Aktuální zprávy

Monika Absolonová se vrací na muzikálové jeviště


Po mateřské dovolené se exkluzivně do divadla Studio DVA vrací zpěvačka Monika Absolonová. Její divadelní návrat proběhne v rámci jubilejní 50. reprízy světového muzikálu EVITA. Od 23. září se bude objevovat v roli Evy Perón, kterou poprvé ztvárnila před rokem a půl, opět bez alternace.

Do konce letošního roku je naplánováno pouze sedm repríz. V prodeji je i omezený počet jedenácti představení v roce 2017. Po celou minulou divadelní sezónu zpěvačku v hlavní roli úspěšného díla Tima Rice a Andrew Lloyd Webbera zastupovala výtečná Radka Fišarová.

Radka Fišarová

Radka Fišarová

A jak komentuje svůj návrat na prkna, která znamenají svět, Monika Absolonová? „Těším se moc, ale pochopitelně cítím i jistou obavu, protože jsem v životě ještě nevynechala celou divadelní sezónu. Doufám, že jsem nezapomněla přirozený pohyb na jevišti a že na mě nezapomněli diváci v hledišti!“ Hrdá matka ještě dodává, „jsem teď ještě emotivnější. Vlastně se bojím, abych se nerozbrečela už na začátku, protože, jak známo, Evita začíná jejím pohřbem.“

Monika Absolonová

Monika Absolonová

V režii Ondřeje Sokola se vedle Moniky Absolonové objevuje Karel Roden coby prezident Perón a v roli Che Peter Strenáčik. České texty Michaela Prostějovského doprovází živý orchestr pod vedením Kryštofa Marka, který se podílel již na prvním uvedení muzikálu v divadle Spirála v roce 1998.

Ondřej Sokol

Ondřej Sokol

Monika Absolonová a Karel Roden

Monika Absolonová a Karel Roden

Peter Strenáčik

Peter Strenáčik

Kryštof Marek

Kryštof Marek

Foto: Studio DVA

Aktuální zprávy
“Jesus Christ Superstar” – Open air představení slavného muzikálu
Aktuální zprávy
Muzikál RENT: Miluj, žij a plať se předvede do konce roku už jen třikrát
Aktuální zprávy
Muzikál DOKTOR OX se představil a zazpíval (+ video)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!