Aktuální zprávy

Dušan Vitázek vybral 165 000 Kč na své sólové debutové album


Populární muzikálový herec a sólista Městského divadla Brno Dušan Vitázek vybral od lidí 165 000 Kč na realizaci svého prvního sólového autorského alba “KDE“. Tím však nekončí, kampaň na podporu běží na internetovém portálu Hithit ještě celý týden.

Dušan Vitázek je dvojnásobným držitelem ceny Thálie a můžete ho znát z hlavních rolí v muzikálech Městského divadla Brno, např. Jekyll & Hyde, Duch, Jesus Christ Superstar, Evita, Mozart! nebo Mary Poppins.

Začalo to jako mnoho věcí, u piva. Můj dobrý kamarád Oldřich Krůza mi řekl, doslova: ‘Dušane, to nejde aby tě nikdo neznal! Jedno divadlo je pro tebe málom lidi o Tobě musí vědět! To není možný, jak ty působíš na lidi, když zpíváš nebo hraješ, prostě, pojď s tím ven a nahraj CD.’,” popisuje Vitázek vznik své sólové kariéry.

Můj cíl je dostat se k lidem. Sdílet s nimi tu touhu po zážitku, po prožitku, po něčem co nás baví, nebo co se nás bytostně dotýká. Jsem 15 let v divadle, které mě vždy naplňovalo a bavilo, ale jsem jenom jeho konzument a zjistil jsem že se musím posunout dál. Můj cíl je teď tak jasný, jak nikdy. Chci promlouvat k lidem přímo, sám za sebe, chci je naplňovat, inspirovat, motivovat… Chci lidi pobavit, chci se jich dotknout, tady a teď, přes moje album, videoklipy nebo živá vystoupení.

Sólovou dráhu chce Dušan Vitázek odstartovat vydáním první sólové desky, na které spolupracuje s kolegy z divadla, Lukášem Janotou a Jakubem Uličníkem. Na prvním albu bude několik zajímavých hostů, jako například Peter Lipa, Viktoria Matušovová nebo členové B Side Bandu.

Vizuál k desce Dušana Vitázka "KDE"

Vizuál k desce Dušana Vitázka “KDE”

Právě na vznik desky mohou přispět lidé na populárním portálu Hithit, kde již Vitázek dosáhl cílové částky 165 000 Kč, která pokrývá náklady na nahrání desky. Kampaň však pokračuje nadále a další vybrané prostředky budou sloužit k natočení videoklipů. Kampaň podpořili také herci a zpěváci Michal Kavalčík a Roman Vojtek.

Dalším krokem po vydání desky je příprava prvního živého koncertu a oficiálního křtu, který proběhne v říjnu 2017.

Debutové album “KDE” zakoupíte právě na portálu Hithit, společně s dalšími odměnami. Na oficiálních stránkách zpěváka si také můžete pustit první demo nahrávku titulní písně.


Aktuální zprávy
Carmen se rozloučila s Hudebním divadlem Karlín
Aktuální zprávy
Netradiční trampskou hudební komedii “Zločin v Posázavském Pacifiku” uvede v koprodukci Divadlo Kalich
Aktuální zprávy
Muzikál REBELOVÉ v Hudebním divadle Karlín představil obsazení
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!