Praha

Hudební divadlo Karlín slaví 140 let od otevření a divákům připravilo jedinečnou soutěž o 140 cen!


Od roku 1881, kdy stavitel Eduard Tichý otevřel budovu, v níž se nejdříve pořádala cirkusová a varietní představení, později díky Karlu Hašlerovi kabaret, aby se nakonec stalo Hudební divadlo Karlín nejvýznamnější operetní a především muzikálovou scénou v zemi, uplynulo letos 140 let! Divadlem prošly osobnosti zvučných jmen, za mnohé E. F. Burian, Jan Werich, Oldřich Nový, Vlastimil Burian, Karel Vlach, Ljuba Hermanová, Laďka Kozderková, Jaroslava Adamová, Radek Brzobohatý, Karel Fiala a další a další!

Odměnou divákům je již roky skvělý repertoár, divadelníkům pak neustále vyprodané hlediště! Proto se divadlo za tuto diváckou věrnost rozhodlo přinést něco navíc! SOUTĚŽ O 140 VĚCNÝCH CEN, dárky na každém představení i soutěže na sociálních sítích!

A to díky partnerů a donátorům divadla, za což jim patří obrovský dík! Vyhrát tak diváci mohou např. dovolenou u moře, letenky, zapůjčení luxusního automobilu, elektroniku, výrobníky nápojů, hodinky, knihy, kosmetiku, vína, prémiové destiláty atd., ale také třeba volné vstupenky do divadla nebo večeře pro dva v divadelní restauraci! Soutěž bude vyhodnocena na posledním představení před vánočními svátky, takže diváky čeká super Ježíšek!

Hudební divadlo Karlín, 140 let

Co tedy diváky Hudebního divadla Karlín čeká?

  • 1/
    Losování jednoho diváka na každém představení od 1. 10. 2021 až do Vánoc, výhrou budou vždy 2 volné vstupenky a limitované tričko k 140. výročí.
  • 2/
    Prosincová soutěž o 140 vstupenek / dárkových poukazů na sociálních sítích! Sdílej a označ další 3 přátele, s kterými bys šel do divadla a těš se na slosování! 35 výherců obdrží po 4 vstupenkách / dárkových poukazech a všechny pak rádi uvítáme v příštím roce v HDK!
  • 3/
    Hlavní soutěž o 140 věcných cen! Tato soutěž je pro všechny diváky, kteří od 1. 10. 2021 až do Vánoc přijdou na představení Hudebního divadla Karlín, vyplní slosovatelný kupón ve foyer divadla a zařadí se tak do slosování, které za účasti největších sponzorů cen proběhne před diváky na posledním předvánočním představení!

Výčet všech cen a partnerů naleznete níže a na webu www.hdk.cz v sekci Aktualit. Za všechny pak zmíníme 3 hlavní výhry – 4K UHD Smart TV Sencor s úhlopříčkou 140 cm od Fast ČR, letenky od Smartwings a především zájezd pro 2 osoby na Kanárské ostrovy od Canaria Travel v hodnotě 100 000,- Kč!

Důležitým vzkazem divákům je také to, že ať už nás čekají (ale raději nečekají) jakákoli opatření, která by nám nedovolila dohrát všechna představení do Vánoc, soutěž na nezbytně nutnou dobu přerušíme a bude v ní pokračovat hned, jak to půjde v roce příštím. Ti, kteří už svůj slosovatelný lístek do té doby vhodili do losovacího osudí, zůstávají ve hře!

Hudební divadlo Karlín, 140 let

140 let Hudebního divadla Karlín – tisková konference

Foto, text, vizuál: Hudební divadlo Karlín

Aktuální zprávy
V muzikálu MUŽ SE ŽELEZNOU MASKOU si zahraje Hůlka i Vondráčková (+ video)
Praha
Muzikál NE/NORMÁLNÍ (Next to Normal) odhalil kompletní obsazení (+ video)
Praha
EXKLUZIVNĚ: Obsazení silvestrovského představení “Robina Hooda”
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!