Aktuální zprávy

Muzikály OSMÝ SVĚTADÍL a POMÁDA na letní scéně Divadla Kalich. Předprodej zahájen (+ koncerty a činohry)


Divadlo Kalich plánuje druhý ročník Hvězdného léta pod žižkovskou věží. Nově se na repertoáru letní scény objeví i muzikálová představení.

Diváci se mohou těšit na legendární Pomádu a elánovský Osmý světadíl, který se vrátí na pražskou divadelní scénu pouze ve třech letních reprízách.

Hlavní tváří Hvězdného léta 2020 bude populární a respektovaný herec, zpěvák, autor a režisér Ondřej Havelka. Ve středu 1. července dojde na letní scéně k obnovené premiéře jeho hudební retro komedie Zločin v Posázavském Pacifiku, která slavila velké úspěchy na jevišti Divadla Kalich. Na repertoáru se objeví také neméně úspěšná Havelkova swingová komedie Saturnin a naplánovány jsou rovněž dva koncerty Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers.

Program druhého ročníku Hvězdného léta pod žižkovskou věží navazuje na velký úspěch první sezóny. Objevují se v něm jak osvědčené tituly z léta 2019, tak i řada novinek. Dramaturgie se bude opírat opět o repertoár pořádajícího Divadla Kalich a jeho spřátelených scén, tedy Komorního Divadla Kalich, Divadla Palace, Divadla Verze, Činoherního studia Bouře a chybět nebudou např. ani populární představení Caveman, Federer – Nadal, Dva nahatý chlapi či unikátní jevištní talk show Jana Krause.

Koncertní linii repertoáru tvoří vystoupení Michala Hrůzy, 4 TETu, Jana Nedvěda či Tomáše Kluse, jehož vystoupení celý ročník opět zahájí.


Nová letní scéna Divadla Kalich, kterou vybudovala producentská společnost Hamlet Production ve spolupráci se společností Tower Park Praha v prostorách pod žižkovskou televizní věží v Mahlerových sadech na Praze 3 je pohodlně dostupná osobní dopravou (s možností parkování) i MHD a nachází se v rozlehlém parku, jenž přirozeně vytvoří malebný foyer. Usazení hlediště v zapuštěném prostoru pod věží divákům zaručuje výbornou akustiku, velká elevace jednotlivých řad spolu s osovým posunem sedadel zase dobrý výhled na jeviště.

Letní scéna pod žižkovskou věží se může pochlubit unikátním zastřešením hlediště, které dokáže diváky ochránit před deštěm i před letními pařáky díky UV filtrům, odrážejícím sluneční záření.


VSTUPENKY

4TET

MICHAL HRŮZA

Splašené nůžky

Lady Oskar

Dvě noci na Karlštejně

Lakomec

Carman y Carmen

Veletoč

Hrdinové

Žena za pultem 2

Začínáme končit

Sbohem, zůstávám!

Ani spolu, ani bez sebe

ONDŘEJ HAVELKA A JEHO MELODY MAKERS

Tři verze života

Dva nahatý chlapi

Moje hra

Sex noci svatojánské

Dobro – Jan Kraus Talk show

Jak Kubrt se Sněhurkou jeli vlakem

Plnou parou

Smím prosit

FRANTIŠEK NEDVĚD

Federer-Nadal

Osm eur na hodinu

Čas pod psa

Pro tebe cokoliv

Úhlavní přátelé

Kočka v oregánu

Titanic

Ani za milion

Můj nejlepší kamarád

Láska v přímém přenosu

Velká zebra

Zločin v Posázavském Pacifiku

POMÁDA

OSMÝ SVĚTADÍL


Aktuální zprávy
Kamila Nývltová natočila zbrusu novou vánoční píseň a přichystala online koncert
Fotoreportáže a galerie
Fotografie ze sedací zkoušky nového muzikálu Atlantida (+ kompletní obsazení)
Praha
„Kapka medu pro Verunku“ aneb Bára Basiková a Kamil Střihavka poprvé v pohádce! (+ video)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!