Aktuální zprávy

“High School Musical” přibruslí v květnu do Prahy


Ano, i do České republiky přijíždí v květnu show pod názvem “High School Musical on Ice“. Pokud se alespoň trochu orientujete ve filmovém světě, tak víte, že High School Musical je populární teenagerovská filmová série, jejíž třetí pokračování se před nedávnem objevilo v kinech, a to s velkým úspěchem.

Plakát k akci

Plakát k akci

Ledová revue, kterou čeští diváci uvidí v pražské TESLA ARÉNĚ (na Výstavišti) ve dnech 1. až 3. května 2009, je inspirovaná prvními dvěma díly série. Nejen že v podání světových kraslobruslařů a kraslobruslařek uvidíme oblíbené filmové hrdiny Troye, Gabriellu, Sharpey, Rayena, Taylor, Chada a další, ale dočkáme se i velkolepé scény, výpravy a gigantickým projekčním plátnem.

High School Musical je skutečným megahitem současné mladé generace! Je to oslava radosti ze života, z muziky a tance. Filmová podoba muzikálu se setkala s ohromným úspěchem a tvůrci této fantastické lední revue při jejím vzniku velmi úzce spolupracovali s právě filmovými tvůrci, aby byla lední podoba muzikálu co nejvíce věrná a zajímavá stejně jako její filmový předchůdce. V hlavních úlohách bruslí světoví krasobruslaři, celá produkce je nejen plná skvělých krasobruslařských výkonů, ale také plná světel, barev a cele naplněna duchem mládí a radosti z pohybu a hudby. Hudebním doprovodem lední revue je klasický filmový soundtrack, tedy vč. všech známých hitů jako např: “We´re all In This Together“, “Get´cha Head In The Game“, “Start Of Something New“, “Stick to the Status Quo” plus písně z druhého dílu muzikálu! Soundtrack z filmu High School Musical je pojmem již sám o sobě, neboť po své premiéře v roce 2006, byl v USA oceněn jako nejlepší album roku 2006, DVD s filmem se umístilo na 1. místě v prodejnosti a prodalo se ho neuvěřitelných 7,2 milionů nosičů, úspěch druhého dílu pak navazuje tam, kde skončil první.

V ČR se bude konat celkem 7 představení v termínech:
Pátek 1.5.2009 v 18:30
Sobota 2.5.2009 v 10:00, 14:00 a 18:00
Neděle 3.5.2009 v 10:00, 14:00 a 18:00

Vstupenky lze zakoupit v síti Ticket Art v cenách od 350 do 1100 korun.

Napsáno s využitím materiálů od společnosti TicketArt.cz.

Poznámka: V této ledové show NEVYSTOUPÍ herci z filmu Zac Efron, Vanessa Hudgens, a další! Jejich rolí se ujmou profesionální kraslobruslaři (herci vám opravdu nepřijedou předvádět kraslobruslařské výstupy!). Show bude doprovázena originálním soundtrackem ze záznamu, který zpívají herci z filmu.


Aktuální zprávy
Divadlo Hybernia chystá nový muzikál MEFISTO s hudbou Daniela Bartáka
Aktuální zprávy
Addamsova rodina se vrací (snad) na podzim
Aktuální zprávy
V Ostravě příští rok uvedou slavné CATS i český muzikál ROMEO A JULIE
  • iva

    prosim bude v 02 arene opravdovy herci s high school musical


  • Ondřej Doubrava

    Iva: Ne, myslím, že Zaca Efrona a spol. se skutečně nedočkáme. Jedná se o krasobruslařskou show.


  • Pavel Košatka

    Ano, Ondřej má pravdu, herci z filmu se v této show nevykytují, uslyšíme je pouze z nahrávky a možná se objeví na videoprojkcích, ale to je pouze spekulace. A Ivo, není to v O2 aréně, ale v Tesla aréně, která je v Holešovicích (stadion HC Sparta).


  • Terka

    Si delate prdel tag jako na to se muzu v*srat.. Listky jak mi prijdou poslu zpatky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  • Ondřej Doubrava

    Terka: Trochu slušněji by to nešlo? Dalo se s tím přece počítat, myslíte, že se američtí herci uvázaní mnoha dalšími závazky upíšou ještě na krasobruslařskou show (což by si mimochodem vyžádalo mnohé měsíce tréninku)? High School Musical (i druhý díl) se hraje na mnoha místech už i v divadelní verzi a ti originální herci nejsou nikde. Ale díky, napíšu to Pragokoncertu jako podnět, jelikož to skutečně nikde výrazně neuváději.


  • Terka

    Omlouvam se,ale me i kamaradku to nastwalo….


  • Terka

    Jo a my jsme si vetsina myslela,ze to bude prave jejich koncert videly jsme HSM svetove turne tak jsme si myslely,ze to bude jejich koncert.. Mame zarezervovany mista,ale nechcem je tak newime co delat,kdyz nam prijdou listky tak je okamzite posilame nazpet:-)


  • Pavel Košatka

    No jo, tak když taky koupíte něco a předtím si nezjistíte co, tak je to blbý… nicméně nechci strašit, ale vstupné vám zřejmě nevrátí.


  • Terka

    Jenze nam ty listky jeste neprisly:-) A kdyby nam prisly na postu tak si je nevyzvednem tim padem jim to poslou zpatky a mame to dobirkou takze penize zadny nedostanou:-)


  • Aneta

    budou tam herci z HIGH SCHOOL MUSICAL?Zac,Wanesa,Chat a Monik?


  • Pavel Kosatka

    Uz jsme to psali vyse, v teto ledni bruslarske show NEBUDOU vystupovat herci z filmu, ale profesionalni kraslobruslari. Herce uslysite jedine ze sountracku.


  • tadeas

    Ano když my všichni chceme vidět na vlastní oči koncert.


  • Ondřej Doubrava

    Ale toto není koncert (a když někde ve světě je nějaká divadelní verze, tak to původní představitelé též nezpívají), už to píši podruhé.


  • Pavel Košatka

    Live koncert herců z filmu taky v Americe proběhl… Ale rozhodně nikdy nevyjel na turné, nebo tak.


  • Jiří Kůdela

    Kolikrát se to tu ještě bude psát, než to všichni pochopí…?


  • Matěj Šmákal

    bude high school musical 4 uz se na nej tesim


  • diana

    proc tam nabude tam vannesa hudgens ,zac efron,ashley tisdale, lucas gabreel.moniq colman,corbin blue


  • jája

    jestli bebudou v tesla aréně ti správní hersi jak je Sharpay evans a tak dále tak to nemá vůbec žádnou cenu viďte na to se schodnem


  • Jiří Kůdela

    Já myslím, že tady jde o něco jiného, než aby tam byla Zac nebo Vanessa