Fotoreportáže a galerie

Premiéra muzikálu IAGO již zítra. Podívejte se na kostýmy


Muzikál IAGO, který uvede Divadlo Hybernia, má pouhý den do premiéry. Ještě než vám přineseme naše dojmy z klasického Shakespearovského dramatu o největší lásce a zradě, tentokráte v moderním pojetí, můžete se podívat na velkou fotogalerii originálních kostýmů z dílen Beaty Rajské a Romana Šolce.

Muzikál IAGO vypráví příběh Shakespearova díla Othella, kde je hlavním hrdinou IAGO, který je ambiciózním pobočníkem právě Othella. Je to muž, který se pro dosažení vlastního úspěchu neštítí ničeho, je ulhaný a závistivý. Zkrátka zloduch každým coulem.

Americký režisér Robert Johanson chce mít vše vypilované do posledního detailu. „V momentě kdy máme pocit, že už je to hotové, tak Robert přijde s dalšími vylepšeními pro každou postavu, takže se tady ještě nikdo ani na chvíli nezastavil,“ prozradil autor muzikálu Janek Ledecký.

„Jedeme v americkém režimu na minuty, od rána do večera, ale jsme dobře připraveni,“ dodává výkonný producent muzikálu Michal Mückstein.

FOTOGALERIE – přehlídka kostýmů

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Kristýna Junková. Pokud byste fotografie chtěli použít na vašem webu, Facebooku apod., ozvěte se nám na e-mail: redakce@musical.cz. Publikování bez svolení autora je přísně zakázáno.


Aktuální zprávy
Pražská konzervatoř uvede nový český původní muzikál Závišův kříž
Fotoreportáže a galerie
Hvězdy muzikálu ROCKY se setkaly s fanoušky ve zverimexu
Recenze a reportáže
150. “Baron Prášil”: Marian Vojtko oslavil narozeniny i nominaci na Thálii
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!