Praha

Lucie Bílá si otevřela vlastní divadlo. Vrátí se i muzikály


Divadlo Lucie Bílé má do konce roku v plánu uvést nejen koncerty jí samotné, ale i znovuobnovený pořad Lucie na Bílo, který byl dříve známý i z televizních obrazovek. Vrátí se i muzikály.

Divadlo dříve známé jako Ta Fantastika, které se poslední roky specializovalo na vizuální divadlo pro zahraniční návštěvníky, tak mění nejen název, ale i repertoár.

Divadlo Lucie Bílé

Divadlo Lucie Bílé

Prvním muzikálem se stane crazy komedie Láska je láska. Představení bude v hlavní roli bez alternace, jelikož v něm zazní téměř 22 největších hitů v podání samotné Lucie Bílé. Muzikál pojednává o postavě, která není spokojená s tím, jak ji autor napsal, a rozhodne se svůj příběh přepsat. Jak to dopadne, se mohou diváci přijít podívat už na jaře příštího roku. Režie se opět zhostí Antonín Procházka, který napsal i libreto.

V repertoáru diváci najdou i činohry v hlavní roli se Simonou Stašovou, která se už v říjnu představí na prknech divadla jako Shirley Valentine a v budoucnu zde sama uvede i mnoho dalších představení. Stává se tak hlavním spojencem Lucie Bílé v oblasti činohry.

Lucie Bílá a Simona Stašová, Divadlo Lucie Bílé

Lucie Bílá a Simona Stašová

Do konce roku jsou v plánu i tradiční Bílé Vánoce nebo představení Koledníci o půlnoci, které je cílené především na rodiny s dětmi.

V divadle ale stále myslí i na zahraniční diváky, pro které v budoucnu budou určena dvě vizuální představení, a to Alenka v říši divů a Pád Ikarův.

Součástí divadla je i kavárna a fan shop, kde si každý divák může dát nejen kávu, která nese jméno zpěvačky, ale i si zakoupit charitativní šperky, které sama vyrábí. Rovněž je zde umístěna i pokladna divadla.

Fan shop Lucie Bílé, Divadlo Lucie Bílé

Fan shop Lucie Bílé

Divadlo Lucie Bílé (Karlova ulice 186/8, Praha 1) se tak stává novou činoherní a muzikálovou scénou, kde zpěvačka bude působit a kde se cítí být opravdu doma. Jejím přáním je, aby se divadlo stalo prostorem, kam se každý divák bude rád vracet pro jeho jedinečnou atmosféru a skvělý repertoár.

Vstupenky do Divadla Lucie Bílé zakoupíte v síti Ticket Art, na Musical.cz a v budoucnu i na webu divadloluciebile.cz nebo přímo na pokladně v Karlově ulici.

FOTOGALERIE

Foto: Radek Janda | Musical.cz

VSTUPENKY

Divadlo Lucie Bílé


Praha
Obsazení a tvůrčí tým rockové opery “Oidipus Tyranus”
Praha
Muzikál CIKÁNI JDOU DO NEBE v novém obsazení v Divadle Bez zábradlí
Praha
RECENZE: Muzikálová parodie 50 ODSTÍNŮ! v Divadle Radka Brzobohatého
  • Jarek

    Jsem rád, že tato scéna ožije. Byla velká škoda, že tam v posledních letech bylo jen černé divadlo, hlavně tamější muzikály hodně chyběly. Jenom si nejsem jistý, jestli bylo nutné měnit jméno. Ta Fantastika je už vybudovaná značka u nás i ve světě (pro turisty)


  • Michala Mizerová

    Divadlo Ta Fantastika jsem měla ráda a už se těším, že se tam vrátím. Ale souhlasím s Jarkem, původní jméno by asi divadlu slušelo víc.