Pozvánky a konkurzy

Andrea Holá – “Vlastně možná nikdy”


První pražský koncert muzikálové herečky Andrey Holé, v němž zazní písně ze světových muzikálů, které k nám nepřekročily hranice a vlastně možná nikdy nepřekročí. Hostem koncertu je Josef Fečo a doprovázet bude pianista Petr Ožana.

Zazní písně z muzikálů Hairspray, Hamilton, Dear Evan Hansen, The Color Purple, Dreamgirls, Rent, Waitress a spoustu dalších.

22. 5. 2023 | 19:30
Divadelní kavárna Divadla Bez zábradlí Offstage

Andrea Holá - Vlastně možná nikdy"
Andrea Holá – BIO

Česká muzikálová herečka a zpěvačka. Absolvovala na Pražské konzervatoři obor populární zpěv. V roce 2014 se zúčastnila druhého ročníku Hlasu Česko Slovenska, v soutěži skončila čtvrtá, a stala se tak vítězkou týmu Dary Rolins a Marty Jandové. Ten samý rok se objevila i na divadelních prknech v muzikálu Antoinetta, královna Francie. V současnosti účinkuje či účinkovala např. v Divadle Hybernia (Mefisto), Divadle Broadway (Mýdlový princ, Trhák), Hudebním divadle Karlín (Sestra v akci),  Studiu DVA divadle v komedii Revizor, letní lovestory Starci na chmelu a muzikálu Funny Girl. Společně s Petrem Ryšavým nazpívala titulní píseň k anime seriálu Pokémon. V lednu 2019 se stala s písní Give Me a Hint jednou z reprezentantů Národního kola Eurovision Song Contest. Tentýž rok ztvárnila také postavu vousaté Lettie Lutz ve velkolepé show The Greatest Show inspirované filmem Největší showman. Momentálně vystupuje v Divadle Bez zábradlí v obnoveném muzikálu Cikáni jdou do nebe.


Praha
Nový muzikál ELEFANTAZIE v divadle ABC. V hlavní roli Tomáš Klus a Tomáš Havlínek
Aktuální zprávy
Premiéra Vymítače již tuto středu v RockOpera Praha
Praha
The Greatest Show se vrací ve vylepšeném kabátě. Soutěž o vstupenky!
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!