Praha

“Excalibur” oslavil 5. narozeniny


První muzikál Michala Pavlíčka “Excalibur” slaví na prknech divadla TaFantastika své 5. narozeniny (konkrétně 3.11.2008). Lze říci, že za tu dobu se Excalibur stal kultem – vidělo ho přes 200 tisíc diváků, odehrálo se téměř 500 repríz a muzikálem prošlo více než 50 interpretů, z nichž většina účinkuje v muzikálu doteď. Muzikál má také mnoho svých věrných fanoušků, kteří navštěvují každou reprízu a udržují tak stále Excalibur na repertoáru divadla. Do konce roku 2008 můžete Excalibur vidět 6. a 12. prosince.

O velké fanouškovské oblibě svědčí i fakt, že 14.12.2008 od 20 hodin proběhne v klubu Kain premiéra nastudování muzikálu Excalibur, a to sborem Zrnožrouti, který je složen převážně z věrných fanoušků muzikálu a divadla TaFantastika.

Pro časté dotazy přikládáme aktuální obsazení hlavních rolí Excaliburu v divadle TaFantastika:

ARTUŠ: Kamil STŘIHAVKA, Jan TOUŽIMSKÝ
GINEVRA: Iva MAREŠOVÁ
MORDRED: Vilém ČOK, Radim SCHWAB
MERLIN: Martin POŠTA, Vladimír MAREK
MORGANA: Lucie VONDRÁČKOVÁ, Michaela ZEMÁNKOVÁ
VORTINGER: Václav BÁRTA, Marcel JAKUBOVIE
LANCELOT: Alan BASTIEN, Viktor DYK, Roman ŘÍČAŘ


Praha
V klubu Roxy se uvede nový alternativní muzikál “Pornohvězdy”
Aktuální zprávy
Muzikál REBELOVÉ předvedl první ukázky (+ videa)
Praha
Muzikál “Ať žije rokenrol!” představil dvě plnohodnotné ukázky (+ video)
  • Klárka

    Vortingera hraje ještě Honza Zadražil… teda aspoň nedávno hrál.


  • tom2410

    Alan fakt ještě hraje?


  • HUGO

    hh, Alan jeste hraje


  • Péťa

    Našla jsem ty “Zrnožrouty”. Jsou dobrý. http://www.zrnozrouti.estranky.cz


  • Danka

    ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevyšlo už dvd tohohle muzikálu, chtěla jsem ho koupit jako dárek, ale nikde jsem o něm neslyšela ani zmínku,…Předem díky za odpověď :)


  • Kathrynb

    To Danka: Bohužel není, jenom CD. Také bych si ho hned koupila, i když představení živě nic nenahradí.


  • Danka

    Kathrynb: jéé to mě mrzí :( nevíš, jestli ho mají v plánu?? protože jsme se dali s kámoškou na muzikály, Excalibur byl můj první a i přesto, že jsme byli na dalších pěti, Excalibur byl zatim nejlepší, na kterým jsem byla :(


  • Kathrynb

    To Danka: Mrkni do diskuze na stránky Ta Fantastiky. Dozvíš se, že natočený sice je, ale vydání DVD je už kolik let záhadou. Jinak souhlasím. Sice každý muzikál je jiný, jinak krásný, ale i pro mne je mezi nimi Excalibur opravdovou perlou.


  • Pavel Košatka

    S tím DVD je to složitější. Natočený to je, ale snad na ten záznam divadlo snad nemá a jejich odkoupení vzhledem k nákladům na to natáčení by bylo drahé. Navíc je ten záznam už dost starý. Třeba se dočkáte, protože je to skutečný skvost a u diváků má největší úspěch.


  • Danka

    bylo by to skvělý,… ach jo,… ten muzikál mi normálně chybí,…


  • Kathrynb

    Já do toho zas tak moc nevidím, jen co se člověk občas někde dočte :) Rozhodně než pátrat po starém záznamu, bych byla raději, kdyby to natočili znovu se současnými alternacemi … ale pravdou zůstává, že dneska je to všechno o penězích, bohužel.


  • Andrea

    Prodáme 2 vstupenky na Excalibur na 6.12. – pravý postranní balkon místa 7 a 6, oba dohromady za 599 Kč. V případě zájmu prosím kontaktujte Lenku – leje@seznam.cz, 607 728 653. Hraje Kamil Střihavka.


  • Dalibor

    A Lucie Vondráčková taky dlouho nehrála… a myslím si že ani nezahraje… protože má něco s těma nohama…


  • marek.štefan

    Dle mluvčího TaFa je záznam natočený, ale má ho M. Kocáb a vzhledem k špatným vztahům s M. Pavlíčkem je vydání na bodu mrazu.