Praha

“Děti ráje” se rozrůstají a mají i svůj videoklip


V posledních dnech je vidět, že se v pražském divadle GoJa Music Hall nespí. Zkoušky na nový český muzikál “Děti ráje” jsou v plném proudu a projekt stále přibírá nové tváře, mezi které se zařadil Bořek Slezáček a nejnověji Martin Zounar. Natáčel se také videoklip, který byl před pár hodinami zveřejněn na serveru YouTube.

Bořek Slezáček

Bořek Slezáček

Moc se těším. Je to pro mne naprosto nová, neprobádaná krajina. Třeba budu úplné jelito, a třeba to půjde. Moc rád zkouším nové věci. Jsem z těch lidí co si myslí, že zkusit se má všechno. Navíc jsou v tom projektu fajn lidi, Lukiho jsem třeba viděl na první zkoušce po letech. On přijel na koloběžce a já na kole…,“ říká o svém angažmá Bořek Slezáček, který bude v roli dospělého Michala alternovat Jana Kříže.

S divadlem má zatím jen ochotnické zkušenosti z puberty. „Vlastně jsem tam popravdě jenom očumoval holky. Jinak jsem v divadle sice pracoval pár let, ale nikoliv na jevišti, nýbrž v kanclu. Jo a také jsem  před patnácti lety na Draculovi jako melouch půjčoval kukátka. Takže jsem vlastně s muzikálovou problematikou obeznámen,“ dodává novopečený herec, který má ale s pódii zkušenost jako muzikant a moderátor.

A jak vlastně roli v chystaném muzikálu získal? „No…za vším hledej ženu. Ptal jsem se producenta muzikálu Viktora Mráze, jak pokračují přípravy a on na to, že nejsou hotové castingy a že tam určitě bude trochu problém s obsazením jedné role. Vedle stála jeho žena Mahulena a říká:”A proč to nezazpívá Bořek?”. Tím mne nastartovala. Tak jsem se naučil dvě písně a šel na konkurz předvést se producentům a rejžovi. Prý čekali, že to bude mnohem horší,“ směje se Bořek.

Natáčení videoklipu

Natáčení videoklipu

V pražském studiu Fryo se pak nahrával videoklip k písni “Děti ráje” (byl někdo překvapený?), jehož režii si vzal na starosti autor scénáře muzikálu Sagvan Tofi. Nahrávání nestihl herec a moderátor Martin Zounar, který se krátce po jeho skončení upsal k roli DJe v chystaném muzikálu. Již se ale zapojil do zkoušek, které jsou v plném proudu. V klipu “Děti ráje” zpívají (a v představení dále hrají) Iveta Bartošová, Sagvan Tofi, Lukáš Vaculík, Míša Nosková, Bořek Slezáček, Hana Kubinová, Michaela Šejnová, Petra Doležalová,  Tereza Vágnerová, Braňo Polák, Petr Kutheil, František Pytloun, Tomáš Löbl, Genny Ciatti a Martina Cerhová.

Na videoklip se díky spolupráci s produkcí můžete podívat přes náš videokanál nebo přímo pod tímto článkem.

Premiéra nového muzikálu s písněmi Františka Janečka, Michala Davida, Zdeňka Bartáka a skupiny Kroky bude 14. listopadu 2009 v GoJa Music Hall. Vstupenky můžete zakoupit v předprodejní síti TicketPortal. Pro více informací si můžete přečíst naše starší články týkající se Dětí ráje nebo navštivte oficiální web muzikálu.

VIDEOKLIP


Praha
Rockopery “Antigona” a “Oidipus”: Exkluzivní sleva 20% pro čtenáře Musical.cz!
Aktuální zprávy
“Kleopatra” se opět vrací do Divadla Broadway (+ hrací plán druhé poloviny roku)
Praha
Do Kongresového centra se vrací muzikálová produkce. Uhádněte světový titul a vyhrajte vstupenky na premiéru!
  • veny

    co tam dělá Slezáček?? To už v muzikálu může hrát opravdu každý:))


  • Simona

    veny.to máš pravdu.V listopadu jdu na generálku,tak nevím,jestli i těch 150,-kaček nebude vyhozených !!!!


  • marek.štefan

    Na to mě nikdo nedostane
    Ale diváky to jistě mít bude


  • Míša Nosková

    Sama za sebe musím říct, že jsem překvapená tím, jak hezky ten muzikál zatím vypadá..


  • Briseis

    Videoklip je šílenej. Nešla bych za to ani zadarmo!


  • Janík

    Slezáček je skutečná zhouba všeho, když byl kdysi v TV tak každýho popzpěváka tepal a sprostě ho urážel, pak si zkusil sám zpívat (:))))) ..děs!!!)a totálně propadl ve všem.A teď na něj mám chodit jak trdluje v takové hrůze? Ani náhodou.Chápu,že tam hrajou lidi,kteří se jinde nechytají,je to takový odkladiště rozbitých nebo zase úplně nových neprověřených joudů, těch mladých je mi líto, ale Iveta a Slezáček to je na mně moc, to nejde vydýchat.Ostatně myslím,že ona ani hrát nebude, jako vždycky….


  • veny

    taky si myslím, že Iveta hrát nebude.


  • Pavel

    veny: Mám také to podezření.


  • milovník kvalitní muziky

    Tak tohle fakt ne! Vrchol komerčního kýče. Brrrrrrrrrr! Představení pro velmi velmi nenáročného diváka


  • Robert Popp

    Chci se zeptat, zdali nevíte, jestli tento muzikál ještě přibírá nové lidi? Díky Vám za odpověď.


  • Pavel Košatka

    Měsíc před premiérou asi ne…


  • martin

    Pro všechny rejpaly,zajímalo by mě co jste kdy v životě dokázali vy,asi nic.Umíte jen kritizovat,ale samy jste nuly.Byl jsem na tom a bylo to úžasný…