Misa. Ne, ze jsou uplne spatne, ale ze 4 vcerejsich soutezicich 2 horsi. Martina ani jednoduchy pohyb neda, a zpiva jen jazzovy songy dobre! Misa – nemam slov -zpiva docela spatne, tancovat neumi, porad prehrava. Talent ma, to ano. Nejaky. mozna za 10 let z ni neco bude, kdyz bude hodne makat. Eliska a Radka jsou nejlepsi, a mely okamzite postoupit . Ne trapit se v duelu. Velka skoda Elisky.
    Co se tyka kluku, tak naprosto souhlasim s rozhodnutim poroty. Viktor je fajn. Nic proti nemu. Ale Laco je komplexnejsi. Ma v sobe vsecko. Zpev, tanec, herectvi. Dostal tu nejblbejsi pisnicku ze vsech a nejtezsi choreografii a popral se s tim vsim vyborne. Lehce, s nadhledem. Laco je fantasticky. A to zahrat i ve kvartetu, i v duetu – o tom uz presvedcil drive. Takze… ELISKA – oplakavam te :( , LACO – gratuluji ti , zaslouzil sis ten postup.


  • Tomáš

    Pokud Laco nevypadne příště,tak už zřejmě nemá cenu to sledovat.Na Honzu a Davida prostě nemá ani kdyby se rozkrájel a mít nebude.


  • opus

    Radka byla samozrejmě za hvezdu..fakt vynikající vystoupení!!..nemáám proste slov k tomu, co tady píšete..jak řekl Durovcík : chtěj nekoho, kdo strhne pozornost ! a prosiimte, ale dyz zpívala Martina nebo Eliška tak jsem se spííše díval na company jak tancují!..a Míša??..tak ta taky nebyla zas tak špatná!!:)


  • Lara

    Halo, lidi! proberte se! Nic proti Davidovi, je vynikajici zpevak. Vynikajici!!! Ale toto cele neni Superstar. To je muzikal… Tady nejen ze se musi zpivat, ale take tancovat, hrat, zpivat a tancovat v partnerskych duetech, s kompackou za zady. David na to nema! Honza – jednoznacne ano. Vsak uz to leta i dela. Laco – jednoznacne ano – to bez debat! ale David holt ne. Ten musi se svou kapelu objizdet republiku s koncerty a sklizet obrovske uspechy coby rocker. To je jeho parketa. Navic je hoooooooooooodne prtavy a to by i na ne prilis velkem jevisti divadla Kalich vypadal fakt smesne a neseriozne. Neni to typ – netyp, ale proste ve srovnani s ostatnima zbojnikama nemuze byt Robin skritkem, kdyz je jejich vudcem. To byl jen muj skromny nazor – kazdy mame na nej pravo, jak to dopadne – uvidime…


  • Tomáš

    Nechci ti brát iluze,ale prťavý neprťavý,David se hodí typově na roli Robina tak milionkrát víc než Laco.Jestli tam někdo nemá co dělat,tak je to právě Laco,být to jen na lidech,tak už letěl v prvním kole.Já si Davida jako Robina dokážu představit a pokud vyhraje on nebo Honza,tak to bude super.Pokud vyhraje Laco,tak budou mít představení,ve kterých bude alternovat Robina minimální návštěvnost,protože když lidem nestojí ani za to,aby mu poslali dost hlasů na udržení v soutěži,proč by pak měli chodit na muzikál ve kterém bude hrát hlavní roli?Myslím,že diváci už dali při všech těch vyřazováních jasně najevo,kdo ze zbývající trojice chlapců je pro ně jako Robin nejméně přijatelný a pokud to bude aspoň trochu spravedlivé,bude finálový rozstřel mezi Davidem a Honzou.Z holek bych v tuhle chvíli zvolil Míšu,i když Radka jí hooodně šlape na paty.Nejméně zajímavá je pro mě z posledních tří asi Martina,ale je docela možné,že vyhraje.


  • Lara

    Tomáš . Uprimne receno, tak tomu hlasovani moc neverim. Prece koukni se, vseobecnym milackem byla Eliska, takze jak je to mozne, ze se dostala do duelu? Kdyz ji tak strasne moc vsichni milovali, fandili ji a posilali hlasy? Navic co se da stihnout za 10 minut? Zkratka s tim hlasovanim se mi to nejak nezda


  • Ondřej Doubrava

    Pavle, Míša v medailonku řekla, že je střevo :-D


  • lujza

    Laco jednoznačne ano!!!!!!!!!!!!!!! Davia je dobrej spevak a zlej tanecnik, ktery nema co v muzikalu delat


  • Dana

    Laco jednoznačně ne. Možná bych překousla, že vypadá jako reklama na hlad, ale to
    mečení se nedá poslouchat a při mluvení je to ještě horší a předpokládám, že mluvit budou
    Robinové taky. Pro mě je jednoznačně Robinem Honza, ale i ten prcek David vypadá
    stokrát mužněji než Laco.


  • veny

    Taky nechápu, proč zpívají věsmes anglicky. Jednak někdy ta angličtina je prapodivná a určitě některým soutěžícím by se lépe zpívalo v češtině. Tolik muzikálů a pořád se tam opakují dokola stejné. Z Vlasů už tam byli tři písničky, a přitom je spousta muzikálů, které nezazněly. Vím, že asi těžko uslyšíme kvůli konkurenci písničky z původních českých, ale i tak už i výběr písní se stává nudou.


  • Jiří K.

    veny: Ještě to tak, dát tam konkurenční české… :D Já jsem rád, že se tam objevil Pravá blondýnka, Malý krámek hrůz, Čaroděj ze země Oz, Bídníci atd., tím mě hodně překvapili.


  • Andrea

    Pavle, jent takový detail, Viktora chtěla Gábina, Ďurovčík chtěl Laca :-).


  • veny

    Jiří K.: i mě překvapily, že se sáhlo na méně známé muzikály, ale přece jenom jsem myslela, že to bude zajímavější. No některé české ale stojí za to, ale chápu to:)


  • Tomáš

    Nene,Gábina chtěla Laca a Ďurovčík řekl,že o chlup lepší byl Viktor,pusť si to znova jestli nevěříš,takže v tomhle má autor pravdu….


  • Ondřej Doubrava

    Mě teď naprosto šokovalo Rocky Horror Picture Show, další u nás skoro až undergroundová věc. :-D


  • Andrea

    Aha, tak to se Pavlovi omlouvám, byla jsem tam a nějak jsem si to špatně zapamatovala :-)


  • elik

    co se týče těch českých mzikálů je docela škoda, že si nemůžeme vyslechnout třeba písně z draculy, myslím, že by to bylo pěkné třeba Stevenův monolog nebo něco podobného. ale příští ýden snad uslyšíme jen české písničky. Soukup přece říkal, že budou zpívat písně z divadla kalich takže galileo, hamlet, jack, touha, krysař … docela se těším a spekuluji kdo by se tam mohl z muzikálových hvězd objevit!!!


  • Ondřej Doubrava

    Elik: Soukup zmiňoval pouze Hamleta, zbytek bude velké překvápko. ;-)


  • elik

    aha já jsem si to nějak odůvodnila, že tam budou zpívat jen písničky z kalichu tak to se omlouvám, ale bylo by to pěkné, kdyby to tak bylo…to by bylo hezké překvapení!!!


  • Kuba

    elik: ale myslím říkal, že by měli být písničky z muzikálů Kalichu, tak snad už konečně česky


  • Ondřej Doubrava

    A tak to já vím, o jedné soutěžící, která nemá “Kališnickou” písničku, českou ano… :-)


  • elik

    tak to se necháme překvapit, ale doufám že by mohli všichni si zazpívat česky….ony ty anglický písničky jsou taky hezký, to ano. ale přece jenom bych ráda tu češtinu taky slyšela!!!


  • Briseis

    Myslím, že při výběru písní hraje hlavně roli dostupnost a jak moc jsou drahá práva :)

    Taky bych chtěla slyšet češtinu, zvláště z důvodu, že všichni soutěžící jsou na tom s anglickou výslovností hrůzostrašně.


  • Ondřej Doubrava

    Briseis: Ohledně práv, nevím, jestli mají vylicencovaný paklík písniček (jedna možnost, pak cena práv a dostupnost překladu rozhoduje) a nebo jedou v koncertním OSA režimu a pak je celkem jedno, jestli se zpívá originál nebo překlad, prostě se odvede poplatek v té správné výši (ale také samozřejmě jde o to ten překlad sehnat). Osobně si myslím, že se spíše přiklání k verzi, která je posluchačsky známější, protože třeba Chicago mohlo být česky z fleku.


  • tom2410

    K tý češtině, Myslim, že by byla lepší. Třeba moje babička koukala a líbilo se, to jo, ale vůbec netušila o čem ty písničky jsou. My, většinou, něco anglicky dohromady dáme nebo víme aspoň o čem ten a ten muzikál je. Ale ona ani náhodou…


  • elik

    tom2410: ano to je taky jeden z důvodů proč bych ocenila zpívání v češtině …. několik těch písniček jsem mamce musela přeložit o čem vlastně jsou !!! ale chápu že pokud je problém s právy tak to jinak udělat nemůžou!!!


  • robert

    tak ted vam neco reknu: Viktor byl jedinym hercem v soutezi a bylo to videt! Lacuv unyly stejny vyraz pri kazde pisni je desny a k muzikalu nepatricny…Timto kolem vysla pravda najevo, ze je to cele podvod! Kriz z Kalichu nasazeny, od pristiho kola budou pry uz rozhodovat divaci a kdyby nechali postoupit Viktora, riskovali, ze by mohl zamichat poradim a tim zhatit plany tymu Kalichu!!! U Laca je jasne, ze priste pujde on, proto postoupil a sli na jistotu, aby nebyl Kriz v ohrozeni…JE MI Z TOHO ZLE!!! To bylo porad kecu, jak chtej lidem ukazat kompletni muzikalove vykony a zatim se toho dotkl jen Viktor. Skoda, ze nedali herecke kolo, s takovou soutezi se muzou jit vycpat…A ten ubozak Noid, to je fakt k smichu, ten herec a tanecnik nikdy nebude, mozna neco zarve a tim to konci! S nim i Zonyga plus dalsi neumetelove z Kalichu…


  • Dana

    A proč by měl Viktor ohrozit zrovna Kříže, který ještě nebyl v rozstřelu?


  • Líba

    Noida a Zonygy se musím zastat. Noida jsem měla v několika muzikálech a byl dobrej. Zonygu jsem měla teď v Johance a taky mě velmi mile překvapil. Ubožáky bych je určitě nenazývala. Viktor je pro mě osobně nudnej. Sice umí zpívat, hrát i tančit, to ano, ale něco tomu chybí… Neurazí ani nenadchne. Nechci se dotknout jeho příznivců, to je jen můj názor.


Novější komentáře »